Kūdikio laukianti Katažina Zvonkuvienė sulaukė ir žiaurumo

Pamačiau žinią, kad dainininkė Katažina Zvonkuvienė laukiasi. Perskaičiau, pasidžiaugiau mintyse už garsią porą, o tada akys užkliuvo už komentarų. Ir pasidarė koktu.

Lrytas.lt archyvo nuotr.
Lrytas.lt archyvo nuotr.
Lrytas.lt archyvo nuotr.
Lrytas.lt archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Fėja

Jun 23, 2016, 5:00 PM, atnaujinta May 20, 2017, 8:37 PM

Maniau, kad šią savaitę plačiai nuskambėjęs įvykis, kai Natalija Bunkė netylėjo apie jos turtą niokojusį buvusį draugą, jau viršūnė. Ją komentatoriai tiesiog sudorojo. Skaičiau „Bendraukime“ straipsnį „Nataliją Bunkę šį savaitgalį skriaudė ne tik Vilmantas Dilys“ ir pritariau kiekvienam žodžiui. Nemaniau, kad komentatoriai gali pulti dar žemiau.

Pasirodo... Žinia, kad K.Zvonkuvienė laukiasi, tarsi patempė už liežuvio visus siera besispjaudančius, nors tema tokia jautri. Nėštumas! Kaip jūs reaguotumėte į nėštumo temą? Galima džiaugtis, kad į pasaulį ateis nauja gyvybė. Galima linkėti šeimai laimės. Galima nekreipti į tai dėmesio, nes jums nerūpi vaikai ir/ar žinoma pora. Bet kam tas purvas?

Vieniems pasirodė juokingas poros amžius ar tai, kaip seniai prodiuseris Deivydas Zvonkus su žmona kalbėjo apie norą susilaukti kūdikio. Nesuprantu, kaip tai gali atrodyti juokinga – kas, gal čia linksma, kad žmonės daug metų to norėjo? Kažkodėl, kai sužino paprastų žmonių, kurie sulaukė nėštumo po 10 metų pastangų, istoriją, visi sveikina. Taip išeina, kad žymesni negali stengtis? 

O gal negali džiaugtis? Mat daug kam užkliuvo ir tai, kad visuomenė dabar žino apie būsimą lėliuką. Atrodytų, turėtų sėdėti užsičiaupę, nuleidę akis ir rengti nėščiąją duksliom suknelėm, kad tik kas nėštumo neįtartų. Nes dar blogieji nužiūrės. 

„Kam tas viešumas, man gaila jų vaiko, kad tėvai durni ir visiems rodosi“, – tie, kurie taip sako, žalos nėščiosios nervams padaryti gali kur kas daugiau negu „blogieji“, nuo kurių neva patys saugo.

Mane pribaigė tai, kad net šitoje situacijoje daugybė žmonių sugebėjo prikišti K.Zvonkuvienei tą pačią, ką tik plačiai apkalbėtą N.Bunkę. Mat ji – buvusi D.Zvonkaus žmona. Gal ir man atrodo keista, kaip buvusi žmona gali draugauti su esama, bet ir į galvą neateitų to kišti prie kūdikio temos! 

Didžiausia šlykštynė buvo tokios žinutės kaip: „Gal ir Natalija lovoj dalyvavo?“

Bjauru. Rimtai sakau – turėtumėte gėdos. Tie, kurie putoja ir lieja komentaruose purvą, esate labai nelaimingi žmonės. Iki šiol neįsivaizdavau, kaip galima apjuodinti net kūdikio laukimą. Stiprybės Katažinai ir gražiausio augimo vaikučiui.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.