Sekso ištroškusi motina savo vaikų gyvenimą pavertė košmaru

Net nežinau, nuo ko pradėti. Sunku apie tai kalbėti ir visa tai suvokti. Esu vyresnioji sesuo, turiu nepilnamečių brolių ir seserų, kurie gyvena su mama, kaip ir pridera. Aš jau gyvenu atskirą, savarankišką gyvenimą. Motina su tėvu išsiskyrusi. Ir tai, kas vyksta jų namuose, kurie lyg ir dar mano namai, yra ne tik nepadoru, bet ir sveiku protu nesuvokiama.

Mes, trys vaikai, miegojome viename kambaryje (iš mūsų – vienas ant žemės), kad tas vyras galėtų miegoti su motina.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Mes, trys vaikai, miegojome viename kambaryje (iš mūsų – vienas ant žemės), kad tas vyras galėtų miegoti su motina.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Mačiau, kad brolis bandė nekreipti dėmesio ir žaisti toliau. O sesė taip pat stengėsi to negirdėti.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Mačiau, kad brolis bandė nekreipti dėmesio ir žaisti toliau. O sesė taip pat stengėsi to negirdėti.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Agnė

Nov 2, 2015, 8:30 PM, atnaujinta Oct 6, 2017, 3:56 AM

Jai dabar 40 metų. Aš žinau, kad ji dažnai keičia partnerius, bet pamačiusi, kas vyksta namie, pakraupau. Buvau grįžusi namo, naktį pas ją atvažiavo vyras, kuris pasiliko miegoti. Mes, trys vaikai, miegojome viename kambaryje (iš mūsų – vienas ant žemės), kad tas vyras galėtų miegoti su motina.

O ryte pasigirdo iš kito kambario tokie garsai, kad norėjau prasmegti skradžiai žemės. Buvo gėda dėl jų, ką jie išdarinėjo kitame kambaryje. Viskas girdėjosi. Mačiau, kad brolis bandė nekreipti dėmesio ir žaisti toliau. O sesė taip pat stengėsi to negirdėti. Ar jūs įsivaizduojate, kas tuo metu vaiko galvoje dedasi?

Jei aš, suaugusi, negaliu suvaldyti viduje savo emocijų, tai ką jaučia vaikas? Žinoma, po to bandžiau su mama pasikalbėti apie tai, bet situacija beviltiška. Ji sako, kad tai jos asmeninis gyvenimas, jos namai, ir ji daro ką nori.

Taip išeina, kad seksas normalu, net ir girdint vaikams. Iš tikrųjų, aš irgi užaugau girdėdama, kaip ji užsiiminėja seksu. Ir tai tikrai mane traumavo. Jaučiu, kad sesei dabar tai nepatinka, kaip ir man. O mama ją vadina nenormalia, kad ji neigiamai reaguoja į jos elgesį. Nežinau, ką daryti...

Man labai gaila sesės su broliu. Tegu ji daro, ką nori, ne mano reikalas. Bet jaučiu, kokia tai psichologinė žala vaikams. Sesė sako, kad jau tiek metų atkentėjo, tai atkentės, kol pabaigs mokyklą. Bet man baisu. Tai gali turėti įtakos jų gyvenimui. Ko motina visiškai nesupranta!

Sesuo patvirtino, kad tai vyksta gan dažnai. Dažniausiai – savaitgaliais.

Labai daug galvojau apie vaikų teises. Bet ką jos padarys? Mylimasi ne tame pačiame kambaryje, o vaikai aprengti, pamaitinti, namuose tvarka. Turi stabilų darbą ir išsilavinimą. Geriausiu atveju, socialinė darbuotoja galėtų tik ją sugėdinti.

Bet tada taip pat bijau, kad teks kentėti vaikams. O ji vis tiek darys ką nori. Puikiai ją pažįstų, jokio jautrumo savo vaikams. Mane nuolat gąsdindavo, kad atiduos į vaikų namus. Iškreipta meilė. Ir seksas tikriausiai tik noras jaustis mylimam. Ko pati galbūt niekada nepatyrė. Motina ir suaugusi nesugeba suprasti, kur jos problemos. Visiškas egoizmas.

Brangieji, kurie visa tai skaitot, prašau, susimąstykit ar tai nevyksta jūsų namuose, jūsų artimoje aplinkoje ir jūsų brangiems žmonėms. Nes prieš smurtą yra galimybių kovoti, juk lieka įrodymai, o čia – tik žala, kuri pasireikš po kelerių metų.

Tikiuosi, kad neteks motinai, kuriai už viską svarbesnė buvo ji pati, senatvėje paduoti vandens stiklinės. 

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.