Išleido vyrą į gimtadienį vieną – dabar persekioja vaizdai

Rašau jums, nes žemė tarsi smenga po kojomis ir gal kas turės patarimą. Mes susituokę jau daug metų – net 8. Vaikai, kurie gimė dar prieš vestuves, jau paaugę, susikūrėme ir suremontavome savo namus – viskas kaip priklauso.

Atrodo, kad jis geras vyras ir tėvas – niekada nesipykstam ir dar pats prisipažino apie savo nuodėmę.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Atrodo, kad jis geras vyras ir tėvas – niekada nesipykstam ir dar pats prisipažino apie savo nuodėmę.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jis prisipažino, kad gimtadienio metu pasibučiavo su kita moterimi ir negali to nuo manęs slėpti.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jis prisipažino, kad gimtadienio metu pasibučiavo su kita moterimi ir negali to nuo manęs slėpti.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Jūratė

Aug 3, 2016, 11:03 PM, atnaujinta May 16, 2017, 11:10 PM

Aš laikau save normalia žmona, su draugėmis kas vakarą į kiną nelakstau, o rūpinuosi namais. Visada paruošiu maistą, visi vaikšto apsivilkę išskalbtais drabužiais. Su vyru sutariam gerai, jis taip pat rūpinasi buitimi – prireikus ką nors pataiso ir suremontuoja. Su vyru kartu važiuojame atostogauti ir iki šiol nebuvo jokių kitoms poroms būdingų problemų.

Tik paskutiniu metu mažiau bendraujame intymiai, bet manau, kad čia normalu – ryte reikia anksti keltis ir išleisti vaikus į mokyklą, vakarui atėjus tik pavalgai vakarienę ir jau nusivaręs nuo kojų griūni į lovą po dienos darbų.

Taip viskas ir vyko iki praeito šeštadienio. Tada buvome pakviesti į vyro kolegos gimtadienį, tačiau aš negalėjau vykti kartu ir pasakiau jam, kad eitų vienas. Jis dar bandė ginčytis, bet sutiko ir pasakė, kad tik pasveikins kolegą, ir iš karto sugrįš.

Tačiau grįžo kažkoks pasikeitęs. Tarp mūsų jokių neramumų nebūdavo, todėl iš karto supratau, kad kažkas negerai.

Jis prisipažino, kad gimtadienio metu pasibučiavo su kita moterimi ir negali to nuo manęs slėpti. Jis papasakojo, kad jie flirtavo visą vakarą, daug bendravo ir kartu juokavo, o minutei likus dviese lauko terasoje, ta moteris pasilenkė jo pabučiuoti. Jis nepasitraukė ir atsakė į bučinį, tačiau greitai prisipažino, kad yra vedęs ir viskas po šios frazės pasibaigė.

Aš nežinau, kaip man į tai reaguoti. Atrodo, kad jis geras vyras ir tėvas – niekada nesipykstam ir dar pats prisipažino apie savo nuodėmę. Bet aš to niekaip negaliu pamiršti, mintyse vis regiu, kaip jis bučiuojasi su kita. Mes pripratę vienas prie kito ir ta mintis, kad kita moteris jam kėlė susijaudinimą, buvo įdomi ir traukė jį, man tiesiog neduoda ramybės. Tai, kad jis jautė potraukį kitai moteriai, mane tarsi žudo.

Ką daryti šioje situacijoje? Aš tikrai nežinau, dėl tokio dalyko skirtis lyg ir nenorėčiau, bet tiesiog kyla klausimas – kaip bendrauti toliau? Gal mano vyrui ko nors trūksta iš mano pusės?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.