Įsimylite ir jus palieka? Pasakysiu, ką turėtumėte daryti kitaip

[[ge:lrytas:lrytas:869822]]

Jeigu mergina pati nesuteiks vilčių gerbėjams, tai nieko ir nebus.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jeigu mergina pati nesuteiks vilčių gerbėjams, tai nieko ir nebus.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Ar rimtas, subrendęs žmogus antrosios pusės ieškotų naktiniame klube? Ir apskritai, ar rimtam žmogui naktinis klubas būtų viena lankomiausių vietų?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Ar rimtas, subrendęs žmogus antrosios pusės ieškotų naktiniame klube? Ir apskritai, ar rimtam žmogui naktinis klubas būtų viena lankomiausių vietų?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

A.

2016-04-29 19:35, atnaujinta 2017-05-27 03:30

Tad iš vienos pusės tikrai gaila tokių merginų. Galbūt jos tikrai būtų tiems vaikinams geros merginos, vėliau – žmonos, savo vaikams – mamos. Bet iš kitos pusės jos pačios kaltos, kad lieka įskaudintos. Giriatės savo apvaliomis kūno formomis ir neva dėl jų vaikinai nežiūri rimtai? Ne. Nesvarbu, kokios tavo kūno linijos. Į tave žiūri taip, kaip tu save pateiki. Labai svarbu ir kur tu lankaisi.

Štai čia ir prasideda. Jos sako, kad yra labai rimtos, ieško tik ilgalaikių santykių, ieško vyro, su kuriuo galėtų kurti šeimą. Tačiau pačios lankosi naktiniuose klubuose, vakarėliuose, šoka ten su daug vaikinų, geria alkoholinius kokteilius ir paryčiais parsiranda namo.

Ar rimtas, subrendęs žmogus antrosios pusės ieškotų naktiniame klube? Ir apskritai, ar rimtam žmogui naktinis klubas būtų viena lankomiausių vietų? Taip, galbūt yra žmonių, kuriems kyla noras taip pasilinksminti – pašokti, dalyvauti kokiame nors vakarėlyje. Ir tai nėra blogai. Tačiau esmė ta, kad rimti žmonės naktiniuose klubuose yra reti svečiai.

Dar. Kai kurios sako, kad visiškai nenori bendrauti su kokiu nors vaikinu, tačiau jis neatstoja. Neva būna tiesiog priverstos duoti prasto lygio gerbėjui savo kontaktus, kad tik šis nurimtų.

Jeigu mergina pati nesuteiks vilčių gerbėjams, tai nieko ir nebus. Esi nepatenkinta įkyraus gerbėjo dėmesiu, tačiau vis tiek su juo bendrauji – come on, ar gali būti absurdiškiau? Nenori – nebendrauji, o jei bendrauji – reiškia, nori. 

Ir kai galiausiai ima blėsti vaikino dėmesys, atšąla jo jausmai, o mergina lieka sudaužyta širdimi – ji stebisi. Neva, kaip jis galėjo taip pasielgti, juk sakė, kad aš jam buvau pati brangiausia, sakė, kad negali be manęs gyventi.

Atsakymas paprastas, merginos. Tai tik žodžiai. Ko jūs tikitės iš vaikinų, su kuriais susipažįstate naktiniuose klubuose, pasikraipote prieš juos šokdamos, o jie jus vaišina gėrimais ir apipila dovanomis? Tai ne draugystės pradžia, o pigus flirtas, žadantis trumpalaikes pramogas.

Nekaltinkite savo privalumų ar vaikinų būdo. Tų gerų vaikinų – begalės, tik naktimis jie miega, o ne po naktinius klubus trinasi.

Mielos merginos, atsimerkite! Atsimerkite, kad paskui nereikėtų kentėti ir lieti ašarų.

facebook.com/pages/Bendraukime/347368215297693"="">facebook.com/pages/Bendraukime/347368215297693"" target="_blank">Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.