Išbandžiau pati: ko vyrai nepastebi, kai žiūri krepšinį

Mano draugės jau dūsauja: viskas, prasideda liūdnos dienos – bent iki čempionato pabaigos liksim jaunos, gražios ir netekėjusios...

Ką moteriai reiškia krepšinio čempionatas? Sudie, romantika, išėjimai į miestą, pasisėdėjimai kavinėse, pokalbiai buitiniais ir nebuitiniais klausimais.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Ką moteriai reiškia krepšinio čempionatas? Sudie, romantika, išėjimai į miestą, pasisėdėjimai kavinėse, pokalbiai buitiniais ir nebuitiniais klausimais.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kai čempionatas pasibaigs, vyras vėl suleis šaknis į sofą ir ims pastebėti, kad jūsų nėra namuose.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Kai čempionatas pasibaigs, vyras vėl suleis šaknis į sofą ir ims pastebėti, kad jūsų nėra namuose.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Martina Vasiliauskė

Sep 5, 2015, 11:46 PM, atnaujinta Oct 17, 2017, 8:04 AM

Oi kaip aš jas suprantu. Ką moteriai reiškia krepšinio čempionatas? Sudie, romantika, išėjimai į miestą, pasisėdėjimai kavinėse, pokalbiai buitiniais ir nebuitiniais klausimais. Sudie, televizoriaus pulteli, mylimi serialai, naujos laidos, ramūs vakarai. Sudie saldžioms svajoms apie tradicinę kelionę į rudenėjantį pajūrį, sudie, seniai lauktas virtuvės remonte!

Jau dabar vyrui dešimt kartų per dieną skambina oranžinio kamuolio karštinės krečiami draugai. Planuojami susitikimai mūsų bute (pradedu gailėtis zirzusi to didžiulio televizoriaus), kyla ginčai dėl alaus (visada dėl rūšies ir niekada dėl jo kiekio), aptariami strateginiai planai ir lietuvių galimybės laimėti.

Teks atsisveikinti su mėgstama jaukia sofute, ant kurios mielai nudribdavau po darbo dienos ir palaiminga tyla. Nuo rugsėjo penktosios vakarais šį poilsio kampelį užkariaus baubiančių diedų ketveriukė.

Anksčiau ir aš labai dėl to liūdėdavau ir dejuodavau. Bet tada tariau sau: „Gana, kodėl šio laiko neišnaudojus savo naudai?“

Tad baikit verkšlenti, moteriškės! Į viską reikia žvelgti pozityviai. Krepšinio čempionatas – ne pasaulio pabaiga. Praeis ir pamiršit – leiskite savo mylimiems vyrams mėgautis ilgai laukta pramoga!

Sveiko gyvenimo būdo mėgėjoms siūlau džiaugtis, kad po darbų į sofą šaknis leidžiantys sutuoktiniai dabar gerokai daugiau judės. Šuoliai nuo sofos ir aktyvus mojavimas rankomis – taip pat savotiška sporto šaka. Vis geriau nei bukai spaudyti pultelio mygtukus ir skųstis, kad per televizorių nieko gero nerodo.

„Šopingo“ mėgėjos, jūs taip pat galite lengviau atsikvėpti – vyrai nepastebės nei naujų batų, pirktų neva su nuolaida, nei naujos rankinės. Ir nebus jokių „kam tau dar vienas, tu gi dešimt tokių pačių turi!“ iki pat čempionato pabaigos.

Nepastebės nei apsilankymų grožio salonuose, neatsibus, kai po vakarėlio su draugėmis grįšite 5 valandą ryto. Ir kitą dieną priekaištų nesulauksit – bus dėkingas, kad leidote pabūti su draugais.

Neburbės, kad neparuošta vakarienė – svarbu laiku parūpinti neįmantrių užkandžių. Tegul mėtosi dešrigaliai ir traškučiai po stalu – kad namai netvarkyti, irgi nebūtinai pastebės. O jei ir atkreips dėmesį, galėsite dėl to apkaltinti jį ir jo draugelius, pareikšti, kad iš principo nesate tarnaitė ir liepti susitvarkyti - nereikės pačiai vargti.

Mamytės, auginančios vaikus, irgi neturi kuo skųstis – susodinkit atžalas prie televizoriaus, tegul stebi rungtynes drauge su tėvu. Tegul nuo mažų dienų mokosi, kas Lietuvoje svarbu ir kaip turi elgtis tikras krepšinio fanas. Tik paskui dėl viso pikto pakontroliuokit vaikų žodyną. Maža ką įsikarščiavęs tėtis pasakė apie trenerį ar teisėjus! O jūs ir vėl turėsite laisvo laiko, kurį galėsite skirti vien tik sau.

Ir, apskritai, žiūrėkite krepšinį kartu su vyru. Išsirėkus prie televizoriaus, šeimoje įsivyraus taika ir ramybė. Nekils noras verkšlenti nei dėl neišneštų šiukšlių, nei dėl kojinių, besimėtančių po namus.

Gal patirsite nušvitimą ir suprasite – alus yra skanus. Skrudinti riešutai ar traškučiai – taip pat neblogai. O sudėjus viską krūvon išeina beveik salotos. Natūralus augalinis maistas. Ir nesisielokit dėl nelemtų kalorijų: kuo aršiau palaikysite mūsų rinktinę, tuo daugiau jų sudeginsite.

O jei krepšinis išties ne jūsų ir ne jums, nenusiminkite. Grįš tie vyrai. Nukulniuokit pas netekėjusią draugę į svečius, išgerkit po taurę vyno ir gerai praleiskit laiką. Nes kai čempionatas pasibaigs, vyras vėl suleis šaknis į sofą ir ims pastebėti, kad jūsų nėra namuose.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.