Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Intymumo su žmona išsiilgęs vyras: „Neįtikėtina, ko tenka griebtis“

Sveiki. Su žmona turiu vieną bėdą. Miegamojo srityje, todėl prašau išlaikyti mane anonimu. Galbūt galėsite padėti.

Sako, vyrai be fantazijos. Kurgi ne. Būna, kad mylimės vienaip, o aš tuo metu fantazuoju, kad viskas vyksta kitaip.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Sako, vyrai be fantazijos. Kurgi ne. Būna, kad mylimės vienaip, o aš tuo metu fantazuoju, kad viskas vyksta kitaip.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
„Man viskas gerai“, – visada atsako. Arba dar blogiau, nusimena, mano, kad manęs nepatenkina.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
„Man viskas gerai“, – visada atsako. Arba dar blogiau, nusimena, mano, kad manęs nepatenkina.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Tadas

Sep 16, 2016, 11:05 PM, atnaujinta May 12, 2017, 8:43 PM

Šiaip viskas gerai, sutariam. Kiek nesutarimų buvo, tiek jų ir išnyko, apsitrynėm vienas su kitu. Problema, kad ji labai paprasta, rami. Tas man patinka santuokoje, bet nepatinka miegamajame. Aš irgi ramaus būdo, bet atsidūręs lovoje noriu kažko audringesnio.

Ji tokia rami, santūri gyvenime, tai ir lovoje visada nori švelniai, gražiai. „Aistringiau“ arba „audringiau“ jai visada reiškia tą patį, ką ir „greičiau“. Tai va tik labiau suprakaituojam tada ir greičiau būna baigta. Bet kad nors kiek fantazijos – niekad.

Nenoriu ieškoti kitų, nes mano manymu, tik su mylimu žmogum ir gali lovoje atsipalaiduoti. Aš ją pažįstu, jos nebesidroviu, tai noriu atsiskleisti. Nenoriu kokių nenormalių dalykų, neprašau, kad mane muštų botagu, bet kartais pabučiuoti vienas kitą žemiau arba pasimylėti ne lovoje, o ant stalo, norėtųsi.

Kalbėjau su ja apie tai ne kartą, siūliau pasipasakoti fantazijas – nieko.

„Man viskas gerai“, – visada atsako. Arba dar blogiau, nusimena, mano, kad manęs nepatenkina. Tada iš viso savaitę neprisileidžia, nes įsivaizduoja, kad aš noriu kitų.

Neįtikėtina, ko man tenka griebtis. Kartais pajuokauja, kad pažiūrėčiau pornografinių filmų, jei rūpi. Juokas pro ašaras, bet kartais ir pažiūriu. Nuo to jaučiuosi nevisavertis, nes jeigu turi gražuolę žmoną, o žaidi priešais ekraną, tai jau tikrai negerai. Ir tai ne blogiausia.

Kai nebeapsikenčiu ir noriu ją išprovokuoti bent pozą pakeisti, ryte pasakau, kad sapnavau naktį kitą moterį. Tada ji supavydi, nori parodyti, kad yra geresnė už bet ką, ką galiu sapnuoti, ir elgiasi truputį drąsiau. Paskui būna gėda, nes nieko aš iš tikrųjų nesapnuoju. Ir tenka griebtis dar ne to.

Sako, vyrai be fantazijos. Kurgi ne. Būna, kad mylimės vienaip, o aš tuo metu fantazuoju, kad viskas vyksta kitaip. Ir jeigu tik pamėginu fantaziją įgyvendinti, tuoj mane sustabdo: „Baik, nereikia.“

Aš taip ilgiuosi su ja intymumo. Nes dabar viskas ne intymu, o techniška – padarėm, gana. Kaip prie jos prieiti? Gal sugalvoti kokią staigmeną, kažkaip ją paskatinti ne žodžiais, bet veiksmais, kad atsipalaiduotų? Labiausiai domintų moterų patarimai – kas jus pačias paveiktų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.