Kodėl tobulos pupytės renkasi banditus? Aš jums pasakysiu

Mintis parašyti čia kilo skaitant pažinčių skelbimus. Mieli vyrai, duosiu jums nemokamą patarimą: niekada nebaikite savo skelbimų žodžiu „ačiū“. Pavyzdžiui: „Esu jaunas gražus milijardierius, ieškau paprastos merginos. Ačiū.“

Išvaizda: figūra – tobula (nes tai pasiekiama visiems), stilius – klasikinis, veido bruožai – su tuo galima susitaikyti.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Išvaizda: figūra – tobula (nes tai pasiekiama visiems), stilius – klasikinis, veido bruožai – su tuo galima susitaikyti.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Mes nenorim klausytis jūsų finansinių problemų, mes norim įrodymo, kad galite ir norite dėl mūsų padaryti viską.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Mes nenorim klausytis jūsų finansinių problemų, mes norim įrodymo, kad galite ir norite dėl mūsų padaryti viską.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Cony

Dec 11, 2018, 4:10 PM

Nes dėkojama tik už išmaldą, šiuo atveju – kad moteris sugaišo (įsidėmėkit) savo brangų laiką, skaitydama jūsų nieko vertą skelbimą. Visiškai nesvarbu, koks buvo jo tekstas.

Protinga moteris iškart supras, jog reikalų turi su... mamyčiuku. Berniuku, kuris sako „ačiū“ ir „prašau“, ir „prašau atleisti“, ir „dovanokite“. Kuris nepamiršta metinių ir gimtadienių, ir dovanoja mielas dovanėles, ir myli vaikučius, ir gyvūnėlius, ir... yra nevykėlis.

„Ar tau buvo gera, brangioji?“, – meiliai klausia vyrelis po kartu praleistos nakties, taip padarydamas ją pirma ir paskutine...

Mieli vyrai! Jūs stebitės, kodėl moterys renkasi „banditus“. Kabutėse rašau dėl to, kad jūs, būdami nevykėliai, tokiu žodžiu įvardijate netgi paprasčiausius verslininkus. Taip taip. O kas belieka? Reikia kažkaip pasiteisinti.

Na, tiek to. Prie temos. Kodėl geruoliukas niekada neįveiks blogiuko? Nes geruoliukai yra nuobodūs, absoliučiai nuobodūs. Su jais moteris nesijaučia moterimi: kam gi toks vyrelis reikalingas, kas jį ims? Tad kam prieš jį puoštis, gražintis? Galima ir kūtvėla būti, gi vis tiek niekas nenuvilios.

Kodėl, jūs manote, blogiukų draugės – tokios podiumo gražuolės? Nes jos žino, kad prie jų vyrukų stovi eilės kitų. Ir reikia verstis per galvą, kad būtum geriausia. Tai veda moteris iš proto ir pririša prie to vyro amžiams. Štai kokia paprastutė paslaptis.  

Geras vyras (nepainioti su geruoliuku mamyčiuku) skatina moterį tobulėti, siekti gyvenimo pilnatvės. Ne kiekvienas vyras sugeba šitaip moterį pašlovinti.

Toliau. Rutinos nebuvimas. Mamytės berniukas klusniai kiekvieno mėnesio pirmą dieną padės ant stalo algą ir išeis lygiai trim valandom žvejoti (visais metų laikais), ir jam niekada net nešaus į galvą įsiveržti valanda anksčiau į miegamąjį ir didvyriškai konfrontuoti su meilužiu dėl savo moters.

Na, o blogiukas vieną akimirką čia, kitą – ten, jo nesuseksi ir į dienotvarkę neįtrauksi. Jis atlėks vidury nakties ir sušnibždės į ausį, kad išlekia keliom dienom iš miesto (kur? Bet moteriai nelemta sužinoti, ir tai veda ją iš proto), bet dabar... dabar dar galima šiek tiek pasimėgauti. Tokiom pozom, kokių net Kamasutroje nėra.

Kad jau prakalbome apie Kamasutrą – tikras vyras pasitenkins pats ir taip patenkins savo moterį be jokių vos ne „kaip jus aptarnauti, ponia?“ ar  - dar blogiau – vėl to paties „ačiū už gerą naktį“... Taip ir prostitute galima pasijausti!

Pakalbėkime apie pinigus... Mums nereikia vyrų, uždirbančių penkis, dešimt, dvidešimt tūkstančių. Mums reikia vyrų, kurie pinigų tiesiog turi. Tiesiog turi? Taip, tiesiog turi.

Kitaip tariant, į užuominą, kad reikia naujos „Gucci“ rankinės, reaguotų ne, atsiprašant, „neturiu pinigų“, ar „kieeek ji kainuoja?!?!?!?“, o elegantiškai: „Pirma nusipelnyk jos, mažyte“. O po nusipelnymo – dar ir trys tokios rankinės.

Pagaunat kampą? Mes nenorim klausytis jūsų finansinių problemų, mes norim įrodymo, kad galite ir norite dėl mūsų padaryti viską.

Tikro vyro darbas... Na, neslėpkim: net ir tūkstančius uždirbantis santechnikas tebus santechnikas... Kokios profesijos traukia moteris? Tyčia nesakysiu. Išduosiu tik raktinę frazę: rizika – muzika.

Išvaizda: figūra – tobula (nes tai pasiekiama visiems), stilius – klasikinis, veido bruožai – su tuo galima susitaikyti.

Na, štai, susidarėt vaizdą. Dabar galit palyginti save su tais, kuriuos vadinat „banditais“. Ir savąsias moteris su jų. Nuotraukų tuose pačiuose laikraščiuose pilna. 

Ką pastebėjot?

Aš irgi taip manau. Todėl siūlau nieko nelaukti ir pradėti keistis į gerąją pusę. Antraip taip ir liksit mamyčiukai, tikrus vyrus apibūdinantys „nusikaltėliais“.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2015 metų gruodžio 6 dieną.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.