Vieniša studentė dėl vyro pasiryžo neįtikėtiniems dalykams

Labas, esu aukšta, simpatiška ir labai vieniša moteris. Visą laiką buvau principinga, garbinga ir naivi svajotoja, kol gyvenimas, o gal Jūs, vyrai, nepamokėte manęs. Laikui bėgant supratau, kad nevertinate ištikimų, naivių, gerų mergaičių, atsidavusių Jums ir šeimai. Nes kas ta šeima?

Esu aukšta (179 cm), natūrali rudaplaukė. Ilgų kojų savininkė.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Esu aukšta (179 cm), natūrali rudaplaukė. Ilgų kojų savininkė.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Noriu mylėti ir būti mylima, noriu mylėtis kiekvieną dieną.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Noriu mylėti ir būti mylima, noriu mylėtis kiekvieną dieną.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Davatka

Dec 16, 2015, 9:35 PM, atnaujinta Sep 28, 2017, 11:12 PM

Šeima – tai Jūsų mama ir tėtis, broliai, seserys. Jūs per jauni turėti vaikų, nes patys dar norite žaisti su savo dabar jau tikrais automobiliais ir tais pačiais, bet jau dideliais draugais. Žaisti vyriškus žaidimus prie taurės viskio.

Aš seniai jau supratau, kad nekaltybė Jums yra ne dovana ir ne pridėtinė vertė man, moteriai, bet papildomas ir nemalonus darbas. Jums nereikia tyrumo, jautrumo, švelnumo ar dvasiškumo. Jums reikalinga materija – gražios kūno dalys, judančios ritmingai ir aistringai.

Aistros aš turiu, bet nespėju jos parodyti, nes atbaidau su savo principais, vertybėmis ir požiūriu. Jie būdingi mano tėvų kartai, o Tu juk skubėjai kuo greičiau suaugti ir iš šeimos pabėgti. Kad pagaliau būtum laisvas ir nevaržomas paukštis.

Man 23 metai. Esu aukšta (179 cm), natūrali rudaplaukė. Ilgų kojų savininkė. Plačių klubų, B dydžio krūtinės, sunkiai nusakomų jūros spalvos akių, siaurų lūpų vieniša moteris. Iš išorės tikrai neatitinku šiuolaikinių grožio standartų. Nemoku ir neturiu kuo tiek prisidažyti. Neturiu moteriai reikalingų aksesuarų, skudurėlių gražių, ilgų nagų.

Bet turiu noro, tad jeigu tik man padėsi, pažadu visomis jėgomis stengtis nepadaryti tau gėdos. Skonį ir intuiciją turiu, bet kadangi man patinka geros kokybės ir estetiški daiktai, neišgaliu už juos sumokėti. Esu dar studentė, niekur nedirbu. Tad eikime tiesiai prie reikalo.

Žinai, ko noriu ir ką tau siūlau? Supratau, jog su savo požiūriu ir rimtumu nesutiksiu vyriško vyro, šalia kurio galėčiau jaustis kaip už mūro sienos (o beta vyrai manęs nedomina). Kadangi nenoriu būti mamyte Nr. 2, nusprendžiau keisti savo nusistatymus.

Vienatvė ir ilgos, širdį žeidžiančios paieškos mane jau žudo. Noriu mylėti ir būti mylima, noriu mylėtis kiekvieną dieną. Noriu būti apkabinta tvirtomis vyriškomis rankomis, noriu jaustis saugi, nebijoti. Žinoti, kad visada mane apgintum, nepaliktum vienos, neleistum vaikščioti tamsiomis gatvėmis. O vakarais romantiškai vakarieniautume dviese.

Esu labai švelni, rūpestinga ir moteriška. Gaminu, tvarkau namus. Tavo nuvargusius pečius po darbo dienos atpalaiduosiu savo švelniomis rankomis. Masažo subtilybių nesimokiau, bet esu sulaukusi komplimentų, tad tikiuosi, patiks ir Tau.

Kaip supratai, buitį tvarkysiu nuo šiol aš, o ne tavo namų tvarkytoja, tad pagalvok, kiek sutaupysi. O už tą sumą aš prausiuosi ir valgysiu visą mėnesį.

Lepi nesu, o kaip tik labai paprasta, neįnoringa mergina. Juk išgyvenu už labai labai mažai. Sakyčiau, coliukė, ieškanti kurmio. Bet aš nesu maža, o Tu nesi aklas, tad suprantu, kad būsi neištikimas. Jau žinau, kad jeigu nori alfa vyro, jis visada turės daug patelių. O aš tokio noriu, nes man svarbi ne tik buitis, bet ir aistringi pojūčiai.

Noriu su Tavimi keliauti į rojų, nes tas nykus pragaras man jau nusibodo. „Pasirašau“ viskam, kas yra „proto ribose“. Todėl tikiuosi, kad dėl buities ir lovos bėdų nekils.

Tau gali nepatikti tai, kad nesu „Olialia pupytė“ ar šiaip šiuolaikinė gražuolė. Aš pažadu, kad su mielu noru eisiu su Tavimi sportuoti. Jei tik norėsi, galėsi priauginti man nagus, blakstienas, paputlinti lūpas, nupirkti kosmetikos, užrašyti į makiažo kursus, užrašyti pas plaukų stilistą, ir aprengti būtent taip, kaip tik Tu norėsi.

Man asmeniškai patinka elegantiškas minimalistinis stilius. Nebent to bus per maža. Tada aš nepyksiu, jeigu Tu mylėsiesi su gražuolėmis. Suprasiu Tave, galėsi man to net nesakyti. O aš neseksiu ir nebarsiu, nes nemėgstu kelti balso, esu nuolanki. Esu charizmatiška, žaisminga.

Viskas, ko aš noriu ir prašau iš Tavęs – aistringa meilė ir išlaikymas. Toks, kokios gražios ir nepavargusios tu manęs norėsi. 

Dabar pakalbėkime apie Tave. Turėtum būti aukštas – apie 190 cm, maždaug 30 metų (plius minus 3 metai), tamsiaplaukis. Tiesių pečių, ne apvalių veido bruožų (su vyrišku žandikauliu), degančių akių.

Turintis tvarkingus namus, vairuojantis automobilį (kokį tik nori, bet, manau, mes abu supratome, kad Tu uždirbi daugiau nei vidutinį atlyginimą, tad turbūt nevairuoji senos geldos). 

Žodžiu, man nusibodo viskas – velniop tas vertybes, ambicijas. Aš noriu patogaus ir aistringo gyvenimo! Laukiu Tavęs, alfa patine!

Visų pretendentų prisistatomųjų laiškų su informacija (fiziniais, finansiniais duomenimis, nuotrauka visų ūgiu ir portretine) lauksiu adresu davatka69@gmail.com

Susisieksiu tik su atrinktais kandidatais. Vilnius.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.