Keikiau vyro meilužę, kol pati ja tapau. Žmonos daug ko nežino

Buvau žmona. Buvau meilužė. Ir mano pasakojimas apie tai.

Juk yra visokiu situacijų ir gal ta „jauna, ne daugiau 25 metų“ yra daug protingesnė už tave, kad ir 35 metų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Juk yra visokiu situacijų ir gal ta „jauna, ne daugiau 25 metų“ yra daug protingesnė už tave, kad ir 35 metų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kad ir kiek kartų klausiau savęs, ką aš darau, jausmai imdavo viršų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kad ir kiek kartų klausiau savęs, ką aš darau, jausmai imdavo viršų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lyja

Oct 31, 2015, 11:25 AM, atnaujinta Oct 6, 2017, 4:33 PM

Pradėsiu jį nuo pagarbos šeimos židinio saugotojoms – žmonoms. Toms moterims, kurios visą save pasiaukodamos ir nieko nereikalaudamos metai po metų dovanoja savo vyrams. Tokia pati pagarba ir meilužėms – taip, toms uragano nešamoms moterims, kurios žengia žingsnį, žinodamos, kad laimingos pabaigos nebus. 

Perskaičiau straipsnį apie „aukšto lygio kales“ ir supratau, kad tai yra būtent ta moteris, kuri, lygiai kaip aš, kaip tūkstančiai kitų, buvo mylinti, atsidavusi ir tobula žmona.

Netyčia sužinojau apie savo vyro neištikimybę. Tai buvo 10 metų jaunesnė, gražuolė mergina. Atsimenu tą jausmą, kai žemė slydo iš po kojų. Žinojau juk, kad myliu, buvo vaikučiai, planai... Griuvo pasaulis.

Buvau ta žmona, kuri kovojo dėl vyro. Juk žinojau mylinti jį, reikėjo jo šalia, tik tuo metu dar nesupratau, kad meilės jau senai nebuvo... Pamenu, kaip gerklę užspaudė gumulas, ir visų įvykių sūkury paklausiau jo: „Tu ją myli?“ Iki šiol esu dėkinga likimui, kad vyras nepabijojo pasakyti „taip“.

Dabar, prabėgus 5 metams, matau savo vaikų tėvą laimingą, mylintį, mylimą tos moters, kuri buvo jam skirta. Tai ta pati jaunutė moteris, kuri iš manęs atėmė vyrą, bet būtent Ji ir atvėrė akis, koks yra pasaulis.

„Aukšto lygio kalių“ teksto autorei noriu pasakyti – nereikia tiek pykčio. Juk yra visokiu situacijų ir gal ta „jauna, ne daugiau 25 metų“ yra daug protingesnė už tave, kad ir 35 metų. Ir mes, moterys, jei norim, suvokiam ir suprantam, kad to, kas buvo įsimylėjus niolikos, jau senai nėra.

Tereikia atsimerkti ir suprasti, kad tie vargšai vyrai nėra tas pats, kaip padėtas šeimos albumas. Jie yra tokie, kokie yra. Ir galim arba užsimerkti, ir vaidinti laimingą šeimą, arba atsimerkti, apsisukti ant kulniuko ir pasakyti: „Čiau, brangusis.“

  O tada sutikau Jį. Likimas mėgsta pokštus, ir nors mano žodžiai visada buvo analogiški „kalių“ teksto autorei, ir sakiau , jog niekada nelįsčiau į kitą šeimą, viskas išėjo būtent taip.

Kad ir kiek kartų klausiau savęs, ką aš darau, jausmai imdavo viršų. Klausiate, kas toliau? O toliau istorija analogiška mano vedybinio gyvenimo istorijai, tik pabaiga kita.

Taip, jis grįžo į šeimą. Už tai tik dar labiau tą žmogų gerbiu. Ir žinote, aš nesu 10 metų jaunesnė – mes visi vienmečiai. Ir žinote, jo žmona nėra ta „nuvargusi Pelenė“ – ji labai graži, švytinti moteris. Taip, jis, kaip ir mano vaikų tėvas, visada mylės tą moterį. Tik vienas „bet“... Ta meilė – kitokia.

Jie myli mus, žmonas, už tai, ką mes paaukojom. Už jaunystę, praleistą kartu, už tuos šeimos albumus, už brangiausius žmogiukus šalia – mūsų vaikus. Jie myli mūsų gaminamą maistą ir tai, kaip mes keičiamės. Jie globoja mus, saugo ir stengiasi. Atiduoda tiek, kiek gali.

O ko negali... atiduoda meilužėms. Nes jie myli ir jas. Ir aš nekalbu apie seksą (meilužės puikiai suvokia savo situaciją), aš kalbu apie tai, kada jausmai prabyla. Kai su jomis jie jaučiasi kaip patys su savimi. O žmogui tik su savimi neatsibosta būti. Kai ryte prabudęs su tavimi–manimi–žmona, jis galvoja apie ją – tą, pas kurią jo siela.

Ir nei viena, nei kita nesužinosim, kurią jis myli. Juk nėra nei buvusių, nei būsimų meilių. Yra tik meilė.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.