Pamatė Natalijos Bunkės įrašą – žandikaulis atvipo iki iškirptės

Kai pamačiau, ką Natalija Bunkė, nusipirkusi naują BMW apie save parašė, žandikaulis atvipo iki iškirptės. Pareiškimas ne iš silpnųjų – taip žaizdas gydosi karalienės! Kaip gydotės jūs?

Neseniai N.Bunkė išgyveno sukrėtimą, kai buvęs draugas Vilmantas Dilys įsilaužė į jos namus ir degino daiktus.<br>T.Bauro nuotr.
Neseniai N.Bunkė išgyveno sukrėtimą, kai buvęs draugas Vilmantas Dilys įsilaužė į jos namus ir degino daiktus.<br>T.Bauro nuotr.
Neseniai N.Bunkė išgyveno sukrėtimą, kai buvęs draugas Vilmantas Dilys įsilaužė į jos namus ir degino daiktus.<br>Lrytas.lt fotomontažas.
Neseniai N.Bunkė išgyveno sukrėtimą, kai buvęs draugas Vilmantas Dilys įsilaužė į jos namus ir degino daiktus.<br>Lrytas.lt fotomontažas.
Daugiau nuotraukų (2)

S.

2016-07-04 21:27, atnaujinta 2017-05-19 21:52

Aišku, nieko blogo pasakyti ji nenorėjo, bet nuskambėjo taip, tarsi norėta pasigirti. O vyrų nuskriaustos, bet pinigų neturinčios moterys galėjo net pasijusti pažemintos.

Suprantu, moteris išgyvena nelengvus laikus, bet tas kažkaip neskaniai atrodo, kai žinoma priešistorė. Ar N. Bunkė po to gali vadintis karaliene? Mano akimis, moterys, kurios gali save vadinti karalienėmis, tiesiog nepapuola į tokias situacijas.

Nes karalienė – tai tokia moteris, kuri jokiu būdu neprasidės su jos nevertu vyru. Karalienė visados žino savo vertę ir nenuleidžia kartelės, besirinkdama partnerius. Net neatsisuks į tokį, kuris nevertas jai net nosinaitės paduoti, ką ten kalbėti apie lovą ir rimtus santykius. Šalia karalienės turi būti karalius, o ne menkysta.

Karaliene galinčiai vadintis moteriai visiškai svetima tuštybė. Ji lygiai taip pat karališkai ir išdidžiai atrodytų ir šalia prabangaus automobilio, ir šalia supuvusios aprūdijusios geldos. Juk moters karališkumas spinduliuoja iš vidaus. Galima jį išskaityti gestuose, tai, kaip ta moteris vaikšto, kaip ji kalba. Pasverdama kiekvieną žodį. Pagalvojusi.

Galų gale, karalienė niekada neleis sau visko kelti į viešumą – nei gerų dalykų, nei blogų. Nepasakos visiems apie savo asmeninį gyvenimą, nes tik ta moteris verta vadintis karaliene, kurioje yra paslapties.

Karalienės nelaukia atsiprašymų, nes joms jų nereikia. Jai nereikia, kad priešais ją šliaužiotų ant kelių. Ji ir taip žino, kad yra aukščiau už tam tikrus dalykus.

Ir dar – karaliene verta vadintis moteris niekada ir niekam nebandys sukelti pavydo. Nes karalienės nežaidžia žemiausiais žmonių instinktais.

Jaustis karaliene galima tik tada, kai gyveni harmonijoje su savimi ir kitais, o ne džiaugiesi dar vienu prabangiu blizgučiu, kad numaldytum širdies skausmą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.