Puikiai leidau laiką su vaiku. Tik staiga užsipuolė supermama

Man labai patinka skiltis „Bendraukime“, visada ją skaitau, domina žmonių nuomonė, straipsniai. Tad nusprendžiau ir aš parašyti, ir išreikšti savo pasipiktinimą...

Galiu užbėgti įvykiams už akių ir pasakyti, kad mano mergaitė tėra 2,5 metų, bet jos imlumas, smalsumas ir aktyvumas prilygsta 4 metų vaiko.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Galiu užbėgti įvykiams už akių ir pasakyti, kad mano mergaitė tėra 2,5 metų, bet jos imlumas, smalsumas ir aktyvumas prilygsta 4 metų vaiko.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Vilniaus prekybos ir pramogų centre „Ozas“ vaikams įrengtos pramogos su judančiais ir riaumojančiais dinozaurais.<br>V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Vilniaus prekybos ir pramogų centre „Ozas“ vaikams įrengtos pramogos su judančiais ir riaumojančiais dinozaurais.<br>V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Ingrida

Aug 3, 2016, 4:05 PM, atnaujinta May 16, 2017, 11:52 PM

Tad apie viską nuo pradžių. Sekmadienį poilsiavome Vilniaus prekybos ir pramogų centre „Ozas“. Aš, vyras ir mūsų 2,5 metų dukrytė. Viskas buvo kaip ir neblogai, diena praleista beveik turiningai. Pasibuvomo pramogų pilnoje vietoje, kur vaikų pasilinksminimui buvo dinozaurų iškamšų, batutų. Visi dinozaurai baisiai riaumojantys, judantys. Na, ir vaikų žaidimų aikštelė buvo.

Viskas klostėsi puikiai, nuėjome pavakarieniauti į kavinę, o prieš einant namo dar nusprendėme užsukti į laipiojimui vaikams skirtą aikštelę. Na, ir prasidėjo visas įdomumas.

Galiu užbėgti įvykiams už akių ir pasakyti, kad mano mergaitė tėra 2,5 metų, bet jos imlumas, smalsumas ir aktyvumas prilygsta 4 metų vaiko. Žaidžiant mums toj aikštutėj ir man raginant vaiką kopti aukščiau, prie manęs priėjo taip vadinama supermama ir pradėjo mane auklėti! Sakė, kad aš iš savo vaiko reikalauju per daug! Viršūnė viskam!

Maža to, ji man pareiškė, kad jos trimetė dukra to nesugeba, o aš savo vaiką raginu kažką daryti. Lyg mano reikalavimai būtų kosminiai! Galiu pasakyti: puiku, jeigu turi trimetę dukrą, kuri vis dar žaidžia su lavinamaisiais žaislais ar ant lavinamųjų kilimėlių, valio, tikėkimės, iki 6 metų išmoks ir laipioti! O 12 metų gal pateks į pirmą klasę!

Labai stipriai supykau, nes aš manau, kad savo vaiką auklėju tinkamai. Namanau, kad kažkokia pašalinė turi teisę ateiti ir aiškinti, ką man daryti. Moteris atrodė 35-38 metų amžiaus. Taip, aš jaunesnė, bet manau, kad kiekviena mama žino, kas geriausia jos vaikui.

Tad mielos supermamytės, savo komentarus ir visa kita pasilaikykite sau! Arba, nesupykit už išsireiškimą, susikiškit ten, kur nesueina! Turit savo atžalas ir auklėkit jas kaip tik norit, o į kitų gyvenimus ir auklėjimo metodus nesikiškit. Geros dienos.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.