Neapsigaukite, protingos ir gražios yra pasipūtėlės

Sako, kad baisu, kai gražios merginos yra kvailos. Baisu, kai nevalyvos moterys būna dar ir stačiokės, negerbiančios savęs ir kitų. Baisu, kai gražuolės yra išdidžios ir tuščios. O žinote, kas man yra baisiausia? Tai protingos merginos, kurios virsta „gražuolėmis“.

Baisu, kai gražuolės yra išdidžios ir tuščios. O žinote, kas man baisiausia? Tai protingos merginos, kurios virsta „gražuolėmis“.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Baisu, kai gražuolės yra išdidžios ir tuščios. O žinote, kas man baisiausia? Tai protingos merginos, kurios virsta „gražuolėmis“.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kodėl sakau, jog baisu, kai protingos merginos sužino, kad jos yra gražios? Nes jos labai, labai dažnai virsta pasipūtėlėmis.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kodėl sakau, jog baisu, kai protingos merginos sužino, kad jos yra gražios? Nes jos labai, labai dažnai virsta pasipūtėlėmis.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Violeta

May 19, 2015, 11:25 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 6:57 PM

Nes būti protingai – tai jau būti gražiai. Protinga mergina myli save ir kitus. Ji žino kaip būti gražiai savo mylimajam, o ne visiems pasaulio vyrams, garbinantiems „standartą“. Ji žino, kad reikia būti malonia su visais, nes gėris atsiperka gerumu.

Ji žino, kad savo net pačioms geriausioms draugėms (net nekalbu apie pašalinius žmones), pagautai neapsakomo pykčio priepuolio, negalima sakyti negražių žodžių apie savo mylimus žmones, nes mylimi žmonės greitai atleidžia, o išsakyti žodžiai sunkiai pasimiršta.

Ji žino, kad gyventi reikia ne dėl kitų nuomonės, bet ir ne taip, kad jos elgesys žeistų aplinkinius. Ji tiesiog žino, kaip būti laiminga, ir tokia mergina, sutikite, tiesiog negali būti negraži. Protingai merginai nereikia žinoti visko, kad ji būtų graži. Bet jai niekada nereikėtų sužinoti, kokia iš tiesų (išorėje) graži ji yra.

Pasidarė madinga „gražuolėms“ klykauti apie gėrį ir taiką pasaulyje. „Gražuolės“ save pristato kitiems kaip elegantiškas damas. Piktinasi kumščiais mosuojančiomis mužikėmis, tačiau už to dažnai slepiasi ir kita karūnos pusė.

Visų pirma, man keista, kad dauguma šių merginų sąvoką „elegancija“ suvokia labai įdomiai. Nebruksiu savo nuomonės apie eleganciją, bet, mielos panelės, ta petnešėlė nukritusi nuo peties, ar iškritusi krūtis dar nėra elegancijos požymis.

Nesvarbu, kad pirštinaitės uždėtos ar skrybėlaitė ant galvos. Seksualumas yra gerai. Nors mano nuomone, jis turėtų būti skirtas tik jūsų išrinktajam.

Kaip turi jaustis vaikinas, kurio draugai jau yra matę beveik viską, ką jūs turite? Jeigu jis tikrai jus gerbia, spėju jam bus tikrai nemalonu. Ir kas gali gerbti jus, kai jūs pačios savęs negerbiate?

O konkurencija, konfliktai? Pati gražiausia mergina, nusišypsos ir praeis pro šalį, nes ji skubės gyventi savo gyvenimą, kupiną gėrio ir grožio, apsuptą mylimų žmonių. Kitų merginų pravardžiavimas neturėtų pakelti savivertės. 

Tačiau dar svarbiau yra mokėti suvaldyti situaciją. Aš manau, kad nuo žmonių, su kuriais mums ne pakeliui, reikėtų tiesiog nusisukti. Laimime mes pačios, nes išeiname iškelta galva. O jeigu atsidūrei ant žemės pati, vadinasi kažkur suklydai.

Kodėl sakau, jog baisu, kai protingos merginos sužino, kad jos yra gražios? Nes jos labai, labai dažnai virsta pasipūtėlėmis. Ir tikėdamos, kad grožis nugalės blogį pasaulyje, labai dažnai nepastebi, kaip pačios tą blogį išprovokuoja.

Blogoms emocijoms pas gražią moterį išvis nėra ką veikti. Iš gražios moters sklinda siektinas pavyzdys, o ne „supuvusios“ pergalės kvapas, maišytas „pasipūtėlės“ kvepalais.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.