Rūtos Lukoševičiūtės meilė 15 metų jaunesniam parodė kitą tiesą

Perskaičiusi straipsnį „Rūta Lukoševičiūtė puoselėja meilę 15 metų jaunesniam vyrui“ sutrikau. Ir net ne dėl straipsnio – dėl jo komentarų. Juose pastebėjau vieną įdomybę.

Straipsnio apie R.Lukoševičiūtės meilę 15 metų jaunesniam vyrai komentarai laiško autorę suerzino.<br>T.Bauro nuotr.
Straipsnio apie R.Lukoševičiūtės meilę 15 metų jaunesniam vyrai komentarai laiško autorę suerzino.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lina

Jun 4, 2016, 10:45 AM, atnaujinta May 23, 2017, 1:42 AM

Na, išgyveno moteris sunkias skyrybas. Išbuvusi su vyru 13 metų ir išsiskyrusi sugebėjo nesidrabstyti purvais, nors ne vienai kyla pagunda taip elgtis. Praėjus metams turi naują mylimąjį. Gražu? Pasirodo, ne. Pasirodo, amžiaus skirtumas tarp mylimųjų paverčia juos nenormaliais.

Paskaitykite, prašau, dar kartą, ko prirašė komentatoriai. Gal sakysite tai – normalu?

„Susirastų vyrą savo metų. Ir kaip iš viso į ją kas žiūri. Nenoriu įžeisti, bet kai kabinasi prie jaunesnių – bloga darosi“, – rašė vienas.

Oho, nenorit įžeisti? Jei nenorėtumėt, nerašytumėt. Net nesuprantu, kur matote problemą. Aš pati esu turėjusi šiek tiek jaunesnį draugą ir galiu pasakyti, kad kai esi įsimylėjęs, skirtumo – jokio. Juo labiau skirtumo neturėtų būti jums. Tiek to, žiūrim toliau.

„O tai čia tas jaunas vyras – mamai ar dukrai? Abiem?“ – klausė kitas.

„Liūdesys. Studentas su į penktą dešimtį įžengusia mamka„, – nesidrovėjo trečias.

Ir ką, skaitydama supratau vieną įdomų ir iš tiesų akivaizdų dalyką. Komentarų autorės – moterys. Supratau tikrą tiesą – tik jos turi tą ypatybę smerkti kitų laimę taip, lyg nuo to laimingesnės taptų pačios. Bet atsakykite kas nors, nes man neaišku – kam jūs taip darote? 

Ar jūs, mielosios, norėtumėt, kad iš jūsų viešai tyčiotųsi? Gal norite, kad kiti pasijuoktų iš to, kad vyras savaitgalį leidžia ant sofos, užuot nors kartą per mėnesį su jumis kur išėjęs? Gal pamilote jį, kai buvo jaunas ir gražus, o dabar jau praplikęs ir pilvotas? Ar todėl taip niežti, kad kitoms pasisekė labiau?

Niekada nesu girdėjusi, kad vyrai šitaip tyčiotųsi iš kitų. Jei pajuokauja, tai nepiktybiškai. Nes jiems tas pats, kaip ir su kuo draugai miega. O moterys... Drauges smerkia į akis ir už akių, žymesnius žmones – nors komentaruose.

Gera pasišaipius? Savas ir atsibodęs diedas išsyk atrodo patrauklesnis? Ar tiesiog jaučiatės geriau dėl to, kad apvarėte tą, kuriai pasisekė labiau? Nuo to jūsų vyro pilvas nukris ir vėl sustangrės seniai apmirusios dalys?

Vaje, na, tikrai ne. Garantuoju, kad to nebus. Liksit tiesiog senomis gnydomis. Tad patarimas – užaukit ir atsikratykit to pavydo. Net veido oda nuo to pagražės, pamatysit. Geros dienos.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.