Nuotraukoje mergina atrodė seksuali. Kai susitiko – vos patikėjo

Noriu pakalbėti apie merginas. Antrosios pusės ieškau jau gana ilgą laiką. Esu tradicinis vaikinas, mano pažiūros santykiuose normalios. Girdžiu, kad būtent tokių vyrų trūkumu moterys dažnai skundžiasi. Bet ar tikrai? Nes per pasimatymus prisižiūrėjau dalykų, kurie rodo priešingai.

Geras vyras, pasirodo, tiek daug savo moteriai privalo, kad norėdama išvardinti visus reikalavimus viena panelė kalbėjo valandą ar net ilgiau.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Geras vyras, pasirodo, tiek daug savo moteriai privalo, kad norėdama išvardinti visus reikalavimus viena panelė kalbėjo valandą ar net ilgiau.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jei nebūtų pacitavusi mūsų pokalbio ištraukų, būčiau gyvenime nepatikėjęs, kad čia tas pats žmogus.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jei nebūtų pacitavusi mūsų pokalbio ištraukų, būčiau gyvenime nepatikėjęs, kad čia tas pats žmogus.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Aurimas

Jun 17, 2016, 10:58 AM, atnaujinta May 21, 2017, 12:43 PM

Pradėkime nuo paprasto klausimo. Jį per pasimatymą užduodu dažnai. Paprastas klausimas, bet teigiamo atsakymo nesulaukiau dar nė karto. Susitinkam, bendraujam ir paklausiu jos: „Ar moki virti barščius?“

Tai išgirdusios merginos pradeda mikčioti, nurausta ir klausiamai į mane žiūri. Gal mano, kad juokauju. Bet ne, mano nuomone, mergina, pasiruošusi rimtiems santykiams, privalo nors pusėtinai virti barščius.

Viena panelė bandė pajuokauti ir atsakė: „Su manimi tu tikrai negalvotum apie barščius.“ Nors tai buvo užuomina į gerą seksą, pasakiau jai tiesiai – nėra tokio vyro, kuris apie tai negalvotų. Kad ir kokia gera moteris lovoje, po sekso užeina paprasčiausias alkis.

Per pasimatymus merginos nesustodamos pliurpia apie tai, ką vyrai turi padaryti dėl jų. Visko prisiklausau. Norėdama išvardinti visus reikalavimus geram vyrui viena kalbėjo vos ne valandą, nejuokauju.

Pirmiausia ji paminėjo pinigus – kad būtų pasiturintis, paskui sakė, kad būtinai turi rodyti pakankamai dėmesio, ir net užsiminė, kokios dovanos jai patiktų. Viską išklausiau, o paskui paklausiau: „O ką dėl savo vyro privalo padaryti moteris?“

Pasižiūrėjo į mane kaip būčiau pasakęs kažką įžeidaus.

Jei ji būtų vienintelė tokia, dar būtų galima kažką mąstyti, bet lygiai tokių žvilgsnių sulaukdavau ir iš kitų merginų. Suprask, jei kažko nori moteris, vyras privalo tą gauti. Bet jeigu kažko nori vyras, tai jis moterų teisių negerbia.

Dar vienas erzinantis dalykas – niekada nežinai, kaip atrodys į pasimatymą atėjusi mergina. Atrodo, paprasta: paprašai atsiųsti nuotrauką, patikrini jos feisbuko profilį ir sužinai, ko reikia. Bet kad ne. Fotografijos būna paturbintos. Realybė skiriasi nuo kompiuterio. Smarkiai. 

Per tas nuotraukas kartą papuoliau į durną situaciją. Viena mergina mane tikrai „užkabino“. Bent jau išoriškai. Nuotraukoje ji atrodė seksuali, neblogų formų, tokia prisirpusi. O į pasimatymą atėjo mergina, sverianti gal arti šimto kilogramų. Jei nebūtų pacitavusi mūsų pokalbio ištraukų, būčiau gyvenime nepatikėjęs, kad čia tas pats žmogus.

Per pasimatymus kartais žaidžiu tokį žaidimą. Kol mergina sėdi priešais mane ir šneka, aš bandau įsivaizduoti, kas iš jos liktų nuvalius makiažą. Dar jeigu nusiklijuotų dirbtines blakstienas, nusiplautų antakius ir nusiluptų priklijuojamus nagus.

Kartą net paprašiau vienos panelės į kitą pasimatymą ateiti be makiažo. Norėjau pagaliau sužinoti, baisi ji ar graži. Reakcija buvo bloga, pavadino mane netaktišku. Mano nuomone, visiškai nepelnytai.

Makiažą dar galima nuvalyti, bet dažniausiai nesutampa mūsų vertybės. Mane šokiruoja merginų požiūris į vaikus. Pats į šitą klausimą žiūriu labai atsakingai, ateityje norėčiau turėti ne mažiau kaip tris vaikus. Man atrodo, tada tikra šeima. Tikėjausi, kad kai pasakysiu panelei tokią savo nuomonę, ji apsidžiaugs. Prašoviau.

Kokios 8 iš 10 sutinkamų merginų sako, kad nemėgsta vaikų ir neplanuoja jų turėti. Bent jau artimiausiu metu. Likusios 2 iš tų 10 norėtų vaiko, bet tik su sąlyga, kad karjera nenukentės ir galima bus dirbti, pasisamdžius auklę. 

O galiausiai, man labai patinka protingos ir išsilavinusios panelės. Gaila, bet jos yra retenybė. O dažniausiai sutinku tas, kurios net per feisbuką rašydamos žinutę padaro kiekviename žodyje po klaidą. Pavyzdžiui, paklausiu: „Gal susitinkam?“ – ir gaunu atsakymą: „Tobulą, susitynkam :)“

Ir dar šypsenėlė pabaigoje... ji ką, iš savęs juokiasi? 

Viena mano gera draugė, tikrai šauni mergina (gaila, ne mano), kartais pajuokauja, kad su savo reikalavimų sąrašu tikrai liksiu vienišas. Bet nesuprantu, kuo tie reikalavimai ypatingi?

Koks normalus vyras nenorėtų jo poreikius suprantančios moters? O ne tokios, kuri tik reikalautų. Koks normalus vyras nenorėtų, kad jo moteris gimdytų jų vaikus? Koks vyras nenorėtų šalia savęs turėti moters, kuri graži ir be makiažo? Galų gale dar tie barščiai...

Parodykit man tokį vyrą ir aš rimtai suabejosiu jo normalumu. Tik va, kur tokią rasti?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.