Nuvedė vaikus į prekybos centro žaidimų kambarį ir pasišlykštėjo

„Panoramoje“ lankomės dažnai. Visos paslaugos aukštos kokybės, bet „užkliuvo“ per pastaruosius dvejus metus labai suprastėjęs vaikų žaidimų kambarys „Pasakų šalis“. Mažasis broliukas nuolat rinko nuo grindų visokias šiukšles, o tik sekundei nusisukusi jo burnoje radau putplasčio gabalėlių.

Moterį nuvylė apsilankymas vaikų žaidimų kambaryje.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Moterį nuvylė apsilankymas vaikų žaidimų kambaryje.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Moterį nuvylė apsilankymas vaikų žaidimų kambaryje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Moterį nuvylė apsilankymas vaikų žaidimų kambaryje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Eglė

Aug 31, 2015, 3:14 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 3:27 AM

Didysis (beveik 3 metų) broliukas, laipiodamas po karstynes išsitepė kažkieno išmatomis, todėl likusį vakarą teko leisti be kelnių, o administratorė nei atsiprašė, nei išreiškė apgailestavimą. Ką jau kalbėti apie pinigų grąžinimą ar žalos atlyginimą.

Tik paniurnėjo, kad jau tiek daug išvalė – kaipgi galėjo dar kažkur likti tų išmatų. Žinoma, vaikams visko pasitaiko, ir nieko nebūčiau sakiusi, bet vakar kaip tik lankėmės prekybos ir pramogų centro „Ozas“ žaidimų aikštelėje (lyginant kainas, tai – daug geresnis variantas), ir joje nuolat aplinkui sukinėjosi valytoja.

O „Panoramos“ „Pasakų šalyje“ jokios valytojos nepastebėjome. Pasijutome nesmagiai, praleidę laiką dvokiančioje aplinkoje, kurioje sėdynės buvo apklijuotos šiurkščiais dirbtinės žolės kilimais. Vietoje gerų prisiminimų parsinešėme namo smirdinčius rūbelius.

***

Situaciją komentuoja PC „Panorama“ esančios vaikų žaidimų aikštelės „Pasakų šalis“ vadovė Karolina Ruibytė:

„Mažiems vaikams kartais nutinka įvairiausių nutikimų, tačiau apie tai, kad vaikas nespėjo laiku nueiti į tualetą mus visuomet informuoja šių vaikų tėveliai, todėl panašių incidentų iki šiol nekilo. Šiuo konkrečiu atveju darbuotojos aptiko išterliotas vaikiškas kelnaites tualete. Tualetas buvo nedelsiant sutvarkytas, šiukšlių maišas išneštas į konteinerį.

Jokių gaminių iš polistirolo vaikų kambaryje nėra. Jeigu kalba eina apie poroloną, spėjame, kad vaikas galėjo nukrapštyti gabaliuką nuo apsauginio vamzdžių paminkštinimo arba nuo vieno iš porolono kubelių iš vaikų akrobatinio šokinėjimo duobės.

Siekiant išvengti incidentų primename, kad tėveliai su vaikais iki 4 metų privalo būti šalia ir juos prižiūrėti, vadovaujantis žaidimo aikštelės vidaus taisyklėmis.“

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.