Vyrų valdovė: „Nori, kad mylimasis pasipirštų? Daryk kaip aš“

Neseniai buvau giminės susibūrime. Jubiliejus, į kurį susirinko kelios kartos šeimos atstovų. Su jaunomis merginomis padiskutavome apie vyrus, prisiklausiau ir skundų, ir svajonių. Žinote, po to, ką išgirdau, manęs nebestebina faktas, jog aplinkui šitiek nelaimingų panelių. Mergaitės, jūs norit gero gyvenimo, bet visiškai nemokate su tais vyrais elgtis.

Taktikų – daugybė. Asmeniškai man geriausiai pasitvirtinusi – pastojimas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Taktikų – daugybė. Asmeniškai man geriausiai pasitvirtinusi – pastojimas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Iki santuokos turėjau porą puikių „kadrų“, po santuokos, nesigėdiju, irgi. Ir niekada sėdėdama su draugėmis nesiseilėjau, jog neištveriu problemų su vyrais.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Iki santuokos turėjau porą puikių „kadrų“, po santuokos, nesigėdiju, irgi. Ir niekada sėdėdama su draugėmis nesiseilėjau, jog neištveriu problemų su vyrais.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Sigita

Sep 25, 2015, 10:28 PM, atnaujinta Oct 13, 2017, 5:55 PM

Juoką sukėlė laiškas apie ilgai lauktas piršlybas. Dabartinės merginos taip nesugeba tvarkytis gyvenimo, kad norisi joms pasakyti, kas ir kaip – priešingu atveju taip ir liksit visos senmergėmis.

Prašom nelaikyti to senos tetos pamokymais, nes visi šie patarimai – iš mano pačios praktikos. 20 metų buvau laimingai ištekėjusi, ketverius pastaruosius esu našlė. Iki santuokos turėjau porą puikių „kadrų“, po santuokos, nesigėdiju, irgi. Ir niekada sėdėdama su draugėmis nesiseilėjau, jog turiu problemų su vaikinais ar vyrais.

Pirmiausia, mane suerzino inkštimas. „Noriu, kad man skirtų daugiau dėmesio“, „noriu jaustis mylima“, „jis susirašinėja su savo geriausia drauge – ką daryti?“, „kodėl jis manęs vis dar neveda?“. Inkščiat kaip šunyčiai. O ką gi darot, kad jus vestų? Nereikia laukti. Vyrus reikia imti!

Esminis dalykas, kurį turite žinoti – vyrai tuoktis nenori. Nereikia būt naiviai ir tikėtis, kad vieną dieną lyg iš oro jis priklaups su žiedu. Kartoju – nei vienas normalus vyras pats to padaryti nesugalvos. Juos reikia „apsukti“.

Taktikų – daugybė. Asmeniškai man geriausiai pasitvirtinusi – pastojimas. Žinoma, kai pastojau pirmąkart, išrinktasis vis dar spyriojosi, neva „gal dar anksti, gal „susitvarkyk“, aš sumokėsiu“ ir pan.

Tada smogiau tiesiai į jo įsivaizduojamą vyriškumą. „Ką, tu ne vyras? Ką, be garbės? Ką, padaryt lengva, o kai reik būt atsakingu – staiga bailys?“ Suveikė beveik iš karto ir susituokėme, kai dar net pilvo nebuvo gerai matyti.

Beveik iš karto po gimdymo pradėjau stengtis dėl antro vaiko. Tai – būtinybė, norint vyrą išlaikyti. Įsitikinti, kad nepersigalvos ir neišeis. Vaikas, gimęs santuokoje, sutuoktinį pririš tik tvirčiau.

Kaip elgtis toms, kurioms trūksta meilės? Nustokit kvaksėti ir laukti komplimentų. Ir pačios jų nesakykit. Vyrus veikia ledinės moterys. Kuomet jis niekad nežinos, kam priklauso jūsų širdis, visuomet norės ją turėti.

Svarbiausia – ir šitai įsidėmėkit – niekada nepasakykit vyrui, kad jį mylit. Niekada. Nes iki tol buvusios gėlės, pasimatymai, romantika ar pastangos iškart baigsis. Dar kiek, ir patį kavalierių matysit kaip savo ausis. Vyrams reikia nuolat ko nors siekti. “Myliu tave“ – žodžiai, sakomi mamos, o ne mylimosios.

Taip pat visada žinokit, kokią naudą iš santykių gaunate. Pirmas mano kavalierius buvo geriausias klasės mokinys. Antrasis buvo mano dėstytojas. Trečiasis – pasiturinčių tėvų sūnus. Jis ir tapo mano vyru. Tokiu būdu aš ir mokyklą baigiau aukštais balais, ir universitete pasižymėjau, ir medaus mėnesį turėjau, patikėkit, ne bet kokį.

Jau vėliau, kada susikuri kokybišką gyvenimą, galima aistras patenkinti ir dėl fizinės simpatijos. Bet pačioje pradžioje santykiai turi būti gerai apskaičiuoti, antraip, kam jums toks vyras? Sunku patikėti, su kokiais laisvo oro direktoriais, sargais ir sandėlininkais draugauja mūsų giminės mergaitės.

Ir pati svarbiausia mintis, kurią kiekviena padori motina turėtų perduoti savo dukrai – vyrus reikia valdyti. Moteris iš prigimties yra valdovė, sukurta manipuliuoti. Ne be reikalo mes lyginamos su lapėmis. Tik Holivudo filmų banga ir romantinės knygos sugebėjo kažin kaip ištrinti tą mintį ir gebėjimą iš jūsų, panelės, galvų.

„Sakyk viena, galvok kitą, daryk trečią“ – priminkite sau tai. Ir žinokite – vyrai yra silpni ir ne itin gudrūs. Dažnai ir mamyčiukai. Tereikia atrasti konkrečius reikiamo vyro mygtukus ir mėgausitės, matydamos, kaip lengva juo žaisti.

Jei šituo vadovautumėtės, gal sumažėtų priežasčių inkšti. Atsirastų daugiau patenkintų moterų. Nes dabartinių panelių, rodos, veidai gražūs, bet galvos tik tam, kad į kūną neprilytų. Moterys juk turi tokias galimybes – naudokitės jomis. Patikėkite, juokinga žiūrėti, kaip verkšlenat.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.