Kauno ponių išvaizda „niaukia akį“. Norėčiau, kad tai pasikeistų

Žinau, kad daug ką sunervinsiu ir įžeisiu, bet negaliu nepasisakyti. Esame nususėlių tauta! Vyrai kaip vyrai, bet moterys... Na, kas jums yra?  Ar jums nesinori savim pasirūpinti? Pasipuošti? Pasigražint? Gal tada ryte pažiūrėjus į veidrodį norėtųsi nusišypsot, o ne užsidėti kankinės išraišką visai dienai?

Gyvenu Kaune. Einame gatve ir mano draugas sako: „Vaizdas niaukia akį“.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Gyvenu Kaune. Einame gatve ir mano draugas sako: „Vaizdas niaukia akį“.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Autorės nuomone, figūros netobulumus galima pašalinti mažiau valgant.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Autorės nuomone, figūros netobulumus galima pašalinti mažiau valgant.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Neringa

Jul 3, 2015, 8:12 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 3:09 AM

Gyvenu Kaune. Einame gatve ir mano draugas sako: „Vaizdas niaukia akį“. Iš dešimties praeinančių ponių gal tik viena atrodo save mylinti. O kitos? Siaubas: ataugusios šaknys, netvarkyti antakiai, veidas nepadažytas (geriausiu atveju tušas, bet iki minties apie toninę pudrą – toli), rūbai iš labdaryno...

Pamatai taip atrodančią moterį, susirauki. Kaip jūs sau leidžiate šitaip atrodyti? Nejaugi darbe neturite kolegų ar šeimoj vyras į jus nežiūri?

Mano bobutė sakydavo, kad nesvarbu, kiek ten turi pinigų, kokia tavo profesija, koks  protas — vis tiek visi pasitinka ir išlydi pagal išvaizdą. Taigi, tos, kurios teigiate, kad dvasiniai turtai svarbiausia — neišprotėkit.

Sutikau anądien savo buvusią auklėtoją ir tiesiog nusiminiau. Kai dar mokiausi ir buvo ji jaunesnė, dar kartais sijoną išsilygindavo. O dabar – vargo vakarienė. Pelės pilkumo plaukai, išplaukęs veidas, pastambėjusi.

Nepykit, Kauno moteriškės, kad čia taip rašau, bet jūs mane įkvėpėt. Nuoširdūs patarimai jums:

Plaukai

Pilka spalva nėra spalva. Pelė gali būt tik gyvūnas, o ne atspalvio pavadinimas. Buvau žila, padažiau šiek tiek, tapau violetinė – taip pat nėra geras variantas. Ir jeigu sugebate su chna ryžai nusikąsti plaukus, tai palikite ramybėje nors antakius. Antakiai

Nereikia jų išpešioti iki siūlo. Nereikia nusiskusti ir nupiešti pieštuku. Paprasčiausias būdas tvarkytis su antakiais yra permanentinis makiažas. Ištatuiruos ir ilgam bus ramu. O forma bent jau tiks prie veido, o ne būsite amžinai nustebusia išraiška.

Makiažas

Kasdien. Vienintelis žodis, kurį reikia atsimint apie makiažą, tai yra žodis „kasdien“. Savaitgalis, pms‘as ar menopauzė, atostogos ar namų tvarkymas – tai nėra priežastys būti negražiai.

Drabužiai

Jokių padėvėtų parduotuvių. Apkramtyto maisto juk neperkate? Tegul spintoje bus trys megztiniai, penkios palaidinės, du sijonai ir vienerios kelnės. Ir viskas. Tik reikės dažniau išsiskalbt. Saikingas garderobas geriau,  negu pilna spinta nupūkuotų, nunešiotų skudurų.

Figūra

Trys žodžiai: storėji — tai neėsk. 

Stilistai savo paslaugas brangiai parduoda, bet čia gi tokios paprastos tiesos.

Aš tiesiog tikiuosi, kad po mano rašinėlio Kaune atsiras daugiau gražių žmonių.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.