Mėgstu paflirtuoti pažinčių portale – kaskart išeinu apakęs

Kai atšąla orai, daugiausia laisvo laiko praleidi namie ir nesugalvoji, ką veikti, dažnai prisijungi prie pažinčių portalo. Dažnas savo antrąją pusę yra sutikęs būtent pažinčių portale.

Dažnas savo antrąją pusę yra sutikęs būtent pažinčių portale.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Dažnas savo antrąją pusę yra sutikęs būtent pažinčių portale.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kelios merginos čia siūlo pačios save.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kelios merginos čia siūlo pačios save.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Kroydonas

Jan 29, 2016, 10:07 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 8:16 PM

Prieš penkiolika metų „ant bangos“ buvo MIRC, po to išpopuliarėjo one.lt, o vėliau visi persimetė į pažintys.lt, draugas.lt ir ieškok.lt, vėliau atsirado hotnot.lt.

Pažintys.lt mutavo ir tapo  xxx, kur daugelis siūlosi už paramėlę, o pastarieji du portalai išlaikė senas tradicijas, tik juose dominuoja 27+ metų ir vyresni. Jaunimėlis dabar naudojasi išimtinai „Facebook“, bet aš kaip senosios kartos vartotojas vis dar mėgstu paflirtuoti su nepažįstamomis koketėmis.

Į vieną portalą užsuku kas pusmetį. Ir kai nueinu į to portalo pokalbius,  ten sėdi vis tie patys žmonės.

Dažniausiai tai vaikų prisidariusios, baisiai atrodančios, todėl nuotraukų neskelbiančios moteriškės, kurios tarpusavy diskutuoja tokiomis temomis kaip, pavyzdžiui, pasididinti pašalpas už vaikus, kaip apgauti sistemą, kaip nugręžti užsienietį, o dauguma papasakoja, kaip pasiilgsta tų laikų, kai būdavo jaunos, kai joms vyrai pirkdavo gėrimus, drabužius, „statydavo“ kokteilius, o dabar į jas nebežiūri, ir todėl visi vyrai kiaulės, šunsnukiai ir parazitai.

Prieš šešerius metus pokalbiuose sėdėjo tos pačios, prieš 3 metus – tos pačios, pernai – tos pačios, dabar irgi tos pačios. Didžiausią įsiūtį joms sukelia klausimas: „Merginos, o iš ko jūs gyvenat?“

Dauguma sergančiųjų „čatoze“ ir mirkimo pokalbių kambariuose liga pamiršta viską. „Čatininkai“ per ekraną ten draugauja vieni su kitais, turi „boyfriendus“ ir merginas, o kai mylisi, tai pabaksnoja pirštu į ekraną. Kelia vieni kitiems pavydo scenas. Ten tokių „fintų“ prisižiūrėjau, kad patikėkit.

Bet kiečiausia būna, kai prie pokalbių prisijungia svetainės administratorius – „adminas“, kaip jį ten visi vadina. Jis kaimietiška kalba pasako, kad buvo pas „babą“ ir dar ieškosi darbo, nes ne ką čia moka, ir ilgisi gyvenimo „barake“ laikų.

Jis būtinai visų mergų akivaizdoje išmeta iš „čato“ kokį nors vaikiną arba labai gražią merginą. Pasak jo, gražios merginos į tokius „čatus“ neina. Jos taip turi daug dėmesio, todėl gali nukonkuruoti visas, ir tuomet negražios merginos nebeis čia ir nukentės lankomumas, bus mažiau žmonių. 

Dar būtinai pabrėžia, kad sekmadienį grįš į Panevėžį ir klausia visų, gal žino kokių darbų Anglijoj ar Norvegijoj prie statybų. Tuomet jis dar išmeta porą naujų prisijungusiųjų ir būtinai pabrėžia – išmečiau šiaip sau.

Tada jis įdeda kokią anketą iš savo administruojamo portalo dažniausiai arba labai negražios arba labai gražios, ir paviešina to žmogaus privačius susirašinėjimus su kitais vaikinais/merginomis.

Štai viena ilgametė „čato“ narė visiems giriasi, kad suviliojo JAV gyvenantį projektų vadovą. Žmogus jau įsikūręs JAV, jai rašo meilės laiškus, o jam atsijungus ji juokiasi iš jo ir giriasi, kaip dar du vaikinai iš Anglijos jai reguliariai siunčia pinigus, nors ji jų net nematė. Ir tada sužinojau apie tokius dalykus kaip internetinė draugystė, internetinis seksas. Aš tai apakęs!

32 metų  moteris neslepia turinti priklausomybę nuo žaidimų, auginanti vaiką ir nežinanti, kas jos vaiko tėvas, nes nelegaliai dirbusi Norvegijoje ir tuo metu buvo apsvaigusi nuo narkotikų. Jos kita internetinė draugė paragina pamaitinti vaiką, nes ši nemiegojo jau pusantros paros, kadangi visą tą laiką mirko šiame „čate“, kuriame ji su dar penkiomis likimo draugėmis praktiškai gyvena.

Draugės porino, kad geriausia pastoti nuo treniruoto kalinio, o auginti vaiką su daug vyresniu verslininku, nes skyrybų atveju liktų namas ir nemažai pinigų.

Šitame „čate“ gyvena ir triskart išsiskyrusi moteris iš vieno Lietuvos miestelio. Ji šitame „čate“ sėdi jau septynerius metus. Diena iš dienos, valanda iš valandos.

Didžiuliais tamsiais ratilais apgaubtos jos akys išduoda viena  - ji ilgai negyvens. Nuo daugybės metų sėdėjimo „čate“ ji jau atrodo kaip giltinė, bet ji kaip internetinė narkomanė vis dar sėdi pokalbių kambary ir sėdės, kol išleis paskutinį kvapą.

Kelios merginos čia siūlo pačios save. Pavyzdžiui: „Pasitikimas oro uoste su laiminga pabaiga oro uosto tualete. Kaina 80 eurų.“ Nu nieko sau!

Reguliariai prisijungia ir keletas vyrų. Vienas Pravieniškėse jau septintus metus kali už nužudymą. Trys gyvena JAV ir ilgisi Lietuvos, bet gyvena nelegaliai ir negali sugrįžti, nes tada sektų deportacija.

Na, o viską vainikuoja „adminas“, kuris visiems primigtinai siūlo įsigyti portalo kreditų ir kartas nuo karto įdeda kokios dažniausiai merginos foto ir jos susirašinėjimus su kokiu nors vedusiu vyru.

Kas paneigs, kad administratorius skaito privačius susirašinėjimus, dažniausiai turtingiau atrodančių vyrų su jaunomis panelėmis ir po to juos šantažuoja? Nenori, kad visi sužinotų – susimokėk. Kaip sužinoti, ar tavo privačių susirašinėjimų neskaito koks administracijos klerkas?

O kas susirūpins žmonėmis, kurie serga priklausomybe „čatais“ ir metai iš metų juose mirksta, apleisdami savo šeimą, vaikus, artimuosius. Tai yra liga, kurią priverstinai reikia gydyti, jeigu išvis įmanoma išgydyti.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?
Gyvai
Gyvai: Silvester Belt išlydėjimas į „Euroviziją“