D. Bunkaus bendraamžis apie meilę jaunutėms: „Kam apsimetinėti?“

Ach, visi vyrai norėtų tokių jauniklių, kokiomis džiaugiasi Danielius Bunkus, – taip galvoja moterys. Atsidūsta, paburnoja ant tų „senų ištvirkėlių“, o tada prakeikia visas jaunutes manekenes ir artistes pasaulyje. Neva jos nevertos tokios meilės, tokio dėmesio, tokių pinigų.

D.Bunkus su buvusia mylimąją Justina.<br>T.Bauro nuotr.
D.Bunkus su buvusia mylimąją Justina.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Robertas

Aug 16, 2016, 3:50 PM, atnaujinta May 15, 2017, 7:13 PM

Esu vyras, labai tinkantis į tokių verslininkų kategoriją. Man 40 metų, gerai uždirbu, sportuoju. Ir galiu pasakyti pagal savo suvokimą – taip, jauniklės tokios prabangos nevertos.

Man juoką kelia visos tos laimės ir meilės istorijos... Kas trečią dieną vis nauja žinutė – įsimylėjėliai išskrido į vieną kraštą, balandėliai grįžo iš kito. Štai dabartinei D.Bunkaus pasijai užsienio standartais – vos pilnametystė. Merginai 21 metai. Kam žmogui to reikia?

Pramogų ir verslo pasaulyje porų „25/50“ (tai – amžiaus skirtumas) tiek, kad besk į kurią nori pusę ir rasi. Tik spėk rinktis, kurios iš jų užpakaliukas stangresnis ir kurio piniginė didesnė.

Nesuprantu, kam apsimetinėti, jog tie verslo sandėriai, tai – meilė. Vidinis ryšys, sakote? Ir apie ką su tomis gražuolėmis kalbėtis? Kiti atkerta, kad jos ne pagal amžių subrendusios. Na, gerai, merginai gali būti 20 metų, o branda jos – kaip 25-erių. Ir ką? Tai vis tiek ne 35 ir ne 40. 

Nesapnuokit amžinos meilės, nes jos nebus. Vyrai tas lėlytes nori išdulkinti. Žinau, ką sakau – pats tarp kojų turiu ne nulį.

Dar pažiūrėti į jas gražu, draugams parodyti. Dar labai smagu, kai mergaitė žavisi tavimi, nesiginčija, linksi, tau kalbant ir pritaria viskam, ką sakai. O jei ir paprieštarauja, tai meiliai murkdama į ausį: „Nu, mažiuk, gal nereikia...“ 

Metaliniu balsu nukerti, kad nieko ji neišmano ir kaip nusprendei – taip reikia. Išlieki tikras vyras, mergaitė nebesiginčija. Nusimena, kad ją aprėkei. Nuperki gėlių, tada ji susileidžia, padaro tau tai, ką dar tik neseniai išmoko, ir vėl pasaulyje tvarka.

O daugiau? Pasikalbėti, argumentuotai padiskutuoti, turėti tikrą antrąją savo pusę? Ar gali tą per pusę jaunesnė ir per pusę mažiau gyvenimo patyrusi mergina? Jos šaunios, tikiu, kad būtų puikios žmonos 25 metų vaikinams. O mums? Argi tokie žemi tėra mūsų poreikiai?

Nesakau to iš pavydo, nes pagal finansinę padėtį pats galėčiau taip gyventi. Ne viena ir siūlėsi. Bet man to nereikia. Vaikų aš jau turiu iš pirmos santuokos. Dabar šalia man reikia ne mergaitės, ne vaiko. Man šalia reikia moters.

Moterys, sulaukusios savo žydėjimo (o žydėjimas anksčiau 30-40 metų neateina), turtingos pačios savimi. Jos – kaip lobių skrynios. Kai sakoma, kad vienoje moteryje gali rasti visą pasaulį, kalbama tikrai ne apie studenčiokes.

Tikra moteris patylės ne todėl, kad nežinos ką pasakyti ar bijos tavo reakcijos. Patylės tada, kai manys, kad po kurio laiko ir pats susivoksi. Arba kai supyks. Tyla, į kurią vyras reaguoja – ji nebūna tuščia.

Moteris pažįsta savo kūną. Žino, kas jai tinka, myli ir puoselėja save. Nevilki to, kas madinga, vilki tai, kas tinka būtent jai. Gerai jaučiasi nuoga – pasitiki savimi ne dėl to, kad kūnas būtų tobulas, bet iš vidaus. O tai, patikėkite, jaučiasi. 

Su moterimi gali diskutuoti iki paryčių, o tada nueiti miegoti įsiutę, išdaužyti indus arba karštai pasimylėti. Ir visada žinosi, jog kalbėjaisi su lygiaverte partnere. 

Suaugusios moterys dažniausiai mėgsta savo erdvę. Jos brangina savo laiką, drauges ir užsiėmimus, todėl esi laimingas, kai pavyksta su ja pabūti. Ji nesekioja paskui it šuo, meldžiantis dėmesio. 

Be to, pinigai. Apipilti dovanomis aš trokštu tą moterį, kuri pati susimoka už dujas ir dovanos jai – deimantai. Man nesinori išlaikyti buto mergaitės, kuri dabar bando „prasimušti“ į kino ar mados industriją.

Suaugusios moterys – iššūkis. Jos tavęs nebijo, nemaldauja, tu jų lengvai nepapirksi, o ir lovoje yra regėjusios gal didesnių stebuklų. Bet argi tai – ne pati didžiausia kibirkštis? Žinojimas, kad savo moters turiu siekti vis iš naujo kiekvieną dieną – tai mane užveda. Varo pirmyn. Pirmyn veda ir santykius. 

Kada nors ir dabartinės 20-metės taps tomis stipriomis, suaugusiomis, tikromis moterimis. Bet ne dabar. Dabar jos mergaitės. Ir aš, užmuškit, nesuprasiu: kam greta vedžiotis princesę, kai gali siekti karalienės?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.