Kuriozas Palangos restorane: atnešus desertą nepatikėjo, ką gavo

Ilsėdamasi Palangoje valgiau restorane „Feliksas“. Atnešus desertą sutrikau. Kaip manote, koks pyragas šioje nuotraukoje?

Kaip manote, koks pyragas šioje nuotraukoje?<br>Skaitytojos nuotr.
Kaip manote, koks pyragas šioje nuotraukoje?<br>Skaitytojos nuotr.
Pasirodo, čia – tiramisu...<br>Skaitytojos nuotr.
Pasirodo, čia – tiramisu...<br>Skaitytojos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Atostogautoja

2016-08-04 11:23, atnaujinta 2017-05-16 22:09

Pasirodo, čia – tiramisu... Pirmą kartą matau tokį tiramisu. Kavos nė kvapo, vietoje jos – juodieji serbentai. Prieš užsisakant desertą dar klausiau, koks dienos pyragas. Sakė, su juodaisiais serbentais. 

Kai atnešė pyragą, perklausiau, kas čia – gal ne tiramisu, o dienos pyragas? Pasakė, tiramisu. Na, galvoju, ok, gal ko nesuprantu. Paragavau, o ten – maskarponė ir damų piršteliai.

Tada nuėjau prie baro ir vėl paklausiau, ar čia tikrai tiramisu. Mergina atsakė, kad girdėjo, kaip klausiau jos kolegės ir pakartojo, jog tikrai tiramisu.

Pasakiau jai, kad tikrai nevalgysiu, nes čia ne tiramisu, ir palikau lėkštę ant baro. Kai paprašiau savo padavėjos sąskaitos ir ją atnešė, į sąskaitą buvo įmuštas tiramisu už 3,5 euro.“

Nenorėjau aiškintis ir pusdieniui susigadinti nuotaikos. Pasakiau, kad čia ne tiramisu, o pasityčiojimas. Padavėja sakė, jog perduos mano nuomonę...

Tikrai keista, geras restoranas, brangus... Dar prieš porą metų tame pačiame restorane buvo superinis tiramisu, todėl tiesiog negalėjau patikėti šiuometiniu vaizdeliu ir skoniu. Yra dalykų, kurie neturi keistis :). 

Man buvo šokas – norėjau to seniau ragauto tiramisu, o gavau... šitą daiktą. Visiškas pasityčiojimas. Tokia kavinė, o kaip elgiasi?

***

Viešbučio ir kavinės „Feliksas“ direktorius Tadas Domarkas nesutiko su laiško autorės nusakyta problema.

„Net nekyla abejonės, kad nuotraukoje – mūsų šviežiai gamintas tiramisu pyragas, atpažįstamas iš puraus marskaponės sūrio kremo ir kavoje mirkytų trapių sausainių pagrindo.

Desertas klientei galbūt pasirodė neįprastas, nes buvo pagardintas šio sezono aktualija – šviežiais serbentais. Mūsų virėjos mėgsta eksperimentuoti, kūrybiškai prieiti prie receptūros ir papuošti patiekalus. Kai buvo braškių sezonas, puošė šviežiomis braškėmis...

Dienos pyragas taip pat būna pagražintas sezoninėmis uogomis, nes, mūsų nuomone, vasaros metu tai yra geriausias, skaniausias ir patraukliausias sprendimas desertų dekoracijoms.

Kaip pavyzdį galėtume pateikti Cezario salotas, kurias skirtingi restoranai interpretuoja savaip.

Jeigu klientei nepatiko mūsų tiramisu variacija su šviežiais trintais juodaisiais serbentais, galėjo paprašyti pakeisti pyragą į kitą, be papuošimo – mielai būtume tai padarę.

Darbuotojai sakė, kad klientė arogantiškai atsisakė pyragą valgyti ir pageidavo už desertą susimokėti. Ačiū, kad domitės. Mes visada stengiamės dėl savo klientų“, – tvirtino T.Domarkas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.