Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Vakarėlis pirtyje viršijo visus emigrantės lūkesčius

Tai buvo mano geriausios šventės. Saldžias akimirkas prisiminus, kūnu laksto malonūs šiurpuliukai. Viskas įvyko kone ką tik, ir žinau, kad jeigu to neaprašysiu, tiesiog sprogsiu.  Visada sakiau sau, kad jokio atsitiktinio sekso niekada nenorėčiau. Bet, kaip sakoma, niekada nesakyk „niekada“... 

Kai jau atrodo, kad pagaliau atsipalaiduoji ir tuoj susileisi, kiekvieną kūno lopinėlį sudrebina nauja banga.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kai jau atrodo, kad pagaliau atsipalaiduoji ir tuoj susileisi, kiekvieną kūno lopinėlį sudrebina nauja banga.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Neįsivaizdavau, kad po rūbais – toks kūnas. Negalėjau nei į jį žiūrėti, nei atitraukti akių.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Neįsivaizdavau, kad po rūbais – toks kūnas. Negalėjau nei į jį žiūrėti, nei atitraukti akių.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Kami

Jan 9, 2016, 5:10 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 1:40 PM

Šventėms grįžusi į Lietuvą jau žinojau, kad eisiu į pažįstamų vakarėlį. Tarp tų pažįstamų sukosi vienas labai patrauklus vyrukas. 

Organizuojant vakarėlį jis net nežinojo, ar dalyvaus. O aš tikėjausi, kad jeigu ateis, bent jau kartu pašoksime. Tikrai neturėjau jokių didelių planų – norėjau tik paflirtuoti. 

Šventėm tokioje vietoje, kur nuotykių niekada netrūksta – name su pirtimi ir baseinėliu.  Neslėpsiu, ir šiaip nesu prasta, bet tą vakarą dar labiau pasistengiau. Nenuostabu, kad vyrai vienas po kito kvietė šokti, sėdosi šalia pašnekėti. Flirtavo kai kurie begėdiškai, net žmonų, kurias atsivedė, nepaisė. Noriu pasakyti, kad vedę turėtų jau kažkaip valdytis – bjauru į kai kuriuos žiūrėti. 

Bet aš laukiau. 

Atėjo. Matėsi, kad ne iš namų – susitaršęs, matyt, dar kažkur šventė. Intrigavo ta arogancija – toks vaizdas, kad iš neturėjimo ką veikti prabėgom užsuko.

Paklausė, ar jau buvom pirty. Pasakiau, kad ne. Jis pažiūrėjo taip, kad man net kojas pakirto, ir pasakė: „Tai laukiu.“

Neįsivaizdavau, kad po rūbais – toks kūnas. Negalėjau nei į jį žiūrėti, nei atitraukti akių. Kai minutę užsišnekėjau su merginom, pajutau, kaip mane veria jo žvilgsnis. Ten, kur gyvenu, su panašiu dėmesiu gal ir esu susidūrusi, bet Lietuvoje – niekad. 

Išnėręs iš baseino apliejo ir mane. Kai pati įlipau į baseiną, jis pasilenkęs pakuždėjo į ausį: „Tavo figūra – nuostabi. Jei būtume dviese, parodyčiau, kaip mane trauki.“

Galvojau, kad jo lūpomis kalba alkoholis. Bet tais žodžiais jis mane dar labiau patraukė. Kai grįžom iš pirties, jau pati nenorėjau daugiau nieko, tik likti su juo dviese.

Toliau laikas tiesiog skriejo. Šnekėjomės, šokome ir dar kartą šnekėjomės ir šokome. Apie trečią valandą kai kas nuėjo miegoti, o mes likom kambary ir toliau šokom. Galvojau, naktis jau beveik baigėsi. Tada dar nežinojau, kad man ji tik prasidėjo...

Jis pasakė, kad nori padaryti ką nors beprotiško. Jau pamaniau, kad turi galvoje maudynes sniege.  Tada priėjo visai arti. Galvoje dar pralėkė mintis „atsitiktiniam seksui – ne“, bet tuoj ją užgožė kitos. 

Jis prisispaudė labai arti manęs. Ir pabučiavo. Lėtai. Ir į jo kvietimą atsakiau. Jo bučiniai ilgėjo, stiprėjo, tarsi skverbėsi giliau į mane. Lietė iš pradžių kaklą, pečius, klubus. Paskui pradėjo mane spausti tvirčiau. Kai ant krūtų uždėjo ranką, nesusilaikiau neaimanavusi. Išsigandau, kas bus jeigu kas nors įeis, bet...

Jo judesiai stiprėjo, greitėjo, kiekvienas prisilietimas buvo su vyriška jėga. Pasitraukėm nuo sienos ir jis atrėmė mane į stalą. Atsegė palaidinę ir prisiglaudė veidu prie krūtų. Viena ranka segdamasis kelnių užtrauktuką, kita pradėjo mane liesti ten. Mane išmušė karštis. Kilstelėjęs už klubų jis pasodino mane ant stalo, numovė pėdkelnes ir praskėtė kojas. 

Maniau, įeis į mane, bet jis pasilenkė ir pradėjo mane liesti lūpomis. Nebegalėjau tvardytis, rankomis įsikibau į jo plaukus. Kai jau maniau, kad po sekundės finalas, jis liovėsi, pakilo ir lėtai į mane įsiskverbė. 

Jam užteko įeiti kelis kartus ir man prasidėjo orgazmas. Toks, kuris ateina bangomis. Kai jau atrodo, kad pagaliau atsipalaiduoji ir tuoj susileisi, kiekvieną kūno lopinėlį sudrebina nauja banga.

Baigęs jis dar nuo manęs nesitraukė. Vos galėjau atgauti kvapą. Laikiausi į jį įsikibusi nagais, negalėjau atsiskirti. 

Gėdos nejaučiau, nebuvo jokio nepatogumo. Miegoti nuėjau pirma, jis dar kartą nuėjo į pirtį. Nesitikėjau, kad paskui atsiguls šalia, bet po kiek laiko per snaudulį pajutau, kaip atsigulė į tą pačią lovą. Apsivijo mane visu kūnu ir užmigome. 

Tai buvo tiesiog tobulas nuotykis. Tikrai negraužiu savęs už tai, kad leidau sau patirti tokią naktį. Kai pagalvoji – jei daugiau būtų tokių vyrukų, Lietuvos moterys nenustotų šypsotis visus metus. 

Mano nuostabusis šventinis vaikine – jei dabar skaitai, tegu šitas tekstas bus tau prisiminimas, jeigu manęs pasiilgsi. Žinok, kad aš ilgai apie tave galvosiu ;).  O mes dar, tikiuosi, susitiksime.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?