Internete pažintis medžiojęs vyras išvedė barakudą iš kantrybės

Turbūt sunkiai rastume žmogų, kurio namuose nestovėtų kompiuteris, arba kuris neturėtų išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio. Turėdami tam galimybę, vis daugiau laiko praleidžiame pažinčių svetainėse.

Viskas baigėsi tuo, kad ji neatlaikė įtampos, visaip mane iškoliojo ir išėjo kitur ieškoti laimės.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Viskas baigėsi tuo, kad ji neatlaikė įtampos, visaip mane iškoliojo ir išėjo kitur ieškoti laimės.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Man teko išmėginti pažintis sukti ir virtualiu būdu.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Man teko išmėginti pažintis sukti ir virtualiu būdu.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Donatas Baužys

Jan 15, 2016, 5:52 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 1:03 AM

Su savo mergina aš susipažinau laišku. Žinoma, paskui susirašinėjome ir SMS žinutėmis. Bet man teko išmėginti pažintis ir virtualiu būdu. Todėl norėčiau apžvelgti keletą rašančių merginų grupių ir perliukų:

Intelektualės

Tai viena retesnių formų, bet tuo pačiu – labai sunki. Šios merginos mėgsta konkretumą ir bendrauja sausai. Į klausimą: „Kiek tau metų?“, – jos atsakys: „27.“

Į klausimą: „Kokia tavo mėgstamiausia spalva?“, – atsakymas bus: „Raudona.“

Jokių bereikalingų žodžių. Tarsi bendrautum su užprogramuotu robotu. Su jomis nelabai pajuokausi. Viskas dažniausiai sukasi apie rimtus dalykus. Intelektualės labai dažnai šneka apie knygas. Nors aš ir skaitantis, bet mane tai nervina.

Jos kalba apie aukštąsias materijas, demonstruoja perdėtą intelektualumą ir mėgsta save pateikti kaip visažines. Nors dažnai per tą savo žinių kaupimą jos praranda paprastumą ir gyvenimo džiaugsmą. Po gero pusvalandžio bendravimo supranti, kad tau darosi nuobodu.

Drovuolės

Tokios merginos dažniausia labai ilgai neatsako, bet ir atsakiusios pasako nedaug. Jau iš pirmųjų žodžių tu gali suvokti, kad tai mergina, stokojanti drąsos. Į klausimus ji atsakinėja labai lėtai ir apmąstydama, ką sako. Man su viena tokia mergina teko bendrauti.

Kai paklausiau, kokio vaikino norėtų, jos atsakymas buvo: „Na, kad būtų, nežinau, toks, kaip ir anoks, juk supranti, bet tiksliai nežinau, bet norėčiau.“

Supratau, kad nieko nesupratau. Iš jų dažniausiai reikia viską kaip su kabliu traukti.

Abiejų mano minėtų tipų merginų anketas vienija dažniausiai konservatyvios, kiek pilkokos nuotraukos.

Merginos iš provincijos

Keistokas profilis. Su jomis ne apie daug ką pakalbėsi, nes jos amžinai kažkuo užsiėmusios. Su jomis jau įmanoma pajuokauti, bet tie pokalbiai būna lėkštoki. Jos labai dažnai nori pasakyti kažką protingo, bet deja, neišeina. Jei kažko paklausi, atsakymą gauni keistoką. Kažkada tokios merginos paklausiau, koks jos požiūris į nerūkančius vaikinus.

Jos atsakymas buvo: „Rūkyta mėsa ilgiau laiko.“

Ir šių merginų profiliai būna su keistokom nuotraukom. Tikrai keistokom. Pavyzdžiui, nuotrauka prie traktoriaus, vilkint tautiniais rūbais. Arba tos jau visiems nusibodusios nuotraukos iš tualetų. Bet bene klasiškiausia mano matyta nuotrauka buvo ši: mergina nusifotografavo, vienoje rankoje laikydama alaus butelį, o kitoje prezervatyvą, ir apačioje pasirašė, kad eis daryti vaikų. Juokas pro ašaras.

Neapsisprendusios

Su tokiomis merginomis tikrai sunku bendrauti. Į kiekvieną klausimą jos atsako taip, kad pradžia prieštarauja pabaigai. Pavyzdžiui:

„Norėčiau, kad vaikinas būtų negeriantis, nerūkantis, mėgtų šokti, skaityti knygas, būtų romantiškas, kad galėtume išgerti šampano vakarais.“

Negeriantis, bet išgerti šampano? Geležinė logika. Tokių merginų profilių nuotraukos dažniausiai būna dviprasmiškos.

Arogantiškos

Dažniausiai pasitaikantis tipas. Paprastai painiojame aroganciją su savigarba. Tokios merginos įsivaizduoja, kad už jas pasaulyje nėra nieko geresnio. Vien jau pati bendravimo pradžia ir tonas išduoda, kad bendrauji su arogantišku gumbu.

Atsakys į tavo žinutės, kada norės ir kaip norės. Gali tavęs kažko paklausti, o paskui tau mestelėti tokį atsakymą, kad šaltis nupurtys. Viena tokių manęs klausė, ar aš esu turėjęs kojos traumų. Kai atsakiau, kad taip, ir paklausiau jos to paties, mergina atsakė: „O koks tavo sušiktas reikalas, invalide?“

Atsakymas – nelabai puikus. Turbūt nenudžiugintų nė vieno. Jų profilio nuotraukos pasižymi iššaukiančiu fonu.

Barakudos

Merginos, ieškančios vyrų tik tam, kad galėtų patenkinti savo finansinius poreikius. Per visą savo virtualaus bendravimo laiką susidūriau su viena tokia mergina. Susipažinau prieš gerus 10 metų ir jau tada suvokiau, ko ji nori. Ji buvo tipiška tuštutė ir norėjo mane apvynioti aplink pirštą, bet jai nepavyko.

Stengėsi, stengėsi, bandė ištraukti kuo daugiau pinigų. Bet aš buvau protingesnis, nepasidaviau. Viskas baigėsi tuo, kad ji neatlaikė įtampos, visaip mane iškoliojo ir išėjo kitur ieškoti laimės.

Barakudų bendravimo stilius laisvas. Tikrai neatrašys bet kam. Tos merginos – analizės mašinos. Pinigų siurbliai. Jau vien klausimai apie tai, kokią mašiną vaikinas turi, kokia jo alga ir kiek gali skirti merginai, parodo jų kėslus. Nuotraukose jos demonstruoja savo „natūralų“ kūną ir toną makiažo. „Ant šių merginų“ lengva paslysti, bet sunku atsistoti.

Linkiu vaikinams pažintis megzti gyvai. Internetu – ne kas. Juo labiau, nuotrauka anketoje neretai būna labai pagražinta.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.