Vedęs vyras įsijungė pažinčių portalą. Merginų pozos – be žodžių

Esu jaunas, sveikas, vedęs vyras. Kadangi myliu savo žmoną ir esu jai ištikimas, į merginas interneto platybėse nesidairau. Tačiau turiu nemažai pažįstamų vyrukų, kurie ne tik dairosi, bet ir laikina bei šerina merginų nuotraukas feisbuke, tad jos pasiekia ir mano akis.

Merginos save pateikia kaip prekę ir atrodo taip, lyg ieškotų vadinamosios paramos.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Merginos save pateikia kaip prekę ir atrodo taip, lyg ieškotų vadinamosios paramos.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Apstulbęs

Aug 6, 2016, 8:25 PM, atnaujinta May 16, 2017, 4:22 PM

Mano dėmesį patraukė užrašai prie nuotraukų. Juose parašytas vardas, amžius ir miestas. Apstulbau. Vadinasi, tai niolikinės lietuvaitės, ieškančios širdies draugo?

Sakysite, ko čia apstulbti? Ogi to, kad jos save pateikia kaip prekę ir atrodo taip, lyg ieškotų vadinamosios paramos.

Užėjus į puslapìus „Mergina ieško vaikino“ ir „Gražiausi Lietuvoje“, jus pasitiks pasidažiusios merginos, išryškinusios krūtines ir išrietusios užpakalius. Prieš tokius puslapius nusiteikęs nesu, kodėl gi mergina negali ieškoti vaikino ir kodėl gi negalima dalintis gražių žmonių nuotraukomis? Mane šokiruoja tik tai, kokias nuotraukas merginos į tuos puslapius siunčia.

Kur dar pražiotos lūpos ir prie jų priglausti pirštukai? Viena 18-metė, demonstruodama savo kūną, apsivilkusi seksualiais drabužėliais, pozavo su vadovėliu rankoje sėdėdama mokykloje, ant mokytojos stalo. Ir tai – tik vienas pavyzdys. Tokių merginų tūkstančiai!

Visais laikais atsirasdavo tokių frukčių, bet nemaniau, kad jų yra šitiek daug! Nuotraukos keliamos lyg ir į paprastus, o ne erotinio pobūdžio puslapius. Tai paaiškinkite jūs man, jaunos merginos, kurių galų keliat tokias nuotraukas? Dar sugebėk taip apsirengt, taip išsiriest ir turėt gėdos visai Lietuvai skelbtis, kad vaikino ieškai.

Paskui, merginos, verkiat, kad visi vaikinai nori tik vieno. O tai ko jūs tikitės, jei šitaip demonstruojate savo kūną? Kad susidomės romantiškas vaikinas?

Pačios kuriat tokį moters įvaizdį. Ir tik jau nesakykit, kad jeigu turit ką gražaus, galima tai rodyt. Taip, gal ir galima, bet ne visiems ir ne iškart. O keldamos tokias nuotraukas ne tik kad leidžiat suprast vaikinams, jog moteris – tik kūnas ir jos nereikia gerbti, bet dar ir pačios tik sekso ištroškusių eržilų prisitraukiat.

Raskit man nors vieną rimtą vyrą, kuris pamatęs jūsų „išriestąją“ nuotrauką pagalvos apie jus kaip apie individą. Taip, visi vyrai dievina seksualų kūną, bet ypač tada, kai seksualumas yra derinamas su kuklumu. O pas čia pasijunti kaip parduotuvėj rinkdamasis prekę – viskas kaip ant delno. Gėda.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.