Neapsikentęs paliko merginą: „Susitvarkykit ir būkite moterimis“

Turbūt kiekvienas žmogus savo gyvenime yra patyręs tą gražų jausmą, kuris vadinasi meilė. Bet dažnai jis yra gražus tik tol, kol viskas išsirutulioja į rimtus santykius. Tada prasideda...

Gaila ar ne, bet mes išsiskyrėme.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Gaila ar ne, bet mes išsiskyrėme.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kad tik neičiau ir skirčiau jai daugiau laiko, dėmesio. Nors futbolas – mano aistra.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kad tik neičiau ir skirčiau jai daugiau laiko, dėmesio. Nors futbolas – mano aistra.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Donatas Baužys

Aug 25, 2016, 9:11 PM, atnaujinta May 14, 2017, 9:39 PM

Reikalavimai ir sąlygų kėlimas. Štai kas. Norėtųsi papasakoti trumpą, bet pamokantį atvejį, kaip mano draugystė tapo pragaru. Turėjau mylimąją, smagu. Pradžioje viskas buvo gražu: ilgi pokalbiai telefonu, reti, bet malonūs pasimatymai. Atrodė, viskas eina gera linkme.

Bet tada prasidėjo nesusikalbėjimas ir jos noras viską kontroliuoti. Staiga mano pinigai tapo mūsų pinigais, o jos vis dar buvo asmeniniai. Aš nebegalėjau bendrauti su savo draugais, o ji turėjo absoliučią laisvę – vis susirašinėdavo su kažkokiais Arnoldais ar Vytais.

Iš proto varė ir jos didžiulis noras uždrausti man eiti į futbolą. Kad tik neičiau ir skirčiau jai daugiau laiko, dėmesio. Nors futbolas – mano aistra. A la ir pinigus leidžiu beprasmiškai. O jos trisdešimt penkta batų pora, matote, prasmingas dalykas.

Gaila ar ne, bet mes išsiskyrėme. Klausite, kodėl? Priežastis ta pati – pinigai. Taip, taip. Ir dar kartą taip – vyras turi uždirbti pinigus, bet jei jau dirba abu, tai pinigai tegul būna bendri. Nusibodo būti bankomatu, pinigine ar aukso veršiu.

Kai pasakiau, kad su tuo nebesitaikstysiu, ji su didžiuliais skandalais mane pasiuntė velniop. Gal ir gerai. Jei jau negali paaukoti dėl mylimo žmogaus mažos savo gyvenimo smulkmenos, tai kam gyventi?

Moterys, nulipkite nuo šluotų, nebūkite furijos. Suvokit, kad poroje ir vyras, ir moteris turi stengtis. Moteris turėtų dalintis pinigais, suprasti vyro hobius, nekontroliuoti, būti švelni, jautri. Susitvarkykite ir būkite moterimis. Tada nereiks ašarų ir draugystės bus nuostabios. Nepamirškit: poroje ne vienas vienintelis turi aukotis.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.