Vaikinas pamokė ant jo mašinos nusilengvinti sumaniusį praeivį

Skaičiau, kaip girtas BMW vairuotojas prie Kauno oro uosto šlapinosi ant kito automobilio. Kažkuo panaši istorija nutiko ir man.

Viską padaręs vakare nusprendžiau nuvažiuoti pas brolį pasidžiaugti automobiliu, nes buvo tik kokia savaitė, kaip buvau jį nusipirkęs.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Viską padaręs vakare nusprendžiau nuvažiuoti pas brolį pasidžiaugti automobiliu, nes buvo tik kokia savaitė, kaip buvau jį nusipirkęs.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aivaras

Feb 11, 2016, 2:20 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 10:29 AM

Nusipirkau naudotą automobilį „Mazda Millenia“. Nuvariau mašiną meistrams, kad įdėtų gerą garso aparatūrą. Paėmęs automobilį iš jų, nusprendžiau jį garaže nuplauti ir nupoliruoti. Užtrukau tai darydamas apie 4 valandas.

Viską padaręs vakare nusprendžiau nuvažiuoti pas brolį pasidžiaugti automobiliu, nes buvo tik kokia savaitė, kaip buvau jį  nusipirkęs.

Pastačiau automobilį prie jo namo, pakviečiau, apžiūrėjome ir nuėjome švęsti. Pašventęs susiruošiau namo, išsikviečiau taksi ir galvojau, važiuosiu ramiai namo.

Atvažiavus taksi automobiliui, įsėdau į jį, bet vairuotojui pasakiau, kad palauktų, nes pamačiau, kad prie mano mašinos sukinėjasi 2 neaiškios personos.

Pats esu labai ramus žmogus, sunku mane išvesti iš pusiausvyros, bet kai paprašiau, kad taksistas greitai nuvežtų prie mano automobilio, nes pamaniau, jog 2 narkomanai kėsinasi į garso aparatūrą, iššokęs iš taksi nustėrau.

Tie du gyvuliai (kitaip nepavadinsi) šlapinosi ant mano automobilio, kurį šveičiau apie 4 valandas, nors šalia buvo ir žolynas, ir krūmai.

Nežinau, kas man pasidarė, pasigavau vieną iš jų. Draugelis jo pabėgo. Paauklėjau: liepiau valyti su savo striuke, ką apdirbo. Jis buvo su odine striuke. Pamaniau, lengvai nusivalys, tai pasakiau, kad gaidelis valytų su vidine striukės puse (ten buvo pamušalas). Paskui lai meta savo striukę lauk.

Mano moralas būtų toks: auklėti tokius padugnes reikia patiems, nes ne visada pareigūnai gali padėti, – nesuspėja. O tie jau būna pasišalinę!

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.