Mergina prie naktinio klubo pasijuto masalu užsieniečiams

Vasaros metu rasti padorų klubą, veikiantį Vilniuje, – išties sunku, nes visi padorieji yra persikėlę į pajūrį. Taigi, ką daryti tiems, kurie nori pasišokti sostinėje? Tenka sliūkinti į  „Salento“. Aišku, jei nesi užsienietis, tenka susidurti su keblumais, o ypač jei esi mergina ir nori į klubą patekti su savo vaikinu.

Kodėl mus, paneles, įleidžia, o vaikinuko – ne?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kodėl mus, paneles, įleidžia, o vaikinuko – ne?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kai kurie tamsaus gymio užsieniečiai šmurkšt ir patenka į klubą mums tiesiog prieš akis.<br>D.Umbraso asociatyvioji nuotr.
Kai kurie tamsaus gymio užsieniečiai šmurkšt ir patenka į klubą mums tiesiog prieš akis.<br>D.Umbraso asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Skaitytoja

Aug 4, 2015, 5:17 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 1:41 AM

Sekmadienio vakarą su draugais pasėdėję kavinėje nusprendėme, kad reikia vainikuoti vakarą pasišokimu. Taigi, iš kuklaus pasirinkimo, kuris vasarą būna sostinėje, išsirinkome minėtąjį klubą. Ir tada susidūrėme su tolerancijos stoka lietuviams vyrams.

Yra tekę ne iš vieno girdėti, kad į šį klubą vaikinus lietuvius labai sunkiai įleidžia, nors merginas, vos pavelkančias kojas ir apverčiančias liežuvį, įleidžia su malonumu. Mat jie neatitinka kažkokių standartų, tik kokie tie jų standartai, patys nekomentuoja! Na taip, jie turi tokią teisę.

Taigi, paaiškinti nesugeba, kodėl mus, paneles, įleidžia, o vaikinuko – ne. Pasiūlo išgerti kavos, nes galbūt esate girtas. Įdomus paaiškinimas. Klubas tuščias, tačiau įleisti nenori ir priduria, kad vėliau bus daug žmonių! Nors kai kurie tamsaus gymio užsieniečiai šmurkšt ir patenka į klubą mums tiesiog prieš akis. 

Reziumuojant galiu pasakyti, kad radome kitą puikią vietą pasišokti, tačiau norisi paklausti, ar su apsauginiais kalbantis narkomanas prie klubo įėjimo durų yra jų naujas reklaminis veidas? Ar klube pardavinėjami narkotikai? Ar ko nors nesuprantu – klube gali būti narkomanų, tačiau normalūs klientai yra neįleidžiami?

Manau, kad policijai reiktų susirūpinti šiuo klubu, nes narkomanas prie durų saugumo jausmo nesukelia. 

***

„Bendraukime“ susisiekė su naktinio klubo “Salento Disco Pub“ vadovu Pietro Butazzo, kuris patikino, kad savo klubo lankytojų nediskriminuoja.

„Apsaugos darbuotojai neįleisti į klubą su mergina atėjusio vaikino galėjo tik tokiu atveju, jeigu jis pasirodė apsaugos darbuotojams išgėręs ar agresyviai nusiteikęs“, – sakė vadovas. 

P.Butazzo sutiko, kad kartais atlaidžiau žiūri į klubą norinčias patekti išgėrusias merginas, kadangi šios gali pridaryti mažiau rūpesčių, nei stipriai įkaušę ir susimušti galintys vaikinai.

Vadovas skundėsi, kad šalia klubo nuolat šmėžuojantys narkomanai yra įsisenėjusi senamiesčio problema.

„Apsaugos darbuotojams tenka tokius asmenis išvaryti po kelis kartus per vakarą, tačiau jie nueina ir po kelių minučių vėl sugrįžta. Tačiau tai nėra vien klubo problema, o visų įstaigų, esančių aplink Rotušę.

Mes nieko negalime padaryti, nors ir ne kartą kvietėme policiją, tačiau situacijos pakeisti negali ir jie. Jei galite surasti sprendimą, kaip spręsti šią problemą, labai laukčiau pasiūlymų“, – sakė klubo šeimininkas.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.