Buvusi kelių gaidelio mergina atskleidė, kas sukosi jo galvoje

Po praėjusio savaitgalio visi tik ir kalba apie baisias avarijas. Skaičiau šitas naujienas ir galvojau: ačiū Dievui, mano mama nežino ir nematė, kaip mane vėžindavo mano buvęs vaikinas. Ir ačiū Dievui, kad aš vis dar gyva.

Jis staigiai įsibėgėdavo ir spausdavo 100 km/h, šokinėdavo tarp juostų ir kitų mašinų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jis staigiai įsibėgėdavo ir spausdavo 100 km/h, šokinėdavo tarp juostų ir kitų mašinų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Su Tomu susipažinome naktiniame klube.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Su Tomu susipažinome naktiniame klube.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Agnė

Dec 15, 2015, 6:37 PM, atnaujinta Sep 29, 2017, 5:24 AM

Su Tomu susipažinome naktiniame klube. Aš dar mokiausi universitete, o jis buvo neseniai baigęs ir jau dirbo. Mane pavergė malonus jo balsas, nors buvo visai neišvaizdus. Na, ir pradėjome susitikinėti. Jis nuolat kalbėdavo apie seksą. Ir tai mane vežė. Bet dabar ne apie tai. Dabar apie tai, kas nevežė.

Norėjau pasakyti, kad visa romantika pasibaigdavo įsėdus į jo automobilį. Ir tai buvo ne BMW, o senas „Opel“ laužas.

Pavyzdžiui, važiuojam į kavinę iš Saulėtekio į Žirmūnus. Ten yra toks tiltas, ant kurio greičio apribojimas – 70 km/h, bet dauguma važiuoja greičiau. O jis staigiai įsibėgėdavo ir spausdavo 100 km/h, šokinėdavo tarp juostų ir kitų mašinų. Prieš greičio matuoklį, aišku, važiuodavo gražiai.

Mane nuo raumenų įtempimo karštas prakaitas išpila. O ką jis? Garsiai juokiasi. Ne, ne juokiasi, žvengia patenkintas. Atseit, gerą bajerį parodė. Kiek prašydavau taip daugiau nedaryt – kaip į sieną. Sako, gerai, gerai, o tada – vėl tas pats. Vėl žvengia, atseit, gerai pavarė.  

Gerai pavarė? Taip. Jam tikrai taip atrodydavo. Aplenkęs dar pažybsėdavo avarinėmis šviesomis, neva, kvaileli, matei, kaip tave aplenkiau? Šitaip tikrai galėjom užsimušti ir ne vieną kartą.  

Prisimenu, jis visada sakydavo tokius žodžius, kaip „mamytė“, „sesytė“, „šuniukas“, „dovanėlė“... Tai erzino. Matyt, gyvenime būdamas „minkštas“, norėjo atsigriebti už vairo. 

O dabar – įspūdis, kuris man įsirėžė visam gyvenimui. Kartą jis pasiūlė nuvažiuoti į Kernavę. Buvo tamsus vakaras. Į priekį lėkėm tamsiu siauru keliuku 120 km/h. Dėjau į kelnes visą kelią.  Supykau. Nepatiko man tada jo meilinimasis Kernavėj. Jis tai pajuto. Ir neabejoju, kad būtent dėl to jis nusprendė parodyti, jog yra dar kietesnis, negu galvojau. 

Žodžiu, važiuojant namo jis vėl ėmė spausti 120. O tada pamatė, kad iš priekio atvažiuoja kitas automobilis. Jis man ir sako: „Nori, parodysiu bajerį?“

Jau neatsimenu, ką atsakiau, bet jis išjungė savo automobilio šviesas ir toliau važiavo be jų. O kai tas kitas automobilis priartėjo, jis  - bac ir įjungė ilgas šviesas. Tą kitą automobilį sumėtė, o šitas pravažiavęs kaip dėjo žvengt patenkintas ir dar skiedžia net susirietęs: „Matei??? Matei bajerį?!!“

Tai beveik tuo mūsų trumpa draugystė ir baigėsi. O galėjo turėti gražią ir protingą merginą. Kvailys. Kelių gaidelis. Nenustebčiau sužinojusi, kad jis užsimušė ar ką nors užmušė.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.