Lietuvė slapčia įamžino V.Putiną ten, kur nesitikėjo jo pamatyti

„Tikiu į Dievą Tėvą visagalį, Rusijos dangaus ir žemės sutvėrėją; į Vladimirą Putiną, vienatinį jo sūnų, mūsų Viešpatį, kuris prasidėjo iš Šventosios tarybos Dūmos motinos, kentėjo nuo Baracko Obamos, buvo NATO prikaltas prie kryžiaus, bet nenumiręs iškart nužengė į dangų. Sėdi dabar visagalio Dievo Tėvo dešinėje, iš ten ateis gyvųjų ir mirusiųjų Rusijos priešų teisti.

Labiausiai stebina tai, kad banko vadovai nedraudžia to daryti – garbinti Rusijos prezidentą.<br>„Scanpix/Ria Novosti“ nuotr.
Labiausiai stebina tai, kad banko vadovai nedraudžia to daryti – garbinti Rusijos prezidentą.<br>„Scanpix/Ria Novosti“ nuotr.
Kai pirmą kartą pamačiau šias įrėmintas besišypsančio Putino nuotraukas, galvoje pradėjo skambėti minėta malda.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Kai pirmą kartą pamačiau šias įrėmintas besišypsančio Putino nuotraukas, galvoje pradėjo skambėti minėta malda.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Ema

Jan 18, 2016, 4:07 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 7:56 PM

Tikiu į Šventąją Putino Dvasią, Šventąją jo bažnyčią, į jo nuodėmių atleidimą, Rusijos iš numirusių prisikėlimą ir jos amžinąjį gyvenimą. Amen.“

Matyt, taip kas rytą atėjęs į darbą meldžiasi čia plušantis asmuo, žiūrėdamas į nuogą Putiną. Nes tik giliai mylintis ir tikintis žmogus gali savo darbo vietoje įrengti tokią šventyklą jo garbei.

Šią nuotrauką (žr. 2 nuotr.), man atsiuntė viena pažįstama, dirbanti ir gyvenanti su šeima Anglijoje.  Kurioje vietoje ir kokiame mieste ji daryta, prašė nerašyti. Išpildysiu jos norą, bet tik iš dalies. Ir tegul ji nepyksta ant manęs už tai, kad nesilaikau duoto žodžio. Na, negaliu aš ištverti neparašiusi, kad šią nuotrauką ant savo darbo stalo šalia vaiko piešinio laiko vieno žinomo banko filialo darbuotojas.

Kai pirmą kartą pamačiau šias įrėmintas besišypsančio Putino nuotraukas, galvoje pradėjo skambėti minėta malda.

Labiausiai stebina tai, kad banko vadovai nedraudžia to daryti – garbinti Rusijos prezidentą. Būtų kur kas logiškiau, jei ant darbuotojo stalo puikuotųsi karalienės ar princo nuotrauka, nes  veiksmas gi vyksta Jungtinėje Karalystėje.

Kita vertus, kaip tu čia uždrausi, jeigu Putinas – tai jau ne politika. Putinas – tai rusų tautos Dievas ir religija, kuriai rusai meldžiasi dieną naktį kiekvieną minutę, net ir būdami pačiuose atokiausiuose pasaulio kampeliuose.

Gerai, kad anglai tolerantiški ir leidžia žmonėms melstis savo Dievams. Tik būdami tolerantiški tegul nepamiršta svarbaus fakto – rusų fanatikai jau sėdi jų bankuose ir jau skaičiuoja jų angliškus svarus. O tai tas pats, kad pats Putinas juos skaičiuotų...

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.