Po nuogalių pirties pasijuto ne išsimaudžiusi, o susitepusi

Neseniai su vaikinu grįžome paslidinėję. Laiką praleidome nuostabiai ir sniego buvo daug. Tiems, kas dar neatrado slidinėjimo malonumo, labai rekomenduoju. Būtų viskas tobula, jeigu ne vienas šaukštas deguto. 

Man priimtiniau prie nepažįstamų žmonių rodytis su maudymosi kostiumėliu.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Man priimtiniau prie nepažįstamų žmonių rodytis su maudymosi kostiumėliu.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Taigi išvada tokia, kad atostogos buvo puikios, bet į pirtį ten daugiau niekada neičiau.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Taigi išvada tokia, kad atostogos buvo puikios, bet į pirtį ten daugiau niekada neičiau.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Paulina

Feb 6, 2016, 1:56 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 12:25 AM

Pamenu, kažkokie piliečiai buvo labai šokiruoti, kai Druskininkų pirtyse pamatė nuogalius. Tai Slovakijoje jiems turbūt akys ant kaktos išliptų! Apie patirtį tokioje pirtyje norėčiau papasakoti ir aš.

Iš  lietuvių į pirtį ėjome tik mudu. Pirmiausiai nustebino informacija, kad pirtyje nenaudojami maudymosi kostiumėliai. Davė tik paklodes, kuriomis apsivynioję ir nuėjome į pačią pirtį.

Kadangi buvo dar gana ankstyva popietė, tai žmonių daug nebuvo. Prietemoje gulėjo dvi visai nuogos moterys, ir man buvo nejauku, kad mano vaikinas į jas žiūri.

Atėjo pirtininkas, užpylė ant akmenų vandens su kažkokiu kvapniu ekstraktu ir smarkiai pasuko rankšluostį virš galvos, kad kvapas pasklistų po pirtį. Buvo malonu.

Mes irgi nusimetėm paklodes. Atsigulėm. Bandžiau atsipalaiduoti. Bet ėmė rinktis daugiau žmonių, atėjo pora jaunų vyrukų, todėl nebuvo paprasta, nes vis galvojau, kad jie vis tiek nužiūrinėja.

Viskas buvo lyg ir neblogai, kol įkaitę susiruošėme šokti į ledinį baseiną. Ištaikėme akimirką, kai visi pirtininkai buvo grįžę ir nubėgome. Vaikinas įšoko pirmas, išlipo, tada mano eilė.

Nusimečiau paklodę, įšokau, o tada mano didžiausiam siaubui atėjo tie du jauni vaikinai. Man šalta, o jie atsistojo tiesiai prieš laiptelius, stovi ir žiūri. Aš jiems ženklais rodau, kad pasitrauktų, o jie man linksi galvą ir žybsi akimis – atseit, lipk, mes laukiam, žiūrim.

Jaučiausi labai nemaloniai. Teko lipti nuogai, deginamai tų išsišiepusių begėdžių žvilgsnių. O kaip turėjo jaustis mano vaikinas?

Dar suprantu, kai visi prietemoje guli ant gultų ir vieni į kitus nespokso. Bet man atrodo nesąmonė, kai kiti sako, kad pripranta prie kitų nuogo kūno ir jis visiškai nejaudina.

Tą patį kalba ir nudistai. Per atostogas užsienyje kartą susipažinome su tokia pora. Ta mergina aiškino, kad nėra ko gėdytis, nes Dievas mus tokius sutvėrė ir nieko ten naujo nepamatysi.

Taip, nepamatysi, bet juk ne be reikalo mes prisidengiame – juk esame seksualūs padarai ir nuogi kūnai mus jaudina, ar ne? Tikrai nesijausčiau maloniai, jeigu žvilgtelėjęs į svetimas merginas mano vaikinas susijaudintų. Pykčiau ir pavydėčiau. 

Grįžtant prie pirties temos, man asmeniškai susidarė kitas įspūdis – kad, pavyzdžiui, tie vaikinai į pirtį atėjo ne tik išsimaudyti, bet ir į svetimas nuogas merginas pažiūrėti. Neabejoju, kad jie po to dar mane ir aptarė. Jiems gal ir smagu, o kokia to prasmė man? Turbūt patiktų tik tuo atveju, jei būčiau ekshibicionistė.

Beje, dar blogesnis buvo mūsų su vaikinu sprendimas užsisakyti masažą. Nežinau, kaip sekėsi jam, bet man gulint tiek ant nugaros, tiek ant pilvo ir vos prisidengus paklode, masažuotojas labai intensyviai masažavo šlaunis, nuo ko ne atsipalaidavau, o tik dar labiau įsitempiau. 

Taigi išvada tokia, kad atostogos buvo puikios, bet į pirtį ten daugiau niekada neičiau. Man priimtiniau prie nepažįstamų žmonių rodytis su maudymosi kostiumėliu. Kaip bebūtų keista, po apsilankymo ten jaučiausi ne išsimaudžiusi, o susitepusi. 

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.