Lietuvė už brangią staigmeną dėkinga Kanados milijonieriui

Kai itin sėkmingas ir garsus asmuo, per dieną gaunantis tūkstančius laiškų iš viso pasaulio, asmuo, kuris net nežino, kas yra Lietuva ir nėra joje lankęsis, atkreipia į tave dėmesį – nustembi ir patiki, kad gali viską pasiekti. 

Jolita Lukinych su JT Foxx.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Jolita Lukinych su JT Foxx.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Jolita Lukinych.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Jolita Lukinych.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Jolita Lukinych su JT Foxx.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Jolita Lukinych su JT Foxx.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Spalio pabaigoje Jolita nuvyko į seminarą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Spalio pabaigoje Jolita nuvyko į seminarą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Jolita Lukinych

Dec 3, 2015, 6:40 AM, atnaujinta Oct 1, 2017, 3:31 PM

Netikėtai gavau asmeninį kvietimą iš pasaulyje garsaus koučerio (susitelkimo į tikslus mokytojas–Red.) ir Kanados milijonieriaus JT Foxx nemokamai sudalyvauti jo 2 dienų savaitgalio seminare Londone.

Kaip man pavyko? 

Birželio mėnesį Londone dalyvavau seminare apie partizaninį verslą. Šiame seminare vienas iš kviestinių pranešėjų buvo JT Foxx. Jis pristatė savo sėkmės istoriją – kaip iš niekam nežinomo žmogaus tapo garsus ir nepamirštamas skirtinguose žemynuose, daugiau nei 30 šalių. Po jo prisistatymo buvome kviečiami įsigyti jo koučingo programos mokymus. Jie mane sudomino, bet mokymai buvo per brangūs. 

Po renginio Londone, kaip ir daugelis seminarų dalyvių, socialiniame tinkle „Facebook“ pakviečiau JT Foxx į draugus, ir jis priėmė mano kvietimą. Karts nuo karto paspausdavau po jo nuotraukomis „patinka“.

Ir štai kartą sulaukiau iš jo žinutės. Kaip jis atsirinko mane iš masės jo sekėjų ir nusprendė pats parašyti – man vis dar paslaptis. Pasak jo, jis turi samdytus žmones, kurie užsiima tūkstančiais ateinančių jam laiškų ir pasiūlymų.

Esu staigmenų ekspertė, padedu sveikinti ir stebinti žmonėms vieni kitus. Bet kai pati gauni tokią prasmingą staigmeną, supranti, ką iš tiesų reiškia staigmenos gyvenime.

Tad spalio pabaigoje nuvykau į seminarą. Dėl to teko patekti į nepatogias situacijas, susidurti akis į akį su su įvairiomis savo baimėmis. Bet nepasinaudoti tokia galimybe nemokamai įgyti žinių ir patirties mokymuose, kurių kaina viršija 1000 eurų, būtų tarsi spjūvis likimui į veidą.

„Aš investuoju į žmones, o ne į verslus. Ir aš niekad neklystu. Niekad neprarandu savo pinigų“, – sakė keliasdešimt kompanijų turintis JT Foxx seminaro, kuriame turėjau garbę dalyvauti nemokamai, metu. 

Man ištiesta sėkmingo žmogaus ranka ir jo sėkmės istorija atvėrė akis, kad nereikia laukti „kada nors“ dienų. Išmokė mane greitai priimti sprendimus ir kryptingai veikti, kai aiškiai žinai savo tikslą ir kodėl jį nori pasiekti. Tik taip išprovokuoji svarbius pokyčius savo gyvenime.

Įkvėpta savaitgalio patyrimų pradėjau vesti savo blogą “Sėkmės provokatorė“. 

Sėkmingi žmonės tokie yra ne dėl to, kad jiems sekasi. Kaip bendraujame, kiek stiprius ryšius kuriame su kitais ir visata – tai atsispindi mūsų sėkmės veidrodyje. Vieną kartą provokuoji sėkmingas situacijas pats, kitąkart, žiūrėk, visata išprovokuoja tave reikšmingiems gyvenimo pokyčiams.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.