Vienišą mamą darželio tvarka varo į neviltį: „Kur žmogiškumas?“

Taip jau nutiko, kad ir aš esu vieniša mama. Skaičiau Ingos rašinį „Gatvėje atrodome laiminga šeima, bet tikrovė kelia siaubą„. Su didesne dalimi išsakytų skaudulių belieka sutikti.

Tiesiog kartais taip jau būna, kad aš negaliu suspėti pasiimti sūnaus!<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Tiesiog kartais taip jau būna, kad aš negaliu suspėti pasiimti sūnaus!<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Darželio administracijos požiūris šiemet – nieku gyvu neatiduoti brolio parvesti sesei.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Darželio administracijos požiūris šiemet – nieku gyvu neatiduoti brolio parvesti sesei.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Danguolė

Sep 14, 2015, 12:31 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 10:35 PM

O papildyti norėčiau dar štai kuo: esu visiškai viena, neturim nei dėdžių, nei tetų, nei močiučių, nei senelių – taip jau nutiko.

Dirbu valdišką darbą. Kartais tenka darbo reikalais išvažiuoti tolokai nuo namų, dar dirbu ir namuose – kad nereikėtų pašalpų prašinėti, todėl kartais tenka prašyti dvylikametės dukros, kad parvestų iš darželio sūnų. Pastaba: darželis už mūsų kiemo tvoros, maždaug už 50 žingsnių.

Darželio administracijos požiūris šiemet – nieku gyvu neatiduoti brolio parvesti sesei. Saugumas, mol. Atsakomybė, neva.

O ką daryti man? Ne dėl tingumo, ne dėl to, kad girta namuose paipaliuojuosi – tiesiog kartais taip jau būna, kad aš negaliu suspėti pasiimti sūnaus!   Visiems, maloniai priminsiantiems, jog tvarka yra tvarka, saugumas yra saugumas, atsakysiu – visa tai aš suprantu ir žinau, bet kaip žmogus, kaip mama esu spraudžiama į kampą – kur žmogiškumas? Ką man daryti?

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.