Pasitikėjimo prašęs vaikinas merginą apgavo bjauriausiu būdu

Kai kas nors sako, kad vakarėliuose dalyvauti be antros pusės nieko tokio, galiu pasakyti – nesąmonė. Jei vaikinas taip sako, tai tikriausiai nori apdumti akis.

Išėjau pro galines duris ir pamačiau jį pievoje už namo.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Išėjau pro galines duris ir pamačiau jį pievoje už namo.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Sėdėjau ant suolo, gaudžiau orą, po kiek minučių jis atlėkė paskui.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Sėdėjau ant suolo, gaudžiau orą, po kiek minučių jis atlėkė paskui.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Judita

2016-06-22 06:33, atnaujinta 2017-05-21 01:33

Aš tikėjau, kai man vaikinas sakydavo: „Nereikia per daug sulipti vienam su kitu. Jeigu aš negalėčiau į vakarėlį, o tu norėtum viena, išleisčiau. Ir jeigu tu nevažiuoji kur nors, o aš važiuoju, tai nieko tokio.“ 

Ir aš neprieštaraudavau. Kvaila buvau. 

Ar nepagalvodavau, ką tuose vakarėliuose daro su merginom? Žinoma. Ar nepagalvodavau, kokia graži ta mūsų pažįstama? Aišku. Ar nepastebėdavau jo juokiantis atrašant savo draugei feisbuke? Taip, viską pagalvodavau ir pastebėdavau, bet pasitikėjau. Stengiausi.

„Pavydas – didžiausias santykių priešas“, – taip jis sakė. O aš nenorėjau sugadinti mūsų santykių.

Ir štai pirmą šiltą šitos vasaros savaitgalį jis susiruošė su tais draugais į sodybą. Tą savaitgalį man darbe buvo budėjimas.  Žinojau, kas maždaug važiuos ir kur ta sodyba. Penktadienį jis pasakė, kad grįš sekmadienį, ir išvažiavo.

Na, ir ką, šeštadienį man kolegė pasiūlė apsikeisti pamainomis ir aš netikėtai likau laisva. Pagalvojau, kad galiu prisijungti. Skambinau savo draugui, bet jis nepakėlė ragelio. Tai, pagalvojau, nustebinsiu. O taip išėjo, kad nustebau pati.

Kai atvažiavau balius vyko garsiai, jau kieme pliekė muzika, ir lauke, ir viduj žmonės. Ką pažinojau, su tuo pasisveikinau, bet visi keistai sureagavo, kai mane pamatė. Veiduose mačiau kažkokį šešėlį. Pagalvojau, kad gal nuo šventimo apsiblausę.

Pažiūrėjusi viduje savo draugo neradau, kieme nebuvo, lovose nemiegojo. Išėjau pro galines duris ir pamačiau jį pievoje už namo.

Jis sėdėjo pievoje visai netoli ir bučiavosi su kita moterimi. Pasidarė taip bloga, kad nieko nepasakiau, trenkiau durimis ir per namą nulėkiau į priekinį kiemą.

Sėdėjau ant suolo, gaudžiau orą, po kiek minučių jis atlėkė paskui. Neįdomūs man buvo jo pasiaiškinimai. Mano sprendimas buvo iškart nutraukti visus ryšius. Išdavė kartą, išduos ir antrą.

Taip pikta, kai apie jį pagalvoju – ir ant jo, kad buvo toks kuilys, ir ant savęs, kad pasitikėjau. Iš to pykčio net norėčiau įdėti jo nuotrauką, kad kitos žinotų, ko saugotis, bet taip žemai nepulsiu.

Tikėjau, pasitikėjau juo, o mane apgavo bjauriausiu būdu.

Tesakau vieną. Pagalvokit gerai, kaip yra su tuo pasitikėjimu. Kartais geriau lašas pavydo ar nedidelis konfliktas, negu šitoks pasityčiojimas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.