Autobuso vairuotojas pravirkdė vaiką ir sugadino merginai dieną

Noriu papasakoti apie „šventiškai nusiteikusį“ autobuso vairuotoją. Šiandien teko važiuoti vienu Kauno autobusų maršrutu, bet pirmą kartą kelionė taip įsiminė.

„Šventiškai“ nusiteikęs vairuotojas sugadino dieną ne tik tam vaikui, o ir kitiems keleiviams.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
„Šventiškai“ nusiteikęs vairuotojas sugadino dieną ne tik tam vaikui, o ir kitiems keleiviams.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Tikrai manau, kad vaikas apsiverkė, kuomet išlipo.<br>M.Patašiaus nuotr.
Tikrai manau, kad vaikas apsiverkė, kuomet išlipo.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Gintarė

Dec 4, 2015, 10:31 AM, atnaujinta Oct 1, 2017, 9:23 AM

Vairuotojas itin negražiai pasielgė su moksleiviu. Stotelėje netoli mokyklos įlipo berniukas, sakyčiau, 10 metų, ir norėjo nusipirkti lengvatinį bilietą. Tačiau vairuotojas pareikalavo parodyti moksleivio pažymėjimą, antraip berniukas turi mokėti pilną kainą arba išlipti.

Vaikas pasirinko išlipti, bet vairuotojas toliau važiavo, o iki kitos stotelės vaikas turėjo klausytis vairuotojo pamokymų.

Atvirai sakau – kiek yra tekę važiuoti autobusu, kiek yra tekę pirkti bilietų su nuolaida, autobuse niekas neprašydavo manęs jokio pažymėjimo. Pažymėjimą tekdavo rodyti tik kontrolieriams. Bet tai natūralu, kai esi vyresnis nei 18 metų ir tikrai ne mokyklinio amžiaus.

Suprantu, vairuotojai turi teisę reikalauti dokumentų, įrodančių lengvatą. Bet auklėjimas buvo toks, kad vaiko akyse matėsi ašaros. Tikrai manau, kad apsiverkė, kuomet išlipo.

Toks elgesys yra nenormalus. Tuo labiau, kad vairuotojas sėkmingai pardavinėjo bilietus už pusę kainos, neprašydamas jokių pažymėjimų, asmenims, tikrai perkopusiems mokyklinį amžių. O vaikui, kuris tikrai turi teisę nusipirkti bilietą, jo nepardavė. Ir kone atvirai tyčiojosi.

„Šventiškai“ nusiteikęs vairuotojas sugadino dieną ne tik tam vaikui, o ir kitiems keleiviams, kurie turėjo išklausyti jo moralą. Visokių vairuotojų esama, bet šito yra per daug – negalima taip elgtis su vaikais.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.