Po skandalo mokytoja atskleidė, ką 12-okai veikia per Šimtadienį

Esu nustebusi girdėdama, kad mokiniai mokytojams dovanas dalija... 38 metus dirbu – na, negavau... Gėlių padovanojo – ir atsiėmė atgal per išleistuves, mat prireikė klasės draugę sveikint – 18 sukako. Gerai skamba, bet tai tiesa. Atidaviau, negi priešinsiesi...

O Šimtadienis? Ko gi tėvų nesivedat? Žinoma – geriat, rūkot, na, ir rūteles ten paliekat...<br>Lrytas.lt fotomontažas, „123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
O Šimtadienis? Ko gi tėvų nesivedat? Žinoma – geriat, rūkot, na, ir rūteles ten paliekat...<br>Lrytas.lt fotomontažas, „123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Zarasų dvyliktokų Šimtadienio šventės rezultatą, kai sodyba buvo paversta šiukšlynu, pamatė visa Lietuva.
Zarasų dvyliktokų Šimtadienio šventės rezultatą, kai sodyba buvo paversta šiukšlynu, pamatė visa Lietuva.
Daugiau nuotraukų (2)

Liveta

Feb 19, 2016, 11:23 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 12:59 PM

Anot mokinių, mokytojai baisūs plėšikai – vaje, dovanų tik prašo... Kur esam brangučiai, čia Jums ne Kauno klinikos... Jei kuris paprašytų, tuoj gi iš darbo... Nufilmuokit, kai prašo, tai daugiau neprašys.

Geriau sakykit, kad pažymių tai jau prašot už nieką – žinau, kaip tas B lygio kursas jums patogus... O egzaminų užduotys nuo mūsų nepriklauso, tai ir nekaltinkit. Įvertinkit gerai save, bus Jums ir gyvenime gerai.

Laikydavom po 6 egzaminus ir nenumirėm. Nei gėrėm, nei su bernais gulėjom – nenumirėm. Ir su savo vyrais gyvenam – na, nenumirėm. Gėda skaityt.

O Šimtadienis? Ko gi tėvų nesivedat? Žinoma – geriat, rūkot, na, ir rūteles ten paliekat... Mamytė nualptų? Žino ji, bet ką padarys – jums gi dabar žalia gatvė, dar vaikų teisėm apskųskit, ko gi laukiat...

Jei mokytojai eitų ten, tai jau jūs nedarytumėt tokių „šventikių“. Pagedę tampate, vaikučiai, ir dar tepliojat visu tuo š... mokytojus nenuilsdami.

Kas iš gyvenimo nepasimoko, tą pats gyvenimas pamokys. Kai jau Lietuvos, šeimos, visuomenės labui ką nors nuveiksit, tada gal praeis noras gaut dovanų, o kol kas mažiau rašliavų, daugiau knygelių paskaitykit. Bus naudingiau.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.