Atsistojau į eilę prie „Express“ kasos. Tada beliko tik keiktis

Iki šiandien maniau, kad maisto prekių parduotuvėje „Express“ kasos skirtos tiems, kas turi mažai prekių (nu, ale, tipo, ne daugiau 7). Ok, tiek to... bet realiai supypino šiandien.

Einu aš į tą „Express“ kasą, ten viso labo tik penki žmogeliukai.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Einu aš į tą „Express“ kasą, ten viso labo tik penki žmogeliukai.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Tai trunka ilgiau, nei aptarnaut krepšelį už 30 eurų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Tai trunka ilgiau, nei aptarnaut krepšelį už 30 eurų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Kristina

Sep 5, 2016, 11:31 AM, atnaujinta May 14, 2017, 1:10 AM

Tai va. Turiu aš mineralinio ir rašiklį, grubiai skaičiuojant, prekių už du eurus. Ooookey... parduotuvėje dvi eilės – viena ilga, kita dar baisesnė. Ten ir su vežimėliais, kurių kiekviename prekių už, nu, maždaug 30 eurų. Nesigilinkim. Užtruksiu ilgai, kol sulauksiu.

Einu aš į tą „Express“ kasą, ten viso labo tik penki žmogeliukai. Penki žmogystos... Tiesa, tokią nuomonę susidariau kiek vėliau, belaukdama.

Žmogeliūkštis vienas, prekių neturi, bet užtat popierių milijonas. Mokesčius susimokėt atėjo. Ok... Žmogeliūkštis antras, vėl prekių neturi, kiek mažiau buhalterijos, bet vėl mokesčius susimokėt. Žmogeliūkštis trečias, vėl kažką panašaus rodo, ką ir prieš tai buvę aniedu... Vėl mokesčiai, vėl kasininkė kažką suvedinėja, kažką spaudinėja... 

Nu, f***ing, tai trunka ilgiau, nei aptarnaut krepšelį už 30 eurų. Aš dairausi, gal kita eilė pajudėjo iš mirties taško... nu, nifiga, dar daugiau prisirinko potencialių eilės užlaikytojų. Nu, kas pradėta, reikia užbaigt... laukiam toliau.

Ketvirtas žmogėdra, vėl mokesčiai, dar ir loterijos biškį... Dar kartą apsidairau, gal čia ne ta kasa. Nu bet nifiga, už manęs jau stovi krepšiai. Ok, aš savo vietoj. Bet dar vienas verslininkas su savo sąskaitom faktūrom, mokesčiai, skaitliukai, gaidukai...

Hrrrrr... nu, negaliu.. ar čia maisto prekių parduotuvė, ar suknistas bankomatas? Beje, šalia parduotuvės stovi toks. Ir ten sėkmingai galima susimokėt visus mokesčius. Bet ne, būtinai jiems į parduotuvę reikia.

Dvidešimt pirmas amzius... auuuu. Viena sąskaita, vienas paspaudimas. Nereikia net iš namų išeit... Mobilieji, išmanieji... Ech, pasirodo, tai tik mitas.

Ir žinot ką... Prastovėjau aš tą pusvalandį, išėjau su isteriška, ironiška šypsena... Beje, turiu ir dar vieną nuomonę apie pažymėjimų rodymą perkant alkoholį. Bet apie tai kitą kartą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.