Planavau pasipiršti merginai, bet ji viską sugriovė lyg tyčia

Esu griežtai išauklėtas jaunuolis. Man 21 metai, studijuoju Kauno Kolegijoje. Esu išvaizdus ir daugelis stebisi, kodėl iki šiol esu vienas. Einant pro parką ar miesto centrą matau jaunuolius, susikibusius už rankų. Man tai sunkų matyti.

Restorane grojo jos mėgstamiausia muzika. Aš ją iš pirmo žvilgsnio įsimylėjau.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Restorane grojo jos mėgstamiausia muzika. Aš ją iš pirmo žvilgsnio įsimylėjau.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jau buvau pasiruošęs pasipiršti, bet ji atsakė, kad turi kitą draugą. Taip ir mes išsiskyrėme.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jau buvau pasiruošęs pasipiršti, bet ji atsakė, kad turi kitą draugą. Taip ir mes išsiskyrėme.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Feliksas

Jan 6, 2016, 8:44 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 6:32 PM

Susirasti tinkamą antrąją pusę yra sudėtinga. Merginoms patinka gražūs vaikinai, patinka liekni, sportiški. O aš nesu toks. Bet juk svarbiau ne kaip žmogus atrodo, o kokia jo meilė bus po 5-6 metų. Nesvarbu išvaizda, bet svarbiausia meilė ir ištikimybė.

Man išties sunku susirasti draugę. Bandau internetu susirasti, bet tai ne geriausia išeitis. Nors realybėje irgi sunku. Kai bandau užkalbinti, tiesiog nežinau, kaip reaguos mergina. Arba kai kalbuosi su mergina ir pokalbio pabaigoje pasiūlau draugauti, jos atsako, kad jau turi draugą. Mane jau buvo palikę dėl kito...

Tai įvyko 2014 metais. Buvau bibliotekoje, ėjau knygos ieškoti, ir nepamačiau merginos, einančios priešais – tiesiog atsitrenkėme vienas į kitą. Nuo tada ir pradėjom draugauti. Ėjom į parką, kino teatrą, kavinę. Jau tikėjau, kad tai mano vienintelė mergina.

Galiausia aš ją pakviečiau į pirmą rimtą pasimatymą. Jis vyko restorane. Grojo jos mėgstamiausia muzika. Aš ją iš pirmo žvilgsnio įsimylėjau.

Restorane aš jai pasiūliau daugiau būti ne draugais, o gyvenimo išrinktaisiais. Pasiūliau, kad būtume pora. Ji sutiko. Aš labai tikėjausi rimtų santykių. Vieną vakarą pasiūliau nuvažiuoti pažiūrėti saulėlydžio. Tada viskas ir įvyko.

Ji man atsakė, kad nenori taip draugauti. Jau buvau pasiruošęs pasipiršti, bet ji atsakė, kad turi kitą draugą. Taip ir mes išsiskyrėme.

Manau, kad tas kitas vaikinas yra lieknesnis už mane, aukštesnis, sportiškas. Turi mašiną, darbą, galėtų išlaikyti šeimą. Žodžiu, daug geresnis už mane. Tai ką tada man daryti? 

Internete yra daug straipsnių, kuriuose patariama, kaip susirasti antrąją pusę. Bet ar jie padės? Kaip susirasti sau tinkamą merginą? 

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.