Vyrų širdis daužiusios merginos svajonė subliūško per naktį

Viskas, visos mano problemos ir kompleksai dėl jos. Meilės iš didžiosios M raidės. Meilės, kuria sirgau daugybę metų – tiek ūmia, tiek lėtine forma. Meilės, vertusios mane metų metus gyventi naiviomis iliuzijomis.

Dar pora taurių viskio privertė mane susigraudinti ir, apsipylus girto žmogaus ašaromis, parašyti savo buvusiems.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Dar pora taurių viskio privertė mane susigraudinti ir, apsipylus girto žmogaus ašaromis, parašyti savo buvusiems.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Alpau dėl jo, paties populiariausio, atsainiai priimančio merginų asistavimą, nuo pat pirmojo kurso iki magistrantūros.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Alpau dėl jo, paties populiariausio, atsainiai priimančio merginų asistavimą, nuo pat pirmojo kurso iki magistrantūros.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Elita

Jan 1, 2016, 10:18 AM, atnaujinta Jun 12, 2017, 4:16 AM

Ji atėjo į mano gyvenimą studijuojant, tiksliau pasakius, išdidžiai įžirgliojo, pavėlavusi į paskaitą bene pusvalandžiu. Nors iki tol jausmais iš pirmo žvilgsnio netikėjau, tą kartą tiesiog žlugau. Kaip sakoma, atsidaviau nedraugavusi.

Alpau dėl jo, paties populiariausio, atsainiai priimančio merginų asistavimą, nuo pat pirmojo kurso iki magistrantūros. Į mane kreipė dėmesį daugelis, bet mano aistros objektas – niekada. Buvau jam nematoma, neregima. Ne jo stiliaus – pats man taip pasakė, kai pabandžiau nedrąsiai užmegzti santykius.

Užuot suvokusi, kas jis iš tiesų, kankinausi toliau ir savyje bandžiau įžvelgti trūkumus, trukdančius mums būti kartu. Užsikompleksavau iki sąmonės netekimo. Kai dabar pagalvoju, buvau tikra užsiciklinusi višta.

Nekūriau jokių rimtų santykių, nes vis tikėjausi būti pastebėta ir įvertinta būtent jo. Atmesdavau bet kokią galimybę nesikankinti. Kaip dabar pagalvoju apie visas prarastas progas, kyla noras gerai padaužyti galvą į sieną.

Galų gale mokslai baigėsi, mūsų keliai išsiskyrė. Sutikau kitą žmogų, rodos, užsiliepsnojo jausmai, bet vis lyginau juos su buvusia aistra ir vis nerasdavau tos gilumos. Santykiai nutrūko, nes man vis atrodė – su juo, mano svajonių vyriškiu, būčiau laimingesnė, kupina visai kitokios pilnatvės.

Su antrąja simpatija viskas vyko analogiškai. Pabėgau vos pamačiusi, kad santykiai darosi rimti.

Galop mus su aistros objektu vėl suvedė visagaliai socialiniai tinklai. Pradėjome bendrauti žinutėmis, galop nusprendėme susitikti gyvai. Man širdis nukrito į kulnus. Pagaliau! Pagaliau pasiekiau savo. Tačiau to susitikimo metu man, kaip sakoma, atsivėrė ne tik akys, bet ir visos įmanomos čakros. Patyriau nušvitimą.

Iš pradžių viskas buvo puiku. Prisiminėm studijų metus, radom daug bendros kalbos. Bet viskas pasikeitė, kai kažkelinta vyno taurė atrišo jam burną, o iš ten pasipylė vien bobiškai skambantys skundai.

Pirmiausia mano išsvajotasis pasirodė esąs vedęs. Beje, antrą kartą. Kalbėjo apie buvusias lyg apie skudurus, kurie teverti paspirti koja. Kaltino jas dėl žlugusių santykių. Apie dabartinę žmoną tepasakė tik tiek – ji užknisa. Tikra kalė ir visos jo buvusios tėra pasileidusios kalės. Viena barakuda, kita kvaiša (čia apie merginą, su kuria turėjo trumpą romaną tarp vedybų), dabartinė žmona – tragiška, buka blondinė.

O štai aš pasirodžiau visai verta dėmesio ir jis net galėtų man jo suteikti. Jei tik sutikčiau praskaidrinti niūrią nesuprasto vyro vienatvę. Jis net galėtų paremti mane finansiškai.

Klausiausi jo ir negalėjau suvokti – ką aš jame įžiūrėjau? Juk taip kalbėti gali ne tikras vyras, o arogantiškas šiknius. Tikėjausi pagaliau sulaukti princo ant balto žirgo, o į pasimatymą atjojo plunksnas papūtęs povas ant raganosio... Manęs vos nesupykino į salotų lėkštę.

Staiga supratau, jei aš būčiau buvusi viena iš tų atseit laimingųjų, dabar mane šitaip dergliotų kito žmogaus akivaizdoje ir girtu balsu dėstytų mano intymaus gyvenimo smulkmenas. O jei sutikčiau su juo susidėti, tai būčiau dar viena kvaiša, barakuda ar buka blondinė jo netikusių moterų sąraše.

Gal ir nesu proto bokštas, bet išdidumo tam kartui man užteko. Užteko tiek, kad sugebėčiau atsistoti ir išeiti. Grįžusi namo dar išgėriau, kad čakros galutinai atsidarytų, ir parašiau jam viską, ką apie jį galvoju. Pusė butelaičio viskio suteikė man neregėtos drąsos. Atsakymo neskaičiau. Maždaug nujaučiau, kas ten bus parašyta ir kuo būsiu išvadinta.

Dar pora taurių viskio privertė mane susigraudinti ir, apsipylus girto žmogaus ašaromis, parašyti savo buvusiems. Kilo nenugalimas noras pasakyti, kokie nuostabūs jie buvo, ir padėkoti už kartu praleistą laiką.

Mano laimei, vienas iš buvusiųjų sugebėjo į tai pažvelgti su humoru. „Prisilupai?“ – lakoniškai atsakė. Nuo to laiko mes kartu ir viskas tiek gerai, kiek gerai gali būti, kai santykių negadina užsiciklinusios vištos sindromas.

O apie savo buvusį svajonių princą kartais vis dar pagalvoju, bet ne gerąja prasme. Nuoširdžiai užjaučiu visas moteris, kurioms teko nelaimė pasipainioti šio povo kelyje.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?