Žiūrovės neįtikino Arvydo Vilčinsko ir Rūtos karšti jausmai

Šią savaitę žiūrėdama laidą „Nuo... iki“ jaučiausi lyg blogos kokybės muilo operoje. Taip pasijutau gavusi progą kyštelėti nosį į dainininko Arvydo Vilčinsko ir jo naujos mylimosios Rūtos asmeninį gyvenimą. Gal pasirodysiu konservatyvi, bet tokių santykių, kai moteris trisdešimt metų jaunesnė už vyrą ir dar abu viešai svaigsta apie meilę, aš nesuprantu.

Šią savaitę žiūrėdama laidą „Nuo... iki“ jaučiausi lyg blogos kokybės muilo operoje.<br>LNK nuotr.
Šią savaitę žiūrėdama laidą „Nuo... iki“ jaučiausi lyg blogos kokybės muilo operoje.<br>LNK nuotr.
Rūta man pasirodė visai miela. Tokia gražutė, naivutė, ieškanti saugaus uosto.<br>LNK nuotr.
Rūta man pasirodė visai miela. Tokia gražutė, naivutė, ieškanti saugaus uosto.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Martina Vasiliauskė

Sep 24, 2015, 11:40 AM, atnaujinta Oct 14, 2017, 4:29 AM

Rūta man pasirodė visai miela. Tokia gražutė, naivutė, ieškanti saugaus uosto. Visai ne barakuda, juk Airijoje sugebėjo išsilaikyti pati ir išlaikyti savo sūnų!  Jaučiasi dabar laiminga, suprasta ir apsupta dėmesio, myli ir net svajoja apie vaikučius pabiručius. Pasiruošusi ginti savo mylimąjį nuo visokeriopų varžovių ir jų kėsinimosi. O pasirodo, tų varžovių – ant kiekvieno kampo!

Na gerai, manykim, Arvydas Vilčinskas yra meno žmogus. Tad norisi ir net privaloma turėti šalia savęs mūzą. Suprask, senos mūzos neįdomios, sparneliai apipešioti, zyzia apie buitį ir daugiau nenori giedoti genijui ditirambų. Tad kuo mūza šviežesnė, tuo geriau.

Dainininko, kurio kiekviena žmona jaunesnė už kitą, išsakytas moterų vertinimas privertė mane ironiškai nusišypsoti – esą visi vyrai žvalgosi į jaunesnes. Kuo jaunesnė, tuo geriau.

Paskui pagalvojau, ko aš čia purkštauju? O gal jis neturi kito pasirinkimo?

Patraukli moteris, peržengusi keturiasdešimtmečio slenkstį, puikiai suvokia savo vertę. Tokios vien gražiomis kalbomis nesuviliosi. Nori nenori būsi priverstas ją užkariauti.

Pinigine ir namu prieš nosį nepamojuosi – dažnai tų moterų piniginės pilnesnės, namai aukštesni, verslas tvirtai pastatytas ant kojų. Jos pripratusios vadovauti ir kliautis savo pačių nuomone.

Tokios moterys atskiria suvaidintą aistrą nuo tikros, juk turi gyvenimiškos patirties. Sunku turėtų būti – tu jai giedi meilės giesmę, o ji tik šypsosi ir laukia ne žodžių, o darbų.

Tokios moters nesuviliosi saugiu prieglobsčiu, ji susikūrė sau ateitį, užaugino vaikus, tad dabar ją traukia avantiūros. Be to, brandžios moteriškės puikiai supranta – iš vidutinio amžiaus krizės kamuojamų senukų nedaug gali tikėtis, todėl pačios dairosi į jaunesnius.

Tad kas tada belieka? Vadovautis instinktais ir medžioti ten, kur grobis lengviau pasiekiamas. O jei kas paklaus, kodėl susidėjai su jaunesne, galima pasakyti: „Jaunystė labai patrauklu, gražu ir miela. Faina ta jaunystė, todėl myliu jaunesnes. Nepasakysi gi – susidėjau, nes brandi moteris tikrai ne mano nosiai...“

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.