Paaiškino, kodėl moterys vienišos: „Pasižiūrėkit, kaip elgiatės“

Klausiate, kodėl vyrai dabar jus rečiau lepina? Galvojate, ko gyvenime trūksta? Kodėl mes į jus žiūrime visai kitaip? Mielosios moterys, atsigręžkite į save. Pasižiūrėkite, kokios esate ir kaip elgiatės.

Kodėl mes į jus žiūrime visai kitaip? Mielosios moterys, atsigręžkite į save.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kodėl mes į jus žiūrime visai kitaip? Mielosios moterys, atsigręžkite į save.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Ji pradėjo kontroliuoti, kur vyras išleidžia pinigus, kiek pravalgo darbe ir kodėl jis eina į krepšinį, kurį mėgsta nuo vaikystės.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Ji pradėjo kontroliuoti, kur vyras išleidžia pinigus, kiek pravalgo darbe ir kodėl jis eina į krepšinį, kurį mėgsta nuo vaikystės.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Donatas Baužys

Jun 17, 2016, 10:59 AM, atnaujinta May 21, 2017, 12:43 PM

Moteris ir turi būti moterimi. Trapi, jautri, švelni – moteriška. Ji turi būti namų židinio saugotoja, motina, žmona, draugė ir vyro gyvenimo ramstis. O ką mes matome dabar?

Kyla nepriklausomų, „kietų“, tvirtų ir feminizmo principais gyvenančių moterų banga. Tvirtos, šaltos, besirūpinančios tik karjera bei atsipalaidavimu ir visiškai nemoteriškos.

Norite pasirodyti stiprios ir nepriklausomos? Tada nesistebėkite, kad laimė nuo jūsų nusisuka. Pačios ją atstumiate.

Pažinojau vieną kaimynystėje gyvenusią merginą. Pavadinkime ją Aliona. Tikrai labai graži, truputį apkūni, pilnų krūtų, neaukšta. Ir, galiu pasakyti, protinga. Buvo.

Ir štai ji įsižiūrėjo vieną mano draugą. Tik po daugelio metų, jau išsiskyręs, jis man papasakojo, kas vykdavo jų namuose. Aliona buvo linkusi vadovauti. Ji norėjo, kad viskas vyktų pagal jos įsivaizdavimą. Taip, viešumoje jie atrodė vos ne ideali šeima. Bet, pasirodo, namuose ji pradėjo reikalauti, kad jis gamintų valgyti, skalbtų. Mat ji pati galėjo pakeisti mašinai ratus ar įkalti vinį į sieną.

Aš nieko nesakau, kai tai daro vieniša moteris, bet kai šalia yra vyras, tai gal reiktų darbus kažkaip pasidalinti?

Bet čia dar buvo žiedeliai. Ji pradėjo kontroliuoti, kur vyras išleidžia pinigus, kiek pravalgo darbe ir kodėl jis eina į krepšinį, kurį mėgsta nuo vaikystės. Pradėjo kontroliuoti net jo banko kortelės reikalus. Kaip manote, kiek žmogus galėjo šitaip išlaikyti? Neilgai. Viskas priėjo iki skyrybų.

O tada tai ji nušvito. Staiga pradėjo darytis moteriška, jį lepinti ir panašiai. Bet kas iš to – jau buvo per vėlu. Ir kas kaltas? Moters egoizmas, noras būti absoliučiai savarankiškai ir didžiulis vadovavimas. Kontrolė, reikalavimai – ar tai patrauklu?

Tad, mielos moterys, patarsiu. Būkit paprastesnės, nes galite paleisti savo laimę.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.