Pagrobto kūdikio močiutė prakalbo apie gyvenimą su žentu indu

Aš, kaip Renatos Katinaitės mama, norėčiau pakomentuoti indo Kaushiko Lodho pasisakymus tekste „Vilniuje gyvenęs indas: „Tai buvo košmaras“.

Įtariama, kad K.Lodhas galėjo išsivežti kūdikį pas savo tėvus į Indiją.<br>Stop kadras
Įtariama, kad K.Lodhas galėjo išsivežti kūdikį pas savo tėvus į Indiją.<br>Stop kadras
Kūdikis iš R.Katinaitės rankų buvo išplėštas poliklinikoje.<br>Stop kadras
Kūdikis iš R.Katinaitės rankų buvo išplėštas poliklinikoje.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (2)

Milda Katinienė

Feb 29, 2016, 3:42 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 2:17 AM

Taip, iš pradžių jie labai gražiai gyveno ir aš jį gyriau. Kai gimė antras vaikelis, jis labai pasikeitė.

Interviu jis sakė, kad aš visur kišdavausi. Netiesa. Jiems užleidau butą, pati tėvų sodyboje gyvenau.  Per mėnesį atvažiuodavau bent du kartus aplankyti jų.

Kalbant apie valgį, jis visiškai nesupranta, kad kūdikį maitinanti mama negali vartoti aštrių prieskonių – tai atsiliepia kūdikiui, labai skauda pilvelį.

Toliau. Kad kūdikį aš bučiuodavau – melas. Savo Renatos kūdikėlio nebučiavau, nehigieniška, vaikas gali gauti infekciją.

Dėl pinigų. Butas liko toks pats, koks buvo. Jokie remontai nedaryti. Kuklus – tą matė žurnalistai. Jis padėjo tik balkoną įsikurti, nes labai rūkydavo – lietus ant galvos lydavo.

Aš manau, kad išleisdavo pinigus naktiniuose baruose, nes kiekvieną savaitgalį išeidavo, o žmona su kūdikiu likdavo namuose.  Dar turėjo maniją pirkti sau daug drabužių, batų. Pats buvo labai konfliktiškas, mieste susimušdavo. O dabar drabsto purvu mane.

Kol Renata gimdė Amerikoje, 2 mėnesius visi kaimynai skundėsi, kad jis nevedžioja šuns. Šuo turėdavo atlikti savo gamtinius reikalus balkone, o jis išmatas nuplaudavo vandeniu iš kibiro. Taip aptaškydavo kaimynų langus, nes butas – penktame aukšte.

Košmare gyvenome ne tik mes, bet ir kaimynai. Jis rėkaudavo taip, kad kaimynai neapsikentę ateidavo jo raminti, kūdikis verkdavo nuo isteriško riksmo.

Jis neturi nė menkiausio supratimo, kad negalima prie kūdikio rūkyti ar kambaryje palikti skersvėjo. Nesupranta, kad vaikas gali susirgti.

Jis vaiko neprižiūrėdavo, kai Renata paprašydavo pasaugoti, kol ji nusipraus ar pavalgys. Todėl aš ir atvažiuodavau iš sodybos – kad padėčiau savo dukrai. Juk tai mano anūkas, aš jį labai myliu.

Dabar man labai sunku matyti, kaip dukra kenčia be sūnaus. Ji turi nutraukti pienelį iš krūtinės ir išpilti lauk, nors jis taip reikalingas kūdikiui.

Dabar mes nežinioje. Nežinome net, ar kūdikis sveikas ir gyvas, ar jam viskas gerai, ar neserga.

Jis nori, kad vaikas niekada nepažintų savo mamos? Juk tai nežmoniška. Žmogus, kuris šitaip elgiasi, neturi net menkiausios moralės. Atskirdamas kūdikį nuo mamos jis parodė, kad nemyli ne tik savo žmonos, bet ir vaiko.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.