Dėl vaizdo balkone vilnietė pabūgo vilkėti maudymosi kostiumėlį

Aš visada už naujas technologijas, tai juk, po galais, įdomu ir naudinga. Palengvina buitį ar padeda saviraiškai, galima vardinti daug naudingų ir kenksmingų dalykų... Bet netikėtai susidūriau su problema.

Man jau ir namie nejauku, kai atsikeliu nesusišukavusi ar su naktinukais ir prieinu prie lango.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Man jau ir namie nejauku, kai atsikeliu nesusišukavusi ar su naktinukais ir prieinu prie lango.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Viva

Jul 7, 2016, 12:13 PM, atnaujinta May 19, 2017, 3:17 PM

Problema, su kuria susidūriau gan keistai, tai suaugusiųjų ir ne tik žaisliukai – dronai. Jų populiarumas įgavo naują pagreitį.

Kažkas iš kaimynų jį įsitaisė... ir nebeliko jokio privatumo. Gyvenu antrame aukšte. Ir ką aš randu beveik savo balkone? Ogi droną, kuris dar ir fotografuoja. Niekada nežinau, kada jis atsiras ir nebegalėsiu savo balkone nei kavos atsigert, nei per karščius kambariuose vaikščioti su maudymuku.

Gerai senukams ir moteriškėms, kurios nežino, kas tai yra ir nekreipia dėmesio. Na, o man jau ir namie nejauku, kai atsikeliu nesusišukavusi ar su naktinukais ir prieinu prie lango. Nejauku ir kai jis skraido virš mano džipo...

Galbūt kažkam juokinga, o man pikta ir liūdna, kad jų skraidymą reglamentuojantis įstatymas toks painus ir nukreiptas prieš privatumą. Rašiau dronų skraidymą reglamentuojančiai tarnybai, bet iš gauto atsakymo supratau kad jiems visur skraidyti galima, jei objektas ne karinis ir nesusijęs su valstybės saugumu.

Galima įskristi į mano balkoną, į mano kiemą... Nesistebiu, jei vieną dieną rasiu jį ir savo vonioje, o valdžios žmonės juoksis ir sakys, kad viskas čia ok.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.