Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Žmonai nuotykis su svetimu vyru virto netikėtais spąstais

Viskas prasidėjo po pykčių su vyru. Pažinčių portale anketos atnaujinimas, vaikinų laiškai ir susigundymas vienam iš jų atrašyti. Susirašinėjimas pažinčių portale tuo nesibaigė.

Viskas buvo paruošta: žvakės, šampanas, šilta sūkurinė vonia ir tobulas seksas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Viskas buvo paruošta: žvakės, šampanas, šilta sūkurinė vonia ir tobulas seksas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Pradžioje seksas buvo švelnus, malonus. Aš esu linkusi išbandyti kažko naujo, bet ne taip drastiškai.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Pradžioje seksas buvo švelnus, malonus. Aš esu linkusi išbandyti kažko naujo, bet ne taip drastiškai.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Smiltė

2016-02-04 20:09, atnaujinta 2017-06-09 05:46

Išdrįsau susitikti kavos puodeliui. Maniau, viskas tuo ir baigsis. Abiejų mūsų situacijos – keblios. 

Aš su vyru pykstuosi dėl visko. Dažnai išgeria, apipila keiksmažodžiais, jei nepadarau to, ko nori. Prisifantazavo kažko ir tai baigėsi tuo, jog mane mušė. Nieko nepadeda buityje. Kadangi geria kas antrą dieną, tai sekso nenori, nes visuomet pachmelingas, neturi sveikatos.

Vyras, su kuriuo susipažinau pažinčių portale, nevedęs, bet turi dukrą. Vaiko mama pagimdžiusi pasikeitė, visuomet pikta, negamina ir neskalbia. 

Pirmieji mūsų susitikimai buvo atsargūs. Kalbėjomės apie viską. Buvo įdomu bendrauti. Man 24 metai, jam – 32, todėl jo mintys tokios protingos. Žinoma, priėjome ir iki kitos stadijos. Viskas buvo paruošta: žvakės, šampanas, šilta sūkurinė vonia ir tobulas seksas. Maniau, tiesiog bus nuotykis ir viskas tuo baigsis.

Tačiau ne, jis nori susitikti kiekvieną dieną, padeda man bet kada. Pradžioje seksas buvo švelnus, malonus. Aš esu linkusi išbandyti kažko naujo, bet ne taip drastiškai. Sekso žaidimai, fetišas, oralinis seksas, analinis sekas, žaidimas vaidmenimis, sekso žaisliukų naudojimasis. Nesakau, kad man nėra nemalonu, tačiau mane gąsdina tai, kad aš jo nesuprantu.

Pirmų susitikimų metu jis sakė, kad galime būti tik meilužiais. Bet dabar jis vadina mane savo mergyte, savo gražuole, sako, kad aš tobula, kad džiaugiasi, jog mane turi. Pavydi: įsikėliau nuotrauką į pažinčių portalą, tai paprašė, kad savęs nereklamuočiau, nesidėčiau foto. Jei parašo koks vaikinas, prašo, kad aš jį blokuočiau. Nori, kad ištrinčiau pažinčių portalų anketas. Pavydi, kai su netikėtai sutiktu klasioku išgeriu arbatos puodelį.

Net sakė: „Jaučiuosi šūdinai, maniau, kad tau užtenka manęs.“

Jei negaliu susitikti, prašo, kad susitikčiau bent kelioms minutėms. Net išnuomojo butą mūsų susitikimams. Ir tam, kad jei nuspręsčiau skirtis su vyru, turėčiau kur eiti.

Esu sutrikusi. Tas rodomas dėmesys mane veža, bet norėjimas mane matyti kiekvieną dieną – gąsdina. Nėra dienos, kad neparašytų, nepasiteirautų. Net keli jo draugai žino, jog aš egzistuoju – susitikimams pasirinkdavo tokias vietas, kuriose kiti gali mus pamatyti.

Esu jam sakiusi, kad kartais jaučiuosi blogai, jog jis turi šeimą. Jis atsakė, kad tai aš esu ištekėjusi, o jis – nevedęs, tik gyvena su vaiko mama.

Manau, kad panorus aš tų susitikimų taip lengvai nenutrauksiu... Elgiuosi taip, kaip niekuomet neplanavau elgtis gyvenime.

Dabar suprantu, kodėl einama klystkeliais. Nepagarba, psichologinis smurtas, šilumos trūkumas savo antrai pusei priveda prie tokių pagundų. 

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.