Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Lietuvė Londone pateko į vakarėlį ir prisižiūrėjo, ko nemačiusi

Visi sako, kad merginos pavydžios, bet kai prisižiūri tokių vaizdų, paaiškėja, kad pavydėti yra priežasčių. Gal kitoms draugystė per atstumą ir „veikia“, o aš tvirtai žinau, kad daugiau savo vaikino vieno išleisti negalėčiau. 

Vakarėlis vyko tokių lenkių namuose, dar turėjo ateiti airis, britė ir kita lietuvių pora.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Vakarėlis vyko tokių lenkių namuose, dar turėjo ateiti airis, britė ir kita lietuvių pora.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Visas dienas po vakarėlio buvau suirzusi, tiesiog persekiojo tie vaizdai ir atmosfera. Ir mintys, ką jis daro, kai būnam atskirai, o vyksta tokie „tūsai“.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Visas dienas po vakarėlio buvau suirzusi, tiesiog persekiojo tie vaizdai ir atmosfera. Ir mintys, ką jis daro, kai būnam atskirai, o vyksta tokie „tūsai“.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Aistė

Mar 19, 2016, 11:10 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 7:04 AM

Mano buvęs vaikinas gyvena Anglijoje, Londone. Paprastai jis pas mane atvažiuodavo kartą per mėnesį ar du, bet šią žiemą pakvietė mane į svečius, nupirko bilietus. Kai atvažiavau, viskas buvo faina, viską aprodė. Savaitgalį pasiūlė nueiti į vakarėlį pas jo pažįstamus.

Vakarėlis vyko tokių lenkių namuose, dar turėjo ateiti airis, britė ir kita lietuvių pora. Važiuodami nusipirkom du butelius degtinės, aš, naivuolė, galvojau, kad čia jau užteks visam vakarui. Bet einant iš metro, vienas butelis iškrito draugui iš maišo ir sudužo, todėl nuvažiavus jie visi nutarė, kad reikia pasipildyti dar.

Išėjo į parduotuvę vaikinai, likau su tomis merginomis. Susišnekėjau truputį ir su kitomis, bet daugiausia bendravau su lietuve. Ji papasakojo, kad su savo vaikinu susižadėjusi jau 5 metus.

„Geras, – galvoju. – Kokie rimti santykiai.“ Klydau.

Vaikinai grįžo su trimis didžiuliais buteliais rusiškos degtinės. Tokių didžiulių dar nebuvau mačius. Merginos išėjo daryti kokteilių, aš nuėjau padėti. Kokteiliai buvo maždaug tokie: pusė stiklinės degtinės, šlakelis kažkokio mėlyno sirupo ir maža taurelė energetinio gėrimo. Viskas.

Pradėjom kalbėtis, pasileidom muziką, išgėrėm. Paskui kažkuris pasiūlė pažaisti žaidimą. Žaidimo esmė: kai tavo figūrėlė „užlipa“ ant atitinkamo laukelio, turi arba atsakyti į klausimą, arba padaryti užduotį, arba išgerti. Jau po vieno kokteilio jaučiausi smarkiai apsvaigusi, bet vaikinas labai įkalbinėjo, tai sutikau pažaisti.

Ir prasidėjo. Jeigu klausimas, tai maždaug – kokia tavo mėgstamiausia poza? Arba: kada pirmą kartą darei oralinį?

Jeigu užduotis, tai iš pradžių buvo dar nieko, nes reikėjo tik, pavyzdžiui, pabučiuoti šalia sėdintį į žandą, bet paskui jau prasidėjo ir tokios, kurias darant reikėjo kitai merginai paliesti krūtinę.

Visos tos užduotys man atrodė bjaurios, bet nenorėjau vaikinui pasirodyti mėmė, tai truputį sukčiavau ir taip stumdžiau figūrėlę, kad vis atsidurdavau ties klausimu arba gėrimu.

