Po vieno įvykio vyras liovėsi tikėti būrėjais: „Susimąstykit“

Papasakosiu tokį nutikimą. Visi žinome, kad Lietuvoje pilna būrėjų, aiškiaregių ir visų kitų ateities spėjikų. Visi girdim tiek Vaivos, tiek Palmiros horoskopus, kurie kartais šauna pro šalį.

Būrėjų pranašystėmis tikinčius žmones autorius kviečia susimąstyti.<br>Lrytas.lt fotomontažas
Būrėjų pranašystėmis tikinčius žmones autorius kviečia susimąstyti.<br>Lrytas.lt fotomontažas
Virtualus būrimas rašinio autoriui pasirodė kaip apgavystė.<br>Skaitytojo nuotr.
Virtualus būrimas rašinio autoriui pasirodė kaip apgavystė.<br>Skaitytojo nuotr.
Virtualus būrimas rašinio autoriui pasirodė kaip apgavystė.<br>Skaitytojo nuotr.
Virtualus būrimas rašinio autoriui pasirodė kaip apgavystė.<br>Skaitytojo nuotr.
Virtualus būrimas rašinio autoriui pasirodė kaip apgavystė.<br>Skaitytojo nuotr.
Virtualus būrimas rašinio autoriui pasirodė kaip apgavystė.<br>Skaitytojo nuotr.
Virtualus būrimas rašinio autoriui pasirodė kaip apgavystė.<br>Skaitytojo nuotr.
Virtualus būrimas rašinio autoriui pasirodė kaip apgavystė.<br>Skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Sigitas

Sep 11, 2016, 9:20 PM, atnaujinta May 13, 2017, 10:12 AM

Ir aš susidūriau su vienu tokiu aiškiaregiu Darylu, kuris savo paslaugas teikia internetu. Daug ką pažadėjo atlikti nemokamai, bet vis tiek reikia ten tai 9 eurus, tai 20 eurų sumokėti už tam tikras jo apeigas, kad mano gyvenimas būtų išvalytas, kad bloga akis nenužiūrėtų ir taip toliau.

Vieną dieną, gaunu iš šio aiškiaregio elektroninį laišką. Ten matau 7 kortas su vadinamomis litanijomis – 4 horizontaliais brūkšneliais, kurie tai vientisi, tai pertraukti. Jis liepė pasirinkti vieną iš litanijų ir spausti toliau. Taigi, paspaudžiu ir pasižiūriu, kad rimtai, tos litanijos, kurią pasirinkau – nėra. Galvoju sau, o čia tai geras. Kaip pirštu į akį.

Bet... nutariau patikrinti vieną dalyką – tas kortas, esančias elektroniniame laiške, ir kortas, esančias internetiniame puslapyje. Ir ką aš matau – elektroniniam laiške ir interneto puslapyje pateiktos litanijos visiškai skirtingos, tai ir taip tada aišku, kad mano pasirinkta litanija nebus tarp tų 6 litanijų internetiniame puslapyje, nes tame puslapyje nėra nei vienos kortos, kuri atvaizduota elektroniniame laiške.

Tiesiog supratau, kad tai yra apgaulė vidury baltos dienos. Tikiu, kad ir ne vienam buvo taip, kurie susidomėjo ir tikėjosi kažko neįtikėtino.

O šiaip asmeniškai noriu pasakyti, kad pats savo draugams nepatariu lankytis pas tuos būrėjus, aiškiaregius, horoskopų sudarinėtojus. Kodėl? Ogi kad niekas ten nesipildo, o jei pildosi, tik tai tas, kas būna gyvenime ir taip.

Pažvelkite, ką apie konkretų asmenį per televizorių ekranus mums pasako Vaiva, Leopoldas, Palmyra ar vyriausioji ragana, dažnai neišsipildo. Pavyzdžiui, Vaivos pranašystė apie Ingą Norkutę-Žvinienę, kad ji greitai susilauks vaikų. Bet žinome, kad yra kitaip.

Mano artimiesiems – seseriai, pusseserėms, draugėms, draugams būrėjos prisakydavo įvairių įvairiausių dalykų, bet... deja, deja, jei kas ir pildėsi, tai tik tai, kas ir taip gyvenime įvyksta, arba kažkas blogo. Kai tik ateini pas būrėjas ar net pas aiškiareges, klausimai tie patys – ar vedęs, ar ištekėjusi, jei ne, na, tada būk tikras – vesi, bus tavo vestuvės.

