Intymi problema po 2 metų santuokos moteriai buvo kaip smūgis

Perskaičiau vyro straipsnį apie tai, kaip moterims elgtis santuokoje. Manau, kad jis gal tinka ne visoms poroms, tai papasakosiu konkrečiai savo istoriją ir prašau patarti komentaruose. Nes visai nebežinau, ką daryti.

Kaip su vyru elgtis, kad jam grįžtu noras mane turėti?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kaip su vyru elgtis, kad jam grįžtu noras mane turėti?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kai pavargstu nuo tokio šalto bendravimo ir įsižeidžiu, jis nesupranta, kas ne taip.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kai pavargstu nuo tokio šalto bendravimo ir įsižeidžiu, jis nesupranta, kas ne taip.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

I.

Aug 5, 2016, 10:02 PM, atnaujinta May 16, 2017, 6:19 PM

Aš irgi burbu ant vyro, bet ne todėl, kad jis būtų nekultūringas ar neišsilavinęs, ar tinginys. Aš burbu, nes jis man nerodo jokio švelnumo. O švelnumo jis man nerodo todėl, kad aš burbu? Taip išeina?

Pasakysiu detaliau. Šiaip sutariame gerai. Realių priežasčių pyktis kaip ir nėra, mes net nesame seniai susituokę, tik 2 metus. Bet tarp mūsų nuolat tvyro įtampa. Man norisi jaustis moteriškai. Jaustis geidžiamai. Norisi, kad jis manęs norėtų ir tą parodytų.

Ar pasakytų komplimentą, ar apkabintų, ar net inicijuotų seksą. O to nevyksta. Mūsų intymūs santykiai apsiriboja tuo, kad kuriam nors „prireikia“. Jeigu jis labai nori, parodo iniciatyvą, bet labai retai. O dažniausiai aš pati parodau, kad noriu – vien tam, jog gaučiau fizinio kontakto, švelnumo.

Ne per intymius santykius mes nelabai daug liečiam vienas kitą. Gal skamba juokingai, bet tai tiesa. Iš ko atpažinsite, kad du žmonės yra pora, jei nežinosit? Iš to, kaip jie liečia vienas kitą, kaip žiūri. Kaip pasako ką į ausį, kaip paduoda cukrinę, kaip atsisėda truputį arčiau, nei sėdėtų draugai. Daug smulkmenų, kurios parodo žmonių statusą. 

Tai va, mūsų santykiuose šito nėra. Aš jo žmona dar tikrai neilgai, bet jaučiuosi lyg būtume jau pensininkai. Niekada neapsikabinam, niekada nesikuždam, nesulaukiu jokių komplimentų ar švelnių žodžių.

Ir jis tą daro nepiktai. Tiesiog nerodo man jokio susidomėjimo. Klausiau, gal nebemyli, bet sako, kad ne tai. Nesako tiksliai, kur problema, tiesiog kad: „Aš šaltas žmogus.“

Tai kaip man jį atšildyti? Šita intymi problema man buvo kaip smūgis – pirmus metus nevyko nieko panašaus! Buvome graži pora, na, kaip visos. O paskui nieko nenutiko, jis tiesiog liovėsi kreipti į mane dėmesį. Nei susipykom, nei dar kas... Ir tik 2 metai! Kaip taip gali būti?

Kai pavargstu nuo tokio šalto bendravimo ir įsižeidžiu, jis nesupranta, kas ne taip. O aš jaučiuosi labai kvailai, kai pamatau kokią paauglių porelę susikabinusią ir jai pavydžiu!!! Neturėtų taip būti. O ir seksą inicijuoti nebepatinka. Noriu išlikt aukštos savivertės, o išeina taip, kad prašinėju meilės.

„Ar tu mane myli?.. Prisiglausk nors kada... Ar aš tau graži?“ – idiotiškiausios frazės ir klausimai, kurių gyvenime neplanavau ištarti. Bet iki to priveda nuolatinis švelnumo ir dėmesio trūkumas. 

Labai prašau, patarkite man. Kaip su vyru elgtis, kad jam grįžtu noras mane turėti? Kaip bendrauti ar vilioti, ar?.. Jis labai geras buities reikaluose ir draugiškas, nekonfliktiškas. Bet elgiasi taip, lyg būčiau jo pusseserė. Help. Nes pradedu jaustis kaip daiktas namie – kaip kokia spinta.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.