Išvydusi spūsties priežastį, vairuotoja vos nesprogo iš pykčio

Šiaip esu labai pakanti ir kultūringa vairuotoja, bet tai, ką pamačiau penktadienio rytą vienoje Vilniaus sankryžoje, mane visiškai išmušė iš pusiausvyros.

Ir netrukus man atsivėrė vaizdas, kurį pamačiusi vos nesprogau iš pykčio.<br>T.Bauro asociatyvioji nuotr.
Ir netrukus man atsivėrė vaizdas, kurį pamačiusi vos nesprogau iš pykčio.<br>T.Bauro asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rusnė

Apr 22, 2016, 3:21 PM, atnaujinta May 28, 2017, 12:37 AM

Aštuntai valandai ryto turėjau nuvežti dukrą iš Rasų į Karoliniškes. Kad pajudėtum jų link, tereikia įveikti vieną didelę sankryžą: pasukti į dešinę – iš Liepkalnio gatvės į Minsko plentą. O tada jau kelionė be kliūčių 80 km per valandą greičiu.

Šioje sankryžoje yra žalia rodyklė, kuri leidžia sukti į dešinę net degant raudonam šviesoforo signalui.   Paprastai spūsčių čia nebūna. Bet, pasirodo, tik ne prieš 8 valandą ryto.

Pirmoje juostoje pamačiusi kilometrinę eilę, atsidusau, susitaikiau ir nuolankiai sustojau laukti. Kvailė! Kaip ir kiti kvailiai, kurie stovėjo priešais mane ir už manęs.

Vėžlio žingsniu artėjant prie sankryžos (dėl įkalnės nesimatė, kas vyksta prie sankryžos), man ėmė kilti įtarimas. Mačiau, kad pro šalį lekia ir lekia automobiliai. Bet antroje juostoje, iš kurios galima per sankryžą važiuoti tiesiai, spūsties nėra.

Ir netrukus man atsivėrė vaizdas,  kurį pamačiusi vos nesprogau iš pykčio. Automobiliai lekia antra juosta, o prie pat sankryžos įjungia posūkį į dešinę, persirikiuoja ir važiuoja pirmi... Ir ne vienas, ne du. Dešimtys!

Žinote, aš neturiu geresnio apibūdinimo šiems įžūliems prabangių visureigių, sukriošusių „grabų“, autobusiukų ir taksi automobilių vairuotojams, kaip kiaulės!

Girdėjot – jūs visi, kurie manot nusipelnę pirmenybės, esat bjaurios kiaulės su bjauriomis kiauliškomis akutėms!

Ir dar. Gal aš ir mandagi kvailė, kuri, pasirodo, už visus skubančius skuba mažiau. Bet dar didesni kvailiai tie, kurie tas kiaules geraširdiškai, mandagiai ir pilietiškai užleidžia.

Žmonės, atsikvošėkit, priešais juos nėra kliūties, dėl kurios reikėtų užleisti – jie lenda be eilės ir laiko jus... Kuo? Aišku, kad kvailiais! 

Na, aš tai nė vieno neužleidau, nors priešais mane bandė įsiprašyti net du – užsiguliau signalą ir atsisukusi į juos taip aiškiai artikuliavau burna keiksmažodžius, kad jie negalėjo nesuprasti.

Galit rėkt, kad aš isterikė boba. Cha, rėkit! Bet kvaile manęs nelaikykit.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.