Gerai prisimenu, kaip vienas seksualinių mažumų vyrukas nuėjo pas būrėją, na, ir ta jam pribūrė ir 3 vaikus, ir gerą žmoną, laimingą santuoką, kad turi (o jei neturi, tai labai greit turės) blondinę, kuri ir bus jo vaikų motina.

Tad jei būrėjos, aiškiaregiai ir kiti likimo spėjikai nepastebi, o jų kortos, kavos tirščiai, delno linijos, žvaigždžių padėtys nemato kliento seksualinės pakraipos arba kad moteris negali turėti vaikų, tai ir parodo, koks iš tiesų tas likimo spėjimo amatas. Tai paprasčiausia pramoga, už kurią moki pinigus – kaip už kokį teatrą ar cirką. Tik už tą pramogą mokame velniškai didelius pinigus.

Norėčiau gauti įrodymų, kam yra išsipildę individualūs horoskopai. Manau, kad tokių gal net ir nėra. O kai pagalvoji, visgi supranti vieną dalyką – tai įtaiga, kad turi elgtis taip, kaip sako būrėja. Tu tam vyrui ar moteriai nejauti rimtų jausmų, abejoji dėl bendros ateities? Nebijok, daugelis būrėjų leis suprasti, kad tu ir tas žmogus būsite laimingi, sukursite šeimą. Ir tu taip pasielgsi. O jei taip nepasielgsi, tada bus taip: padarei klaidą, tau būtų viskas buvę gerai.

Tas pats gal ir su mano atveju? Kai ta diena išaušo ir nieko nelaimėjau, supratau, kad Darylui sakyti net neverta, nes nujaučiu jo atsakymą – nepirkai mano tantrų, nepirkai mano bioenergetikos išvalymo, nieko ir nelaimėjai. Pats kaltas.

Bet ar tikrai likimas nuo to pasikeičia? Priminsiu senosios Lietuvos deivės Laimos aprašymą – kad deivė Laima skiria likimą tokį ir jo niekaip nepaveiksi.

Na, o pabaigai, pagalvokit, ar verta savo asmeninį gyvenimą derinti su būrėjomis, aiškiaregiais ir visais kitais, kurie nuspėja ateitį. Per juos tas jūsų gyvenimas gali dar labiau būti išderintas, nei kad yra dabar. Ateitis gi nėra nuspėjama, juk mums įtaką gali daryti karai, finansinės krizės, o būrėjos gi to nenumatys.

Tai, ką pasako būrėjos lūpos, dažniausiai nutinka ir be jos pasakojimų. Juk bus tokių, kurie skaitys tai ir prisimins, kad kaip buvo gerai – sekėsi mokslai, sekėsi loterijose žaisti, geras buvo darbas, laiminga santuoka. Bet nuėjai vieną dieną pas būrėją ir ji sumaišo viską – pasako, kad mokaisi ne tai, kas tau būtina, nelošk, milijono vis tiek neišloši, keisk darbą, nes bus geresnis, arba gavęs pasiūlymą priimk (o vėliau supranti, kad senasis darbas buvo daug geresnis).

O apie savo laimingą santuoką gali sužinoti štai ką: va, žiūrėk, žiūrėk, kiek tavo žmona turi darbe ar gyvenime pagundų, kiek daug aplink ją vyrų iškrito (valeto ir karaliaus kortos aplink damą). Tad po to vizito ir mokslai ne taip sekasi, ir loterijomis nebepasitiki, ir darbui nebeskiri tiek daug dėmesio, nes ieškai geresnio, o grįžęs pradedi įtarinėti savo žmoną arba vyrą.

Tad pamąstykit – ar to reikia, ar verta eiti pas būrėjas, jei ir taip tavo gyvenime viskas gerai. O jei ir blogai – argi galvoji, kad po apsilankymo pas būrėją bus geriau? Būrėja tau darbo geresnio neduos, vyro ar moters neduos, turtų taip pat. Tik viltį, kad viskas bus gerai, nors ateity vis tiek ta būrėjos sukurta vizija vis tiek dažniausiai žlunga. Susimąstykit.

* * *

Darylo Van Horno interneto svetainės administracija:

„Apgailestaujame dėl susiklosčiusios situacijos, kuri neatitiko kliento lūkesčių. Kiekvienas klientas pats renkasi norimas užsakyti paslaugas bei apsisprendžia dėl jų apmokėjimo.

Apsisprendus klientui apmokėti, tačiau nepasiteisinus jo lūkesčiams, esame įsipareigoję grąžinti klientui jo sumokėtus pinigus. Pinigų grąžinimo klausimais maloniai prašome klientą kreiptis el. pašto adresu darylas@pranasystes.lt.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.