Vyras: žvaigždžių kalbos apie meilę gražios, bet tikrovė kitokia

Turbūt kiekvienas iš mūsų mėgome skaityti pasakas, kuriose viskas gražu ir teisinga. Bet šiais laikais yra kitaip. Norėčiau pakalbėti apie tai, kas paprastai yra nutylima. Tai įžymybių meilės reikalai.

Savo elgesiu dauguma mūsų įžymybių atvirai transliuoja požiūrį, kad šalia jų turi būti arba toks pats žymus žmogus, arba tas, kuris turi kišenėje ne vieną šimtą tūkstančių eurų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Savo elgesiu dauguma mūsų įžymybių atvirai transliuoja požiūrį, kad šalia jų turi būti arba toks pats žymus žmogus, arba tas, kuris turi kišenėje ne vieną šimtą tūkstančių eurų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Manote, žvaigždė su manim bendrautų? Įtariu, kad atsakymas būtų labai „malonus“.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Manote, žvaigždė su manim bendrautų? Įtariu, kad atsakymas būtų labai „malonus“.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Donatas Baužys

Nov 10, 2015, 8:04 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 11:31 PM

Mūsų padangėje ne itin daug žmonių, kurie gali būti vadinami žymiais, bet yra. Ir štai mes galime pažiūrėti kas šių žmonių antrosios pusės: verslininkai, firmų direktoriai, milijonieriai ar kiti pinigais pertekę žmonės. Daug kas sakys, kad jie gali rinktis tai, ką nori, ir niekas jiems nepaaiškins. Bet vienas dalykas mane domina.

Daugelis įžymybių aiškina, kad žinomumas jiems trukdo, ir kiti žmonės tarsi jų bijo. Tikrai? Norėtųsi paklausti, kodėl. Štai, tarkime, aš prieičiau prie kokios nors žvaigždės, pasitikėdamas savimi, ir sakyčiau: „Sveika, aš Donatas, norėčiau su jumis susipažinti.“

Apsirengęs paprastais rūbais papasakočiau, kad dirbu fabrike, neturiu mašinos, manęs nedomina nei klubai, nei vakarėliai. Be to, esu apkūnus. Manote, ji su manim bendrautų? Įtariu, kad atsakymas būtų labai „malonus“.

Yra ir atvirkštinis variantas. Pasitaiko, kad pasirodo žinios apie draugystes su eiliniais piliečiais, bet tai daugiau piaro reikalas arba noras pasirodyti „labai paprasta“. Juk suprantama, kad tokios žvaigždės leidžia tūkstančius SPA grožio procedūroms, kelionėms, rūbams, mašinoms. Tie gražūs interviu per TV tik juokina.

Kodėl aš netikiu jų žodžiais? Jūs pažvelkit, kokie būna tų žvaigždžių išsireiškimai. Jei jos sugeba savo gerbėjus išvadinti kiaunėmis ar dar kažkuo, tai atsiprašau.

Mane asmeniškai labai įžeidė vienos, tada dar kylančios žvaigždutės komentaras po koncerto, kai norėjau su ja nusifotografuoti. Buvau išvadintas mužiku.

Savo elgesiu dauguma mūsų įžymybių atvirai transliuoja požiūrį, kad šalia jų turi būti arba toks pats žymus žmogus, arba tas, kuris turi kišenėje ne vieną šimtą tūkstančių eurų. Pasižiūrėkime kad ir į tas žvaigždes, kurios dabar spindi mūsų scenoje. Jų visų antrosios pusės arba tokios pat žvaigždės, arba turtuoliai, arba berniukai-saldainiukai.

Man, kaip paprastam Lietuvos vyrui, tikrai nemalonu girdėti, kaip tos žvaigždutės sako, kad vyrai yra mužikai, girtuokliai, pabaisos ir tinginiai, nors šalia jų kartais stovi į nevalas panašūs, bet turtingi vyrai.

Yra toks posakis: meilė akla, bet pinigus ji užuodžia. 

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.