Krepšininko žmona: „Kurorte – gydytojas, kokio nelinkiu niekam“

Teko susidurti su tikrai nemalonia situacija. Kartu su savo mylimu vyru važiavau žiūrėti jo krepšinio rungtynių. Atvykome į vietą kurorte. Vyras nuėjo persirengti prieš rungtynes, o aš, kaip mylinti žmona, užėmiau sirgalių poziciją tribūnose.

Kartu su savo mylimu vyru važiavau žiūrėti jo krepšinio rungtynių. Atvykome į vietą kurorte.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kartu su savo mylimu vyru važiavau žiūrėti jo krepšinio rungtynių. Atvykome į vietą kurorte.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Sakė, kad gydytojas ateis po 10 minučių, nes dabar užsiėmęs.<br>M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Sakė, kad gydytojas ateis po 10 minučių, nes dabar užsiėmęs.<br>M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Raminta

Aug 11, 2016, 1:04 PM, atnaujinta May 16, 2017, 5:25 AM

Vos tik prasidėjo varžybos, pamačiau, kaip staiga mano vyras krito ant žemės ir susiėmė už kojos. Nežinau, matyt, kaltas blogai atliktas apšilimas... Įsisodinau vyrą į mašiną ir nuvežiau į ligoninę, o ten prasidėjo „linksmybės“.

Pasitiko pikta seselė, nes, matai, dar kažkas susižeidė sekmadienį koją ir ją reikės gydyti... Kaipgi čia reikės iš šaldytuvo ištraukti ledo ir uždėt ant kojos, kad ji netintų? Juk sunku užpakalį nuo kėdės pakelti.

Na, ką, ištraukė ji to ledo... Paklausiau jos, kada ateis gydytojas ir apžiūrės vyro koją. Ji man atsakė, kad gydytojas ateis po 10 minučių, nes dabar užsiėmęs. Ką gi, sulaukėme gerbiamo gydytojo. Apžiūrėjo vyro koją ir pasakė, kad reikės palaukti echoskopuotojo, nes jis budi namie.

Išgirdusi tą „budi namie“ nustebau – kaip gali budėti namie, negi žmonės sekmadienį neserga?! Žodžiu, po geros pusantros valandos atvažiavo lauktas echoskopuotojas. Jam atvažiavus, dar lauķėme gerą pusvalandį, kol priims vyrą apžiūrėti... Po pusvalandžio atėjo seselė ir su neįgaliojo vežimėliu išsivežė mano vyrą.

Kojos apžiūra netruko nė 10 minučių. Mano vyrą atgal į palatą parvežė ta pati pikta seselė ir uždarė palatos duris. O vyras juokdamasis pasakojo man, kaip vyko jo kojos apžiūra.

Pirmasis jį priėmęs gydytojas su echoskopuotoju apžiūrėjo nesveiką koją, tada liepė parodyti sveikąją. Vyras, žinoma, ir parodė. Tada gydytojas nusprendė, kad nutrūko abiejų kojų Achilo sausgyslės!

Vėliau vėl apžiūrėjo  nesveiką koją ir suprato, tik jos Achilą prilaikanti sausgyslė nuplyšo. Atėjęs į palatą pareiškė, jog ji pati sugis ir operuoti nereikės. Atėjo į palatą jauna, matyti, kad neseniai pradėjusi dirbti seselė, apvyniojo vyro koją tvarsčiu ir paleido  namo!

Grįžome namo ir toliau gyvenome savo įprastą gyvenimą, tik mačiau, kad bėga savaitė, o vyro kojai nė kiek ne geriau... Žodžiu, po savaitės užsirašėme pas kitą tos pačios ligoninės gydytoją. Jis vos apžiūrėjęs vyro koją iš karto pasakė, jog reikės operacijos, nes nutrūkusi Achilo sausgyslė... Taigi po poros savaičių jis atliko operaciją.

Šiuo metu vyras sveikas ir mina sava koja. Noriu padėkoti mums padėjusiam gydytojui, o pas pirmąjį gydytoją niekam nelinkėčiau papulti!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.