Netrukus taip apsvaigau, kad ir tos užduotys atrodė „nieko tokio“. Nenoriu prisiminti, ką ten dariau (beje, visko ir neprisimenu).

Vaikinas irgi smaginosi: ir liemenėles lenkėms atseginėjo, ir prie kitų glamonėtis lindo, ir net su tuo airiu bučiavosi. Tokios buvo užduotys.

Paskui man pasidarė bloga. Nuėjau į virtuvę, atsidariau duris į kiemą (ten tokie namai, kad iš virtuvės dažniausiai gali išeiti į kiemelį, jie sako „gardeną“), kad pakvėpuočiau grynu oru. Iš paskos atėjo lietuvė, sako: „Imk, atsigerk.“  Aš nežiūrėdama paėmiau, išgėriau staigiai didelį gurkšnį, o ten – vėl degtinė. Ir man buvo šakės

Vis dėlto tuo metu man dar neatrodė, kad šakės. Priešingai, atrodė labai linksma. Visi nuėjom šokti. Kažkuriuo metu mūsų atsiskyrė ratukas – keturi lietuviai ir viena lenkė. Šokom taip artimai, tiesiog sulipę, šlykštu pasakoti, bet visi tiesiog... trynėmės vieni į kitus. 

Paskui bernai nusivilko marškinėlius, vėliau ir merginos. Likom pusnuogiai. Aš dar buvau su kažkokiu apatinuku ant liemenėlės, tai ne taip baisu. 

Kažkuriuo metu pamačiau, kad lenkė su susižadėjusiu lietuviu vaikinu atsiskyrė nuo grupelės. Pradėjo šokti tik dviese – pusiau šokti, pusiau glamonėtis. Lietuvė mergina nuėjo į virtuvę, o jos sužadėtinis išdribo kampe, prispaustas savo šokio partnerės. Nemeluoju, lipo vienas ant kito, bjauru buvo žiūrėti. 

Nuėjau į tualetą, norėjau atsigauti. Mano vaikinas atėjo iš paskos. Matyt, dar įkaitęs nuo tų šokių, pabandė su manimi pasimylėti. Atstūmiau jį, pasakiau, kad man bloga, ir kad visas vakarėlis šlykštus, ir nuėjau ieškoti, kur išsimiegoti. 

Vaizdas, kurį pamačiau eidama pro kambarį, buvo viršūnė. Lenkė su lietuviu kampe glamonėjasi, kambario viduryje airis užsimerkęs šoka vienas, britė lūžusi, o lietuvė su kita lenke, iš kažkur ištraukusios ir pripildžiusios senovinį „sifoną“, purškia iš jo viena kitai į gerkles degtinę. 

Užlipau į antrą aukštą ir iškart atsigulusi užmigau. Kai išsimiegojau ir prisiminiau viską, net nupurtė.

Mano vaikinas, pasirodo, liko miegoti apačioje. Sakė, kad vienas, bet nežinojau, ar tikėti. Po tokio tūso turbūt niekad juo netikėčiau. Net jeigu sakytų, kad ramiai vakarojo su draugais. Bent jau nepasitikėčiau tai tikrai.

Prieš man parvažiuojant į Lietuvą išsiskyrėme. Visas dienas po vakarėlio buvau suirzusi, tiesiog persekiojo tie vaizdai ir atmosfera. Ir mintys, ką jis daro, kai būnam atskirai, o vyksta tokie tūsai.

Skaudžiausia, kad maniau, jog jis niekada tokia nesąmone nesidžiaugtų. Bet jis ir skiriantis nesuprato, kas man nepatiko. Nesuprato, kuo čia šlykštėtis. Liūdna, bet ką padarysi – jau geriau taip, negu dalyvaut orgijose.

Viską parašiau atvirai – merginos, rimtai susimąstykit, kaip jūsų draugai leidžia laiką, jeigu esate atskirai.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.