Informatiką žlugdo skaistybė – visos merginos sako tą patį

Pradėsiu nuo pozityvių dalykų. Man 29 metai, dirbu banke informatiku. Uždirbu stabilų ir gerą atlyginimą – aišku, namui Maljorkoje mažoka, bet esu geras „vidutinis variantas“.

Jos su manimi draugauja ir vis kartoja, kaip kuriai nors merginai pasiseks, ateityje tapus mano žmona.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jos su manimi draugauja ir vis kartoja, kaip kuriai nors merginai pasiseks, ateityje tapus mano žmona.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Nors dirbu su kompais, nesu tipinis informatikas, kuris neturi draugų ar kenčia dėl bendravimo sutrikimų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Nors dirbu su kompais, nesu tipinis informatikas, kuris neturi draugų ar kenčia dėl bendravimo sutrikimų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Mantas

Dec 20, 2015, 8:57 AM, atnaujinta Sep 28, 2017, 9:55 AM

Nors dirbu su kompais, nesu tipinis informatikas, kuris neturi draugų ar kenčia dėl bendravimo sutrikimų. Bet turiu bėdą – esu skaistus. Nepagalvokit, turėjau merginų, bet iki lovos niekaip neprieidavome.

Jei pamatytumėte mane gatvėje, kavinėje ar klube, tikrai nepatikėtumėte, kad man taip gali būti. Su broliu pasikalbam, kad galbūt didžioji mano problema yra pasyvumas.

Tiesa, trumpai apie mano brolį. Jis dvejais metais vyresnis, populiarus vyrukas ir jau labai seniai neskaistus :). Rimtai draugavo du kartus, o dabar pasipiršo savo naujai meilei ir planuoja vestuves.

Kodėl tai pasakoju? Nes esu iš normalios šeimos, normalus bičas, bet su merginomis, kurios man patinka, niekaip nepavyksta išeiti iš „draugų zonos“.

Manęs skaistybė nenervina, todėl nebėgu tratintis su prostitutėmis. Noriu, kad ir be pinigų viskas pavyktų. Galų gale, nusibodo pačiam save aptarnauti...

Suprantu, jeigu būčiau neišvaizdus mamytės sūnelis, dirbantis apsaugininku prekybos centre ir laistantis kaktusus ant palangės. Bet mano bėda psichologinė.

Kodėl toms, kurios man patinka, manęs nereikia kaip vyro? Jos su manimi draugauja ir vis kartoja, koks aš nuostabus žmogus ir kaip kuriai nors merginai pasiseks, ateityje tapus mano žmona.

Nenoriu keiktis, bet šita situacija tiesiog žlugdo. Ką aš darau ne taip? Kodėl daug prastesniems vyrams sekasi puikiai? Kodėl vyrams, kurie negali pasiūlyti nieko, merginos atveria ne tik širdį?

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Koks vyro elgesys lemia pasisekimą tarp moterų, virtualioje konsultacijoje „Psichologas pataria“ pasakoja psichologas Tomas Lagūnavičius.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.