Plaukų segtukai vyrui pakuždėjo, ką mieste veikė jo mylima žmona

Jau beveik 15 metų santuokoje. Auga du vaikai. Tačiau vyrui niekaip neduoda ramybės viena istorija, kuri įvyko praėjus dviems mėnesiams po vedybų. Pora daug bendravo, pasakojo vienas kitam savo gyvenimo vingius, abu jau artėjo prie trisdešimtmečio slenksčio, taip kad pasipasakot buvo ką.

Yra tokia sadomazochizmo forma – kankinti save pavydu. O gal vis dėlto šios istorijos smulkmenų visuma 100 procentų patvirtina vargšelio nuogąstavimus?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Yra tokia sadomazochizmo forma – kankinti save pavydu. O gal vis dėlto šios istorijos smulkmenų visuma 100 procentų patvirtina vargšelio nuogąstavimus?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Pasitikimas ne itin šiltas. Tiesiai šviesiai paklausiama, ką jinai veikė, kad negalėjo atsiliepti, gal lovoje gulėjo su Gie?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Pasitikimas ne itin šiltas. Tiesiai šviesiai paklausiama, ką jinai veikė, kad negalėjo atsiliepti, gal lovoje gulėjo su Gie?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Edas

Jun 13, 2015, 12:03 AM, atnaujinta Nov 22, 2017, 7:02 PM

Vyras žinojo, kad buvo neseniai toks Gie iš kito miesto, su kuriuo, pasak būsimosios, buvo itin platoniška draugystė su pasivaikščiojimais susikabinus rankutėmis. Taip pat žinojo, kad mieste, kuriame anksčiau gyveno brangioji, buvo toks Gy, su kuriuo siejo itin intymūs santykiai.

Ir štai, praėjus dviem mėnesiams po vedybų, brangioji klausia vyro, ar jis neprieštarautų, jei ji susitiktų vakare su Gie, mat tas kažkaip netyčia atsidūrė mieste ir klausia jos, gal ši ras galimybę pasimatyti, nors ir žinojo, kad ji neseniai ištekėjusi. Kadangi vyras myli žmoną, ja pasitiki ir nori pasirodyti tolerantiškas, ištaria: „Jokių problemų.“

Kadangi vyras pastabus, pastebi kiekvieną pasiruošimo detalę: kruopščiai nusiprausiama, depiliuojamos kojos, užsimaunami geriausi apatiniai, ilgi garbanoti plaukai susegami segtukais gale iš abiejų pusių ir palinkima gerai praleisti vakarą.

Pasilikęs vienas namuose, vyras pradeda analizuoti jos elgesį ir supranta, kad kažkas čia ne taip. Valanda kantrybės ir vyras ryžtasi paskambinti brangiausiai paklausti, kaip jai sekasi. Telefono niekas nekelia, nors signalas geras. Ir taip tris valandas. Po trijų valandų košmaro brangiausioji apsireiškia ir informuoja, kad jau tuoj važiuoja namo.

Pasitikimas ne itin šiltas. Tiesiai šviesiai paklausiama, ką jinai veikė, kad negalėjo atsiliepti, gal lovoje gulėjo su Gie? Viskas, aišku, neigiama ir sakoma, kad sėdėjo kavinėje, bendravo, ten buvo triukšminga ir ji negirdėjo rankinėje buvusio telefono. Be to, kaip ji išsireiškė, Gie pasakė, kad labai pavydi jos vyrui (90 procentų vyrų tai sako moterims būdami lovoje su ja).

Vyras pastabus ir atkreipė dėmesį, kad brangiausios plaukai gale su segtukais susegti truputį kitose vietose ir žmona blaivi, nors kavinėje prabuvo keturias valandas ir, kaip ji sakė, gėrė vyną. Vyras myli žmoną ir jinai greitai jį nuramina, įtikindama, kad viskas yra kaip ji sako.

Praeina dvi savaitės. Pora mylisi. Ir staiga vyras finišo tiesiojoje išgirsta pavadinant jį Gy (ne Gie). Vyrui ramiai paklausus, kodėl buvo pavadintas Gy, žmona bando sakyti, kad ji sakė kitą panašų žodį iš g raidės ir mylimam vyrui tik pasigirdo (patikėkit, nepasigirdo).

Bėga metai: treji, penkeri, gimsta du vaikai, metai toliau bėga. Vyras pradeda gerti. Dažnai ir ne baruose, o tiesiog namuose. Ir vis jam neduoda ramybės tas prieš daug metų įvykęs nesusipratimas, todėl kartais vis papriekaištauja žmonai, kad tada ji buvo neištikima (priekaištai stiprėja išgėrus). Žmona viską neigia.

Viskas užsimiršta, praeina dar penkeri metai. Šeima kaip šeima – su barniais, su meile. Ir vieno konflikto metu, išgėręs vyras vėl paklausia įpykęs, o kaip ten buvo per tą susitikimą su Gie? Žmona net nesigilindama ramiai sako: „Taigi su Gy.“

Vyras susitvardo ir ramiai pasako, kad ji gi visuomet paklausus apie tą susitikimą sakydavo, kad susitikimas buvo su Gie. Žmona pasiūlo mažiau gerti, ji visuomet sakiusi, kad susitikimas buvo su Gy.

Aišku viena – vyras turi puikią atmintį (dar nepragerta), todėl ramaus miego vyrukui vėl nenusimato kokius penkerius metus. Kaip atrodo tokių smulkmenų visuma žiūrint iš šalies? Gal vyrukas paranojikas? Gal jis kiekvieną nereikšmingą detalę bando pritempti?

Yra tokia sadomazochizmo forma – kankinti save pavydu. O gal vis dėlto šios istorijos smulkmenų visuma 100 procentų patvirtina vargšelio nuogąstavimus?

